Ai-ai-ai ce contre am avut cu un domn de la Thule de Ro(vanzator, patron de magazin , reprezentant sau ce-o fi) in legatura cu NOILE corturi thule care au cumparat Tepui pt nume si cota de piata din SUA.
Punctual,din punctul meu de vedere, ca si user si urmaritor atent al fenomenului :
Thule a refacut complet sisteme si productie(Tot China) pt ca tepui era VARZA la sistemul EU de siguranta. adica a picat testul legat pe o masina EU, VS un mastrodont de 3T din SUA. Au intarziat un an cu asta, plus criza de China.
Thule este acum cam la sfarsitul testelor si au scos doua modele pe piata unul copie ca cel de sus si unul copie magiollina....nici ei nu stiu exact finalizarea dar sigur vor fi upgrade anuale pana ajung la calitatea recunoscuta Thule...
eu nu as lua de la ei, pentru moment. Peste 1-2-3 ani, poate. Dar acum, avand in vedere si pretul,clar nu. Si sunt mici-140 sau 160 maxim.
Am vazut modelele "de prezentare", retrase de la vanzare, la targul de pescuit si vanatoare.
De atunci au upgradat sistemul de prinderepe bare (care era o mizerie) dar nu stiu nimic de saltele, care erau....cam subtiri si lasau mult de dorit.
In rest, la 1/2 sau 2/3 din banii aceea ,poti cumpara acelasi lucru , facut in cam acelasi loc, dar pe el nu scrie Tepui by Thule
repet, parerea mea, eu putin bolnav fiind .
Iar atitudinea lui nene ala pus la colt cu propriul bat dupa ce vorbea gura fara el, fix atitudine de javra canina prinsa cu friptura-n gura . Daca avea si oo sa spuna pe cine repezinta jur ca nu ar mai vinde nimic niciodata......