0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Bucuros ca mi-am rezolvat problema cu alternatorul vreau acum sa dau de alta ca ma plictisesc Pe suza mea am clasicul cd-player insa simt nevoia unei schimbari majore cu un sistem de navigatie si dvd.Am rasfoit unele oferte si nu prea as da 2000ron pe unul dedicat suzuki, poate chiar mai mult de 2000ron.Am un buget de 1100maxim si am tot vazut pe net diferite variante destul de bune la pret.Nu vreau sa fie cu milioane de butoane nici neaparat cu touch sau android si supersofisticat, vreau ceva ok,bun,sa mearga bine gps-ul in special.Trebuie sa tin cont de ceva cand aleg un asemenea sistem?Sa se potriveasca cu forma bordului, exista suporturi speciale pe care se monteaza?Am vazut ca se specifica sistemul 2DIN...adica se poate monta orice sistem de navigatie care este cu ecran dvd pe SX4?Am vazut ca unele sunt dedicate insa unele sunt si universale si se pot monta pe orice masina care suporta 2DIN si in cazul Suzuki, suporta fiind double-sistem...Am o oferta buna pt acest model de ex. insa nu gasesc date multe despre el, oare se potriveste la mufe plus ca mai sunt si comenzile pe volan la care as renunta lejer...http://www.brawoo.com/BW3201_TOYOTA_COROLLA__LAN_CRUISEIR__TERIOS_OEM_U10961.htmlDin cate am observat se poate pune si pe Terios, am o ocazie-combinatie cu el, nu il iau cu bani dar nu stiu daca chiar se potriveste Daca aveti ceva sugestii, un mic ajutor cu vreun alt model si ce trebuie sa stiu daca ma incumet la asa ceva ar fi super...