In cel puțin un punct m-am înșelat sau așa pare. Si nu îmi pare rău deloc. Pana la urma Ucraina are o armată de 400.000 de oameni si lupta pentru teritoriul ei. Îmi doresc ca Mariupol sa nu cada, mi se pare o poziție morala de maxima importanta pentru război. Am citit si ca Kadarov este nemulțumit de deciziile lui Putin. La mai mare! Am mai citi ca unii dintre rusiii care s-au predat vor să lupte contra lui Putin, ar fi deja in organizare o legiune rusa...asta e ceva neașteptat. Nu ca rusii ar muri toți pentru Putin, moșii sunt prea îndoctrinați dar tinerii știu prea bine ce pierd luptând pentru fantomele unui mos (se știe ca liderii bătrâni tind sa trimită la moarte tinerii pentru gloria lor!)...
Ma rog ca Ucraina sa reușească sa scape de strânsoarea lanțului feudal rusesc...
Eu din Suedia nu am venit niciodată pe drumul cel mai scurt spre Galați, care este prin Ucraina. Pentru ca mereu au fost probleme, când au fost alegerile in 2004 au închis granița o zi...Însă va fi cu totul altceva, cel puțin după câțiva ani, cu Ucraina membră UE. Pentru sa așa ceva merita sa ma rog. Si sa le aducă mintea cea buna rușilor, încă îmi doresc sa mai vizitez o dată Sankt Petersburg, vara...
Orice ați crede despre UE, numai văzând evoluția politicii dâmbovițene cred ca a meritat. Un alt Iliescu este de neconceput azi. Șoșoacă este un Vadim ratat, n-are mai nimic din ce avea acela in afara de invective...Nu o vad in parlamentul viitor. Hoții PSD știu ca pot fura doar cu aprobare...si cu Șoșoacă nu vad aprobarea sa vina...