Articolul este interesant prin prisma "dezvaluirilor", de altfel absolut normale, zic eu, pe de-o parte,si pe de alta parte prin marturiile unor fosti angajati. De ce zic "absolut normale"?
Pai bere pasteurizata ?!!! Dupa cum isi pierde laptele pasteurizat gustul, asa l-a pierdut si berea. Norocul lor(al producatorilor) este ca nu mai avem termen de comparatie.
Pe parcursul articolului s-a repetat de n ori expresia : "reporterii Rise Project". Ori au o mare lipsa de vocabular, ori vor sa ne arate ce buni sunt ei si sa nu cumva sa uitam cine ...sunt !
Acesti reporteri doresc sa obtina sa zicem ...dreptatea, de la ... ANSVSA. Sunt chiar de ras ! Nu aceasta institutie face retete si nu decide cate si ce enzime sa se foloseasca in reteta, mai ales daca acestea nu sunt "periculoase".
Ca si in cazul mancarurilor tip fast-food, consumatorului ii lipseste o minima educatie alimentara(exact ce isi doresc marii producatori), fapt de care companiile producatoare de bere se folosesc, clientela lor fiind preponderent tanara, care se "autoconsoleaza" cu ideea ca nu bea alcool, berea fiind aproape o "racoritoare".
O racoritoare plina de chimicale, care ingrasa, baloneaza, creste consumul de tutun si creste si riscul de a face cancer.
Si cati dintre noi o consuma moderat, adica maxim 500gr.? Si de ce as bea o sticla de vin de 30-40 de lei cand de aceeasi bani consum 6-7beri? De cat putin si..., mai bine mult si prost. Vechea reteta !