Autor Subiect: Iluminat Habitaclu  (Citit de 5948 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Mishu33

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 43
  • Gen: Bărbat
  • SX4 1.6 GS 4WD 2011..un an bun :)
Iluminat Habitaclu
« : 09.Mar.2015, 11:58:29 a.m. »
Salut,
A schimbat cineva becul de la iluminatul din interior? La mine becul de pe centru s-a ars, cum se schimba?

Multumesc,
 :good:
He who asks a question is a fool for a minute; he who does not remains a fool forever.

Offline rexkrokiDAU

Re: Iluminat Habitaclu
« Răspuns #1 : 09.Mar.2015, 01:45:08 p.m. »
Se da jos plasticul cu o șurubelnița subțire, eventual învelita intr-o cârpă, și se schimba becul. :)

Offline cristidav

« Răspuns #2 : 09.Mar.2015, 04:12:54 p.m. »
Ce exact e Rex asta :D Sunt fix instructiunile din manual ;)
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

Offline boga81

« Răspuns #3 : 10.Mar.2015, 10:10:59 a.m. »
Plafoniera centrala c10w de 31mm, cele pentru citit w5w de 8w. Sau led-uri :)
  • Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm

Offline Mishu33

• Newbie
  • *
« Răspuns #4 : 27.Nov.2015, 01:00:37 p.m. »
Intr-un final am desfacut, becu e bun, contactele sunt prea duse, le-am mai apropiat asa usor (imi era frica sa nu le rup  :inteligent:) dar la o saptamana iar s-au dus  :-(( cred ca trebuie sa caut alta plafoniera  :dknw:
He who asks a question is a fool for a minute; he who does not remains a fool forever.

Offline BXXENL

« Răspuns #5 : 27.Nov.2015, 02:12:57 p.m. »
Cumpara o ciocolata, foloseste folia de aluminiu sa ingrosi terminalele ca sa nu mai fie joc... alternativ poti lua folie de aluminiu din bucatarie dar ce scuza mai ai sa mananci ciocolata?

In functie de lacas cred ca poti folosi si un elastic sa tii lamelele mai apropiate, si in tensiune sa nu mai joace.
  • SX4 1.5
Alex

The following users thanked this post: Mishu33

Offline Mishu33

• Newbie
  • *
« Răspuns #6 : 27.Nov.2015, 02:15:10 p.m. »
 :good: buna idee. Ma bag la bricolat maine  :-t

Offline Laurentiu

« Răspuns #7 : 27.Nov.2015, 04:41:02 p.m. »
In functie de lacas cred ca poti folosi si un elastic sa tii lamelele mai apropiate...
Din cauza spatiului mic si inchis + a temperaturii degajata de bec, guma nu cred sa aiba zile multe.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
« Răspuns #8 : 12.Apr.2016, 09:49:16 p.m. »
ca sa nu mai deschid alta discutie,
astazi am ramas fara lunimi pozitie fata spate si iluminatul din bord, faza scurta lunga exista, am incarcat sa caut siguranta dar am gasit doar de far stinga si dreapta ele fiind bune, poate nu am cautat bine ??
multumesc!
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

Offline enicky

« Răspuns #9 : 12.Apr.2016, 10:33:23 p.m. »
   Sa nu se fi miscat becul cand era aprins(daca zici ca nu statea fix), a facut un scurt si a ars siguranta. Iti arat in foto cu ce am schimbat eu becul din lampa :piesa cu arc intra in locul becului cu filament, se mufeaza cu placa-led, iar aceasta are un adeziv pe spate si am gasit un spatiu in interiorul lampii si am lipit-o acolo. Lumina e ca ziua in masina, citesti, cosi, etc. :D
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip