Eu cred ca propaganda își face bine treaba. De exemplu se uita tot timpul ca Vietnamul era împărțind in doua intre nordul comunist si sudul capitalist si ca acolo a fost UN implicata, nu USA singura. Si ala nu a fost război imperialist ci ideologic. Pierdut la firul ierbii, caci vietnamezii nu sunt coreeni... Afganistan, război imperialist? Sincer...hedonismul occidental a ajuns si la noi?
Mi se pare fantastic cum radicalii ideologici si religioși, ce au început o ofensivă generalizata împotriva tarilor, ocupa din ce in ce mai mult teritoriu si putere iar ca răspuns aia care încă se mai bucura de libertate acuza pe cei care încă se mai opun acestui val de radicalism si cucerire de "imperialism"... Naziștii au ocupat prima data Germania si i-au lichidat pe cei ce li se opuneau... In afara Germaniei era o imagina idilica a regimului, nu? Unde mai vad eu mișcarea asta? In 80 de ani peste 50 de tari au devenit islamiste oficial. Daca nu știți, religia este trecuta in ID si de aici urmează circul, daca nu ești din religia care trebuie... Cred ca civilizatia asta hedonista isi merita soarta, "oaia care nu-si păzește blana, s-o mănânce lupul!"...