Autor Subiect: O fi razboi Ucraina sau e doar o alta varianta de Razboi Rece ?  (Citit de 30200 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline CyborgSky00

Re: O fi razboi Ucraina sau e doar o alta varianta de Razboi Rece ?
« Răspuns #310 : 28.Mar.2022, 02:57:13 p.m. »
Oricine poate spune si face orice, practic si de interes sa fie. Oricine din rivalii rusilor sau Nato pot ,,arunca,, o bomba chimica, biologica( gen covid, cea mai banala) sa-i intarate pe cei doi spre haos (al qaeda,  fractii mususlmane, alti nemultumiti de politicile estului sau a vestului). Doar pareri proprii sau dezvoltate din discutii amical-principiale.
  • Suzy

Offline ntire2000

« Răspuns #311 : 28.Mar.2022, 03:09:03 p.m. »
Rusii sunt rupti în cur, e vai de mama lor.
Sunt flamânzi si însetati, mai nou îsi schimba tehnica de lupta pe alcool (de unde confirmarea ca bancurile alea cu locomotive schimbate pe vodca sunt adevarate)

Vazusem ieri un clip pe youtube cu inspectia vizuala a ranitelor soldatilor rusi capturati pe front.
Aia saracii aveau batoane de ciocolata si pliculete cu zahar pe post de hrana.
Probabil cât sa nu le scada glicemia.
Iar comandantii lor îsi trag un glont în tâmpla, probabil de fericire, ca nu ajunga la glontul lui Putin.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline NicNic

« Răspuns #312 : 28.Mar.2022, 04:11:36 p.m. »
Oricine poate spune si face orice, practic si de interes sa fie. Oricine din rivalii rusilor sau Nato pot ,,arunca,, o bomba chimica, biologica( gen covid, cea mai banala) sa-i intarate pe cei doi spre haos (al qaeda,  fractii mususlmane, alti nemultumiti de politicile estului sau a vestului). Doar pareri proprii sau dezvoltate din discutii amical-principiale.

"Oricine poate spune si face orice, practic si de interes sa fie": cu conditia sa nu afecteze pe cei din jur, sa nu creeze disensiuni.

"Oricine din rivalii rusilor sau Nato pot ,,arunca,, o bomba chimica, biologica( gen covid, cea mai banala) sa-i intarate pe cei doi spre haos" : Deocamdata rusii sunt cei care arunca cu bombe in Ucraina. La fel, si ucrainenii arunca cu bombe, dar tot in tara lor. Asa ca nu conteaza doar cine arunca cu bombe, ci si de ce le arunca.
Atat timp cat rusii au invadat o tara, sunt raspunzatori pentru acest lucru. 
Amestecarea COVID-ului in aceasta discutie este o incercare de deturnare a atentiei de la subiect. Ceea ce imi pare la fel de parsiv ca si declaratiile lui Putin ca el nu poarta un razboi, el a ordoant doar misiuni speciale ... Sau ca este dispus sa lase ucrainenilor culoare de evacuare a populatiei catre Rusia ... 

In concluzie, in Ucraina se desfasoara un razboi (nu altfel de operatiune speciala). Si rusii sunt cei care au initiat asa ceva.
Oricate alte scuze sau pretexte le-am gasi acum rusilor, ar fi o dovada de naivitate totala sau de interese partinitoare. Sau nu-i asa?

• ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline CyborgSky00

« Răspuns #313 : 28.Mar.2022, 05:40:28 p.m. »
Asa e!
  • Suzy

The following users thanked this post: NicNic

Offline ntire2000

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline hugbear

« Răspuns #315 : 29.Mar.2022, 09:48:17 p.m. »
(31:00 !!)

Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline hugbear

« Răspuns #316 : 31.Mar.2022, 10:44:33 a.m. »
Oficiali americani cred că Vladimir Putin a fost dezinformat de consilierii săi despre cât de prost decurge războiul din Ucraina și cât de dăunătoare au fost sancțiunile țărilor occidentale, deoarece acestora le-a fost frică să-i spună adevărul.

Citat
”Avem informații că Putin s-a simțit indus în eroare de Armata Rusă. Există acum o tensiune persistentă între Putin și (Ministerul Apărării), care decurge din neîncrederea lui Putin în conducerea Ministerului”, a spus oficialul american. Conform acestuia, Vladimir Putin nu știa că armata rusă ”folosește și pierde recruți în Ucraina, arătând o întrerupere clară a fluxului de informații exacte către președintele rus”.

Se vede treaba că NATO a făcut eforturi să-i găsească lui Putin un colac de salvare (probail ultimul) cu care să „save face” ca să iasă (relativ) mai puțin șifonat din căcatul în care s-a băgat. Problema e dacă are suficientă minte să se agațe de el.

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #317 : 31.Mar.2022, 10:56:46 a.m. »
Nu cred ca nu știa, de fapt asta n-a făcut decât sa îl întărâte. Daca Ucraina nu obține victorii reale, nici o șansă ca rusii sa dea înapoi. Așa cum am spus de mult, pana nu iau totul, rusii nu renunță. Si nimic din ce vad acum nu face asta improbabil. Ucrainienii se apară dar Armata rusa este in relocare. Apoi, Mariopol era o cheie de baza, si îl pierd. Mariopol va da moral rușilor si invers ucrainienilor. Pe Putin nu îl interesează pierderile caci sunt nesemnificative in dimensiunea generala a armatei ruse si chiar si soldații morți nu contează (daca nu ați uitat, au pierdut 10 ani si mult mai mulți soldați si tehnica in Afganistan pana sa se retragă). Ucraina nu este nici un sfert din Afganistan ca dificultate naturala iar tehnica este avantajata. Avansează cu toată tehnica pe câmpii cu desfășurare larga, in Afganistan sunt numai vai si coloane ușor de prins in ambuscade.Si tot ce consuma este doar o lichidare de stoc, ca are multe altele mai noi de produs.
Așa ca singura speranță este ca armata ucraineana cu arme occidentale sa producă o ofensivă care sa distrugă încrederea rușilor. La acest moment singurul factor disruptor ar fi o ofensivă reușită care sa scoată Mariupol din încercuire cu daune ridicate pentru rusi. Si nu vad cum sa existe așa ceva...Probabil ca Mariupol cade săptămâna aceasta...rămâne doar o gherila nesemnificativa după aceea. Si asta le va da un avânt foarte mare rușilor. Nu uitați ca obiectivul lor este si o bucată din Moldova, vedeți harta rușilor postata acum vreo săptămână de mine.
Cum am spus de la început, negocierile de pace sunt pentru cei care nu știu pe ce planeta trăiesc si cine sunt rusii. Ca Zelenski este tot ce urăște sistemul politic feudal rusesc la democrație. Auzi, un comediant sa i se opună...Si apoi poate nu înțelegeți ca Rusia acum trebuie neapărat sa ocupe Ucraina, ca sa dea palma occidentului de care are nevoie China. Bănuiesc ca nu vor trece 6 luni de la ocuparea Ucrainei pana China ataca Taiwan. Si daca eu o știu, o știu toți, inclusiv ucrainienii.  Numai cine nu vrea nu știe...
« Ultima Modificare: 31.Mar.2022, 11:12:01 a.m. de Costique »
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline hugbear

« Răspuns #318 : 31.Mar.2022, 11:22:55 a.m. »
Nimeni de pe lumea asta nu crede că nu știa! Doar că oamenii sunt dispuși să se facă că închid ochii ca să-i dea ocazia să zică „Băi, n-am știut, așa mi-au zis dobitocii ăștia. Uite, ar fi putut să vă spună chiar ei, dar îi cam doare gâtul c-au băut ceaiul rece...”

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008