Autor Subiect: Suzuki Vitara 1.6 16V AUTOMATA  (Citit de 5285 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline AdyTDI

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
    • Medias
Suzuki Vitara 1.6 16V AUTOMATA
« : 28.Feb.2015, 07:47:14 p.m. »
Salut, sunt nou pe forum si un viitor posesor de masina din semnatura. As dori sa aflu mai multe despre aceasta masina deoarece mi-am dorit-o de mult insa nu in varianta cu cutie automata:(
Imi poate spune cineva mai multe detalii despre cutiile acestea, in sensul cat sunt de reusite, cum este cu intretinerea, cum se simt pe sosea si pe offroad etc. Precizez ca masina este din '92 si este cu 4 usi.
Multumesc mult :D
  • Suzuki Vitara 1.6 16V LONG

Offline AdyTDI

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
    • Medias
Re: Suzuki Vitara 1.6 16V AUTOMATA
« Răspuns #1 : 09.Mar.2015, 09:05:32 a.m. »
In sfârșit a ajuns masina acasa:D Sunt foarte mulțumit de starea in care se afla si mai ales de cum merge. Este foarte confortabila la drum si funcționează absolut tot la ea. Singurul lucru la care trebuie sa ii acord putină atentie este tablaria insa nu este grav.
Mă poate ajuta cineva cu un sfat de unde as putea achizitiona o aripa noua? Am tot căutat pe net însă nu gasesc pentru modelul meu cu 4 uși:(
  • Suzuki Vitara 1.6 16V LONG

Offline fireburn

« Răspuns #2 : 09.Mar.2015, 10:12:44 a.m. »
Salut,

Bine ai venit pe forum.
Sa stapanesti sanatos masina si fara incidente.

Aripa poti cauta la dezmembrari. Poate ai sansa sa o gasesti si la culoarea masinii.

Offline LTD

« Răspuns #3 : 09.Mar.2015, 12:18:06 p.m. »
baga si o poza cu agregatu... sa vedem si noi... :)
... impotriva prostiei zeii insisi lupta in zadar ...

подписи для форумов

Offline ulise

« Răspuns #4 : 29.Mar.2015, 03:09:11 p.m. »
Salut.
Sa iti aduca bucurii!
Masina este fiabila, piesele sunt ieftine. Sunt si dezmembragii in  tara. Eu luam de la Laurentiu, din Calafat: 0767.585.379.
Are tabla subtire asa ca grija cu rugina. In off-road faca treaba buna, insa trebuie inaltata, caci nu are o garda la sol generoasa.
Daca mai ai nevoie  si de ale informatiii, exprima-le.
  • Dacia Duster- motor K4M cu GPL
Viata este prea scurta pentru a alerga prin ea.

Offline ulise

« Răspuns #5 : 29.Mar.2015, 03:34:21 p.m. »
Cutia de viteze in 3 trepte e mai buna. Oricum, cutia automata, daca o intretii e foarte buna, faca fata cu brio in teren.
Sa ii schimbi uleiul.
  • Dacia Duster- motor K4M cu GPL
Viata este prea scurta pentru a alerga prin ea.

Offline sabin

« Răspuns #6 : 13.Dec.2015, 08:58:17 p.m. »
Dupa 1000 de km si o ssptamana, cutia e de nota 8.
Merge bine, simti insa schimbarea spre deosebire de dublu ambreiaj dar sa speram ca o sa confirme la fiabilitate.
Ce nu inteleg, la 1.6 AT, la 130 km sta mai mult in a 5 a si uneori, ls vale sau cu vantul in spate ii da a 6a-2500 ture. Nici daca o pun in manual, sta putin apoi revine in a 5a- 3000 ture.
De ce mai are 6 viteze??  O fi prea mic cuplul? Simte ca nu mai are resurse?
Idem la 140 si 150. Consumul se duce la 9 la 130 ceea ce mi se pare cam multicel, avand in vedere ca autostrada e uneori tentant 140- 150.
A mai observat cineva aspectul asta?