Autor Subiect: Filme  (Citit de 153044 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline jante.otel

Re: Filme
« Răspuns #1120 : 27.Mai.2021, 05:46:55 p.m. »
Salut,
Mi-a mai recomandat cineva Another round, dar nu stiam ca-i pe Netflix.
Da, cica e chiar misto filmul sa-l vezi (si sa concluzionezi pana la urma)
  • S-Cross
jante.otel@yahoo.ro

Tel: 0799354972

Offline ntire2000

« Răspuns #1121 : 29.Mai.2021, 12:02:48 a.m. »
A murit lovit de o masina la doar 32 de ani.

Vi-l aduceti aminte din School of Rock.
Chipul lui apare câteva fractiuni de secunda într-o reclama la Coca-Cola Zero ce ruleaza momentan la televiziunile de la noi.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #1122 : 02.Iun.2021, 08:49:03 p.m. »
Zilele trecute am vazut pe Netflix un film danez foarte interesant: "Another round", cu Mads Mikkelsen, un actor care-mi place foarte mult.
Il recomand.
Vizionare placuta  :D.

Din păcate nu-l găsesc pe Netflix.  Probabil ca l-au scos. :(
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Online Leutz

« Răspuns #1123 : 03.Iun.2021, 05:07:06 p.m. »
Nici eu nu-l gasesc. Oare asa tare m-am ramolit? Posibil sa-l fi vazut in alta parte si v-am dezinformat in mod grosolan. Desi, doar pe Google TV&Movies mai vad filme in afara de Netflix. Am verificat acolo si nu apare in lista de "cumparaturi".

Ciudat. M-ati pus pe ganduri. Deja ma intreb daca de fapt am vazut filmul  :w :w :w.
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline shpeedy

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

The following users thanked this post: gabineg

Offline Blitzu

« Răspuns #1125 : 03.Iun.2021, 07:57:45 p.m. »
Another Round e pe torrents de multa vreme.
Dacă tot va place Mads Mickelsen,merită și Riders of Justice.
Recomand și Nobody,cu Bob Odenkirk(better call Saul) ,un fel de varul lui John Wick

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

"Understeer" is when you hit the fence with the front of the car. "Oversteer" is when you hit the fence with the rear of the car. "Horsepower" is how fast you hit the fence. "Torque" is how far you take the fence with you

Offline ntire2000

« Răspuns #1126 : 04.Iun.2021, 01:14:36 a.m. »
Ce va mai tot lamentati?
Filmul îl gasiti aici, iar subtitrarea dincoace.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: gabineg, remarque

Offline shpeedy

« Răspuns #1127 : 04.Iun.2021, 08:09:29 a.m. »
Personal consider ca pe acest forum am ajuns la un nivel la care sa ne permitem sa nu mai furam... Cu echivalentul a 10-15 Euro pe luna poti avea acces LEGAL la principalele platforme de streaming, fara a fi nevoit sa furi. Si am realizat in ultimul an, cand cu greu am mai gasit cate un film care intr-adevar sa merite, ca munca celor ce fac filme este in egala masura importanta (si trebuie recompensata in consecinta) pentru calitatea produsului finit...

Da, intelegeam piratarea filmelor/software-ului in contextul in care un DVD/o licenta costa o cota semnificativa din salariu, dar la ora actuala exista alternative pentru toate buzunarele. Cred ca suntem datori sa evoluam si noi - altfel nu vad vreo diferenta intre mentalitatea de a se considera indreptatit sa fure a celor din clasa politica actuala si noi (am spus ca mentalitate, nu ca dimensiune a furtului).

Offline ntire2000

« Răspuns #1128 : 04.Iun.2021, 08:27:23 a.m. »
Nu stiu care e problema ta de ne faci morala deoarece mai "împrumutam" câte un film de pe net.
Eu personal am abonament si la Netflix si la HBO Go, deci consider ca-mi fac "datoria" si nu-i las sa moara de foame, asta în conditiile în care ei ne considera sarantoci si ne ofera ultimele filme atunci când restul lumii deja le-a vazut.
A, si mai am si vreo 2 provideri de net la care cotizez.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline shpeedy

« Răspuns #1129 : 04.Iun.2021, 08:44:26 a.m. »
Nu stiu pe ce te bazezi cand insinuezi ca as avea o problema - tu iti spui parerea ca te consideri indreptatit sa furi (a imprumuta / a se descurca - sunt eufemisme pe care romanul le foloseste pentru a da o culoare acceptabila, preponderent siesi, unei actiuni cel putin discutabile, daca nu chiar profund in afara legilor/regulilor), eu imi spun parerea ca nu consider normal ceea ce tu consideri normal / pentru ce te consideri tu indreptatit.

Faptul ca nu esti de acord cu ce spun nu ma face pe mine sa am o problema (cum incerci - nici macar subtil - sa pasezi ca responsabilitate)... Oricum nu mai mult decat ai putea avea tu ca problema referitor la mentalitatea din spatele opiniei enuntate...

LE: poate ar fi recomandabil sa pricepeti ca - dintre canalele social-media - FORUMUL DE DISCUTII este unul dintre canalele bi-directionale, in care poti emite pareri personale, dar in care trebuie sa accepti si raspunsurile la respectivele pareri.

Vrei sa ai un control strict/absolut asupra raspunsurilor celorlalti la opiniile tale ? Poate ca FB este mai potrivit pentru asta - ai posibilitati de moderare la orice primesti ca raspuns la postari, basca grupuri/pagini in care gasesti doar parteneri de discutie uniti in cuget si simtiri...
« Ultima Modificare: 04.Iun.2021, 08:57:59 a.m. de shpeedy »