Autor Subiect: Navigatie DVD SX4  (Citit de 22881 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Mako

Navigatie DVD SX4
« : 18.Mar.2015, 12:52:03 p.m. »
Bucuros ca mi-am rezolvat problema cu alternatorul vreau acum sa dau de alta ca ma plictisesc  :D

Pe suza mea am clasicul cd-player insa simt nevoia unei schimbari majore cu un sistem de navigatie si dvd.Am rasfoit unele oferte si nu prea as da 2000ron pe unul dedicat suzuki, poate chiar mai mult de 2000ron.Am un buget de 1100maxim si am tot vazut pe net diferite variante destul de bune la pret.Nu vreau sa fie cu milioane de butoane nici neaparat cu touch sau android si supersofisticat, vreau ceva ok,bun,sa mearga bine gps-ul in special.

Trebuie sa tin cont de ceva cand aleg un asemenea sistem?Sa se potriveasca cu forma bordului, exista suporturi speciale pe care se monteaza?Am vazut ca se specifica sistemul 2DIN...adica se poate monta orice sistem de navigatie care este cu ecran dvd pe SX4?Am vazut ca unele sunt dedicate insa unele sunt si universale si se pot monta pe orice masina care suporta 2DIN si in cazul Suzuki, suporta fiind double-sistem...

Am o oferta buna pt acest model de ex. insa nu gasesc date multe despre el, oare se potriveste la mufe plus ca mai sunt si comenzile pe volan la care as renunta lejer...
http://www.brawoo.com/BW3201_TOYOTA_COROLLA__LAN_CRUISEIR__TERIOS_OEM_U10961.html

Din cate am observat se poate pune si pe Terios, am o ocazie-combinatie cu el, nu il iau cu bani dar nu stiu daca chiar se potriveste  :(

Daca aveti ceva sugestii, un mic ajutor cu vreun alt model si ce trebuie sa stiu daca ma incumet la asa ceva ar fi super...

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Gen: Bărbat
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
Re: Navigatie DVD SX4
« Răspuns #1 : 18.Mar.2015, 01:55:59 p.m. »
Era o discutie pe aici inceputa, dar cauta aici http://www.focalprice.com/car-dvd-players/ca-003004.html, ai o gama mai mare de aparate
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

Offline Laurentiu

« Răspuns #2 : 18.Mar.2015, 02:02:22 p.m. »
De ce nu-ti iei un GPS si separat un DVD auto ? GPS-ul il poti "up-data" mult mai usor cu tot felul de harti si programe de navigatie.
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline shpeedy

« Răspuns #3 : 18.Mar.2015, 02:19:55 p.m. »
Bucuros ca mi-am rezolvat problema cu alternatorul vreau acum sa dau de alta ca ma plictisesc  :D

Pe suza mea am clasicul cd-player insa simt nevoia unei schimbari majore cu un sistem de navigatie si dvd.Am rasfoit unele oferte si nu prea as da 2000ron pe unul dedicat suzuki, poate chiar mai mult de 2000ron.Am un buget de 1100maxim si am tot vazut pe net diferite variante destul de bune la pret.Nu vreau sa fie cu milioane de butoane nici neaparat cu touch sau android si supersofisticat, vreau ceva ok,bun,sa mearga bine gps-ul in special.

Trebuie sa tin cont de ceva cand aleg un asemenea sistem?Sa se potriveasca cu forma bordului, exista suporturi speciale pe care se monteaza?Am vazut ca se specifica sistemul 2DIN...adica se poate monta orice sistem de navigatie care este cu ecran dvd pe SX4?Am vazut ca unele sunt dedicate insa unele sunt si universale si se pot monta pe orice masina care suporta 2DIN si in cazul Suzuki, suporta fiind double-sistem...

Am o oferta buna pt acest model de ex. insa nu gasesc date multe despre el, oare se potriveste la mufe plus ca mai sunt si comenzile pe volan la care as renunta lejer...
http://www.brawoo.com/BW3201_TOYOTA_COROLLA__LAN_CRUISEIR__TERIOS_OEM_U10961.html

Din cate am observat se poate pune si pe Terios, am o ocazie-combinatie cu el, nu il iau cu bani dar nu stiu daca chiar se potriveste  :(

Daca aveti ceva sugestii, un mic ajutor cu vreun alt model si ce trebuie sa stiu daca ma incumet la asa ceva ar fi super...

Daca vrei sa-ti schimbi Head-Unit-ul, ai doua posibilitati:
1. Instalarea unei unitati 2din universale de la un producator mai mult sau mai putin cunoscut - detalii mai multe se gasesc pe topicul de aici. In esenta, ai nevoie de o rama 2din, de o interfata specifica modelului de masina (daca vrei sa pastrezi comenzile pe volan) si - evident - de HU. O alta sursa variata - pe langa focalprice - mai este si Sonic Electronix.
2. Instalarea unei unitati dedicate SX4 - nu mai ai nevoie de rama, iar interfata comenzile pe volan e inclusa in pachet. Din pacate, aceste unitati sunt numai chinezarii ca branduri - unele mai bune decat altele. Si eu sunt in cautari pe Aliexpress de o asemenea unitate si pot spune ca e tricky. Sunt modele si modele. Unele au sistemul bazat pe WinCE5/6, altele sunt pe diferite versiuni de Android, fiecare cu bune si cu rele...

LE: nu stiu cat de rentabil ar fi sa te incurci cu modele de HU dedicate altor marci - in primul rand, banuiesc ca interfata pentru comenzile pe volan (daca exista) ar fi incompatibila cu SX4, iar in al doilea rand, integrarea in bord cred ca ar necesita pregatirea unei rame custom-made.
« Ultima Modificare: 18.Mar.2015, 02:39:13 p.m. de shpeedy »
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline LTD

« Răspuns #4 : 18.Mar.2015, 02:55:13 p.m. »
eu mi-am cumparat direct din china.
vreo 1100 lei cu tot cu transport din cite imi amintesc
super multumit
... impotriva prostiei zeii insisi lupta in zadar ...

подписи для форумов

Offline shpeedy

« Răspuns #5 : 19.Mar.2015, 05:04:08 p.m. »
O unitate 2DIN universala, mai scumpa, dar versatila (cica vine cu Android pur) pentru cine e amator sa-si bage nasul/prinda urechile...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline Mako

« Răspuns #6 : 22.Mar.2015, 05:30:05 p.m. »
Am gasit ceva, sunt oarecum in posesia (inca nu l-am luat doar am probat)unui dvd navigator universal Phonocar vm032 care are aceasta mufa iso: poza

Pe sx4 este insa alta mufa iso  :-/ cat o fi, o mufa albastra cu mai multe orificii...

Am nevoie cred de un adaptor de la iso  :-/ cat o fi la sx4 ca nu stiu la iso10487 cum este la Phonocar

Stie cineva de unde pot gasi si daca se poate face "adaptarea"?

« Ultima Modificare: 22.Mar.2015, 05:31:50 p.m. de mako »

Offline Mako

Offline ccris

« Răspuns #8 : 23.Mar.2015, 03:33:10 p.m. »
Salut,

Mufele adaptoare le-am gasit la un service care monta alarme si sisteme audio auto, de pe Str. Drumul Sării, nr. 98 (Alarm Service 96). Din cate stiu sunt si service autorizat pt Clarion... La ei adaptorul era 50 de lei acum vreo 2 ani, pe diverse site-uri adaptorul se gasea la 10 lei + transport... doar ca eu ma cam grabeam sa testez Clarionul http://www.tme.eu/

http://www.suzuki-club.ro/forum/tutoriale-tipstricks/clarion-2-din-sx4-cumpar-accesorii-(rama-2din-interfata-comenzi-volan)/msg135541/#msg135541

Offline Mako

« Răspuns #9 : 23.Mar.2015, 05:00:03 p.m. »
Da mersi pt info, i-am sunat si se pare ca este pe stoc si cred ca maine il voi lua.Sper sa se potriveasca, din pacate pe alte site-uri de la noi nu am gasit adaptorul mai ieftin dar asta e.Macar sa-l iau asa.In mod normal cuplez cu acest adaptor la noul DVD auto si ar trebui sa mearga tot,nu? Mai putin comenzile pe volan cred...acolo e alta poveste...