Autor Subiect: O fi razboi Ucraina sau e doar o alta varianta de Razboi Rece ?  (Citit de 30190 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ntire2000

Re: O fi razboi Ucraina sau e doar o alta varianta de Razboi Rece ?
« Răspuns #320 : 01.Apr.2022, 12:17:21 a.m. »
Aflu acum, dupa aproape o luna, ca rusii si-au plimbat niste arme nucleare peste tarlaua Suediei care deloc întâmplator e membra NATO.
Acuma stau si ma-ntreb, plimbarea asta nu e considerata agresiune asupra unui stat membru NATO?

Sau astia din NATO au ouale un pic mai slab dezvoltate decât cele ale lui Putin si se pricep doar la propaganda?
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline MBL

« Răspuns #321 : 01.Apr.2022, 07:19:45 a.m. »
Suedia NU e membru NATO.
  • Vitara Passion 1.6VVT AllGrip MT

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #322 : 01.Apr.2022, 08:01:04 a.m. »
Suedia ia in considerare din ce in ce mai mult aderarea la NATO. Dar nu se fac pași concreți, este mai mult o dezbatere in care majoritatea este de acord. Îmi pare un joc politic prin care i se arata pisica lui Putin. Eu ii consider naivi, dar așa sunt ei, si ăștia mai au puțin pana devin nesemnificativi, ca si alte neamuri din occident. De ceva ani Rusia tot face manevre provocatoare, am mai scris.Iar Suedia a trimis si trimite material militar defensiv (inclusiv rachete antitanc) Ucrainei, tocmai ce au mai aprobat o transa.
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline ntire2000

« Răspuns #323 : 01.Apr.2022, 08:49:48 a.m. »
Suedia NU e membru NATO.

Da, acuma am constatat ca e membra NATO Norvegia - care e aflata mai la vest.
Bravo lor, destepti suedezii, au facut economie.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Costique

• Hero Member
    • Göteborg
« Răspuns #324 : 01.Apr.2022, 03:38:40 p.m. »
Nu știu daca nu ma înșel dar pare ca este primul atac armat al altei tari asupra unor instalații din Rusia de la al doilea război mondial încoace...războiul de 6 zile cu China a fost pe graniță, nu a depășit zona iar războaiele din Caucaz au fost interne.

https://www.hotnews.ro/stiri-razboi_ucraina-25470938-momentul-elicopterul-ucrainean-loveste-depozitul-petrol-belgorod-teritoriul-rusiei.htm

Offline ntire2000

« Răspuns #325 : 01.Apr.2022, 03:44:49 p.m. »
Obelix si-a revenit.
La un moment dat parea ca nu mai rationeaza corect.

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: Costique

Offline Costique

• Hero Member
    • Göteborg
« Răspuns #326 : 01.Apr.2022, 05:49:29 p.m. »
In cel puțin un punct m-am înșelat sau așa pare. Si nu îmi pare rău deloc. Pana la urma Ucraina are o armată de 400.000 de oameni si lupta pentru teritoriul ei. Îmi doresc ca Mariupol sa nu cada, mi se pare o poziție morala de maxima importanta pentru război. Am citit si ca Kadarov este nemulțumit de deciziile lui Putin. La mai mare! Am mai citi ca unii dintre rusiii care s-au predat vor să lupte contra lui Putin, ar fi deja in organizare o legiune rusa...asta e ceva neașteptat. Nu ca rusii ar muri toți pentru Putin, moșii sunt prea îndoctrinați dar tinerii știu prea bine ce pierd luptând pentru fantomele unui mos (se știe ca liderii bătrâni tind sa trimită la moarte tinerii pentru gloria lor!)...
Ma rog ca Ucraina sa reușească sa scape de strânsoarea lanțului feudal rusesc...
Eu din Suedia nu am venit niciodată pe drumul cel mai scurt spre Galați, care este prin Ucraina. Pentru ca mereu au fost probleme, când au fost alegerile in 2004 au închis granița o zi...Însă va fi cu totul altceva, cel puțin după câțiva ani, cu Ucraina membră UE. Pentru sa așa ceva merita sa ma rog. Si sa le aducă mintea cea buna rușilor, încă îmi doresc sa mai vizitez o dată Sankt Petersburg, vara...
Orice ați crede despre UE, numai văzând evoluția  politicii dâmbovițene cred ca a meritat. Un alt Iliescu este de neconceput azi. Șoșoacă este  un Vadim ratat, n-are mai nimic din ce avea acela in afara de invective...Nu o vad in parlamentul viitor. Hoții PSD știu ca pot fura doar cu aprobare...si cu Șoșoacă nu vad aprobarea sa vina...

Offline ntire2000

« Răspuns #327 : 02.Apr.2022, 12:57:38 a.m. »
Ucraina le dă bani și documente noi soldaților ruși care își predau armamentul.

Super tare.
Uite asa se câstiga un razboi.
Daca stau si se gândesc câte distrugeri pot provoca rusii cu echipamentele alea militare, recompensele sunt apa de ploaie.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline NicNic

« Răspuns #328 : 03.Apr.2022, 08:16:16 a.m. »
Pentru cei (cele) ce mai cred ca rusii ar avea vreo justificare pentru ce fac in Ucraina, ar fi utila .
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline saureign

• S-cross 1.4 allgrip 2024 / ex-Swift 2019 allgrip / ex-Vitara Cool allgrip 2015

The following users thanked this post: Costique