Autor Subiect: Bere - ce bere va place  (Citit de 120005 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline FritzVonSpritz

Re: Bere - ce bere va place
« Răspuns #740 : 26.Mai.2019, 03:40:08 p.m. »
Exista kit-uri de facut bere in casa, iare un amic, iar daca ai rabdare chiar e misto ce iese

Stiu ala, l-am studiat la un moment dat, dar nu mai stiu ce nu mi-a convenit......probabil sa stau prea mult cu gatlejul uscat, asteptand " sa se faca " ....
  • Suzuki Ignis GL 2018, Ex-Nissan Micra Hatchback 2005
Daca ai o masina, te bucuri de 2 ori: cand o cumperi si cand o vinzi....

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #741 : 26.Mai.2019, 03:41:26 p.m. »
Trebuie beci si rabdare 20 de zile
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline FritzVonSpritz

« Răspuns #742 : 26.Mai.2019, 03:44:47 p.m. »
Trebuie beci si rabdare 20 de zile

Ah, ...asta era probabil, nu am beci, desi stau la bloc, nu e amenajat......Intr-o vara, cand am intrat in beci dupa ceva jenti sau cauciucuri ce le bagasem acolo, am iesit negru ......de pureci
S-au aciuat niste pisici la blocul nostru ( de alea cu 4 picioare, nu blondine suple) si ......de atunci in pivnita nu ma mai duc, desi au fost cei de la derratizare  ;)

Offline Lerua07

« Răspuns #743 : 26.Mai.2019, 04:59:45 p.m. »
Dupa cum merg treburile la votare, diseara dupa ora 21 cred ca o sa-mi placa orice tip de bere...  ;)
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline Blitzu

« Răspuns #744 : 26.Mai.2019, 05:14:14 p.m. »
 Ursus, Bergenbier, Skol, Heineken, Cuicas.
[/quote]

Parca vorbeam de bere

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

"Understeer" is when you hit the fence with the front of the car. "Oversteer" is when you hit the fence with the rear of the car. "Horsepower" is how fast you hit the fence. "Torque" is how far you take the fence with you

Offline ntire2000

« Răspuns #745 : 26.Mai.2019, 06:19:10 p.m. »
Insa m-am prins ca nu exista productie de hamei sa faca fatza invaziei de beri, asa ca ii fac fermentatia fortat, sau baga chimicale.....De atunci am renuntat la bere si am ramas pe vin, tequilla, coniac.....

Acum este pe piata berea artizanala, începând de la 7 lei fiola. Tot ce ai enumerat tu, mai putin Heineken sunt apa+alcool (din porumb)+colorant+arome. O stiu de la un amic care a lucrat la Ursus în Cluj si care-mi recomanda atunci berea mai scumpa de 3 lei doza (nici macar el nu bea Ursus). Asta a fost acum aproape zece ani, daca punem si inflatia de atunci si pâna acum, probabil ca azi e recomandata berea de la 5 lei în sus - ca sa ai garantia ca bei cât de cât ceva asemanator cu berea.

PS: Faptul ca acum bei doar vin, coniac sau tequilla (si astea sunt al dracu' de naturale) nu cred ca ti-a mai ameliorat analizele.  :-))
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline FritzVonSpritz

« Răspuns #746 : 26.Mai.2019, 06:50:33 p.m. »

PS: Faptul ca acum bei doar vin, coniac sau tequilla (si astea sunt al dracu' de naturale) nu cred ca ti-a mai ameliorat analizele.  :-))

Ba da.....Acum sunt "la semn" cu ele, e drept ca nu mai beau  zilnic, ci, poate de 1-2 ori pe luna si nu cantitate mare, asa cum faceam cand beam bere, iar despre faptul ca trebuia sa beau beri scumpe, ma scuzati, dar nu imi permiteam financiar, sa dau  20-25 lei pe ele, in fiecare zi.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #747 : 26.Mai.2019, 06:56:35 p.m. »
Dupa vot, o blondă rece...

Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk

• SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline ntire2000

« Răspuns #748 : 26.Mai.2019, 07:03:33 p.m. »
Ba da.....Acum sunt "la semn" cu ele, e drept ca nu mai beau  zilnic, ci, poate de 1-2 ori pe luna si nu cantitate mare, asa cum faceam cand beam bere, iar despre faptul ca trebuia sa beau beri scumpe, ma scuzati, dar nu imi permiteam financiar, sa dau  20-25 lei pe ele, in fiecare zi.

Pai daca dai banii pe revizii scumpe normal ca nu-ti mai ajung de bere.   :P
Si bea si tu mai putin si mai scump, bagi doua beri de calitate în loc de 4-5-6 proaste.
Asa am facut si eu si acuma m-am lecuit, mai bine bag o bere la 8 lei decât 3 posirci la 3 lei bucata.

PS: în plus, daca am scazut consumul de bere mi-a mai scazut "airbagul"
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: enicky

Offline FritzVonSpritz

« Răspuns #749 : 26.Mai.2019, 07:20:19 p.m. »

Pai daca dai banii pe revizii scumpe normal ca nu-ti mai ajung de bere.   :P

Pai inca nu am dat banii pe revizii scumpe, ca nu am decat 5.000 km ........
Si da, asa am facut, am eliminat de tot berea din alimentatie, figura era ca la 2-3 beri imi era inca sete ....ori bem, ori ne lasam de "meserie".......Eu m-am lasat ( de bere)
Cat despre "airbag" si atunci si acum, e la nivel "slim"