Autor Subiect: Bere - ce bere va place  (Citit de 120006 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline boga81

Re: Bere - ce bere va place
« Răspuns #780 : 01.Iul.2019, 11:17:28 a.m. »
Cauti zonele de reciclat de stat. Stiu doar 2, una pe valea argesului si una prin spate pe o strada paralela cu virtutii... mor de nervi cu ce tampenii au facut

Trimis de pe al meu SM-G960F folosind Tapatalk

• Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm

Offline enicky

« Răspuns #781 : 02.Iul.2019, 01:03:54 a.m. »
Am însă o mare problemă stimați coledzi: ce fac cu toate sticlele goale? Că nu le-aș da la tomberon iar clopot de-ăla de reciclare nu mai am
   La mine la bloc chiar femeile de serviciu colecteaza separat plastic, sticla, hartie. Si nu le obliga nimeni, dar produc bani.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline jupanul1

« Răspuns #782 : 07.Iul.2019, 04:28:42 p.m. »
Eftină! De la Lidl, după părerea mea e mai bună decât cea “normală” (de se găsește toată ziua).

Hai noroc!

Sent from my iPhone using Tapatalk
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline enicky

« Răspuns #783 : 07.Iul.2019, 04:50:48 p.m. »
  Noroc ! dar parca au schimbat eticheta...
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline shpeedy

« Răspuns #784 : 07.Iul.2019, 05:01:35 p.m. »
Poate pentru ca sunt mai multe beri diferite...

Abbaye de Vauclair Bière Blonde Brasserie Goudale - Les Brasseurs de Gayant on Untappd  http://untp.beer/2Y0mq

Abbaye de Vauclair Bière Blanche Brasserie Goudale - Les Brasseurs de Gayant on Untappd  http://untp.beer/342f5f3176

Abbaye de Vauclair Triple Brasserie Goudale - Les Brasseurs de Gayant on Untappd  http://untp.beer/a4rb8

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

The following users thanked this post: jupanul1

Offline jupanul1

« Răspuns #785 : 07.Iul.2019, 05:41:23 p.m. »
Mda... și când mă gândesc că practic soția a insistat să o cumpărăm. Motivul a fost unul simplu: ”că e altfel!”.  :dknw: Mai luasem anterior de-aia de-i zic eu ”normală”, care-i de fapt o bere blondă, cu 6,5% și nu mi-a plăcut în mod deosebit... Asta cu etichetă albastră însă, este bere ”albă” cu 4,5% + ceva aromă de coriandru (pe care eu personal n-am simțit-o) și mi-a plăcut mai mult. Plus, are o mare calitate - se vinde la sticlă de 750ml!  >:)

La o sumară căutare pe net, Brasserie Goudale este producătorul (deși pe site-ul lor nu recunosc asta) și fac vreo 6 varietăți din Abbaye de Vauclair (Ambrée, Blanche, Blonde, Imperiale, IPA, Triple).

Offline NicNic

« Răspuns #786 : 07.Iul.2019, 05:43:38 p.m. »
Eftină! De la Lidl, după părerea mea e mai bună decât cea “normală” (de se găsește toată ziua).

Hai noroc!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Au si fara alcool  ...  :D ?
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline jupanul1

« Răspuns #787 : 07.Iul.2019, 05:48:19 p.m. »
@NicNic - parcă n-am văzut. Dar, oricând se poate fierbe. Sau trece prin pâine. Sau dus la vrăjitoare, că alea scot argi... ăstaaa... alcoolul viu!  >:D<

Offline NicNic

« Răspuns #788 : 07.Iul.2019, 05:52:59 p.m. »
@jupanul 1: Prefer un ceai rosu, daca tot e sa fierb ceva ...   :) 

Dar, daca apare si versiunea soferului, am sa o incerc.
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline enicky

« Răspuns #789 : 07.Iul.2019, 09:21:13 p.m. »
... de-aia de-i zic eu ”normală”, care-i de fapt o bere blondă, cu 6,5% și nu mi-a plăcut în mod deosebit..
   Da, despre cea blonda era vorba. Si am fost chiar ieri pe la lidl si n-am vazut-o...era buna acum cand mai rasfoiam pe aici. :)