Autor Subiect: ALLGRIP - "moft" sau "optiune utila si necesara sigurantei si confortului"  (Citit de 32655 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Online gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14640
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Stii care-i culmea? Eu am 4x4, dar n-am ESP. Dar nu merg cu el decat in conditii extreme. Iar pe ploaie bag Auto...
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline rexkrokiDAU

AllGrip nu mai are ca si la clasicul SX4 modul 2WD, masina e cel putin pe Auto.  :)

Offline enicky

.... masinii ii sta bine asa:
             Nu ii sta bine, ii sta foarte bine, parca face parte din peisaj !!! :good:
    Evident ca n-are rost sa mergi cu 4x4 in oras decat daca e zapada, ale noastre oricum merg numai pe "auto".
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline rdc

enicky, poza e intr-o zona mai lejera de pe drumul ala si fotografia nu arata bine inclinatia rampei, etc
pana acum, vitara e lux fata de x-trail pe portiunile alea. am fost un pic circumspect la inceput dar allgrip e o surpriza placuta
my point is, nu e moft DACA chiar ai nevoie de el. prin oras e pacat sa se invarta cardanul degeaba :)

Offline boga81

In ce sens e lux fata de x-trail?
  • Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm

Offline shpeedy

Si care generatie de X-Trail?!

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline migabi

La AllGrip cardanul se invarte indiferent de numarul de roti folosite. Doar la versiunea 2wd nu se invarte.. fiindca nu are.
SX4 SE m16a awd 2011

Offline enicky

.....vitara e lux fata de x-trail pe portiunile alea. am fost un pic circumspect la inceput dar allgrip e o surpriza placuta
              Pai eu as lua-o mot-a-mot, adica daca a spus "lux" inseamna ca vitara cu allgrip-ul ei  urca surprinzator de bine fata de nisan. Dar mai conteaza care x-trail?
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline shpeedy

Eu as zice ca da, conteaza. Prima generatie am vazut live cam ce poate si e destul de ok in afara asfaltului. A doua generatie e mult mai "urbana", in schimb.

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline rexkrokiDAU

Cu putina indulgenta, putem spune ca e ca si in cazul old Vitara vs. new Vitara.  :D