Autor Subiect: O fi razboi Ucraina sau e doar o alta varianta de Razboi Rece ?  (Citit de 30196 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline piticu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 11
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti
Re: O fi razboi Ucraina sau e doar o alta varianta de Razboi Rece ?
« Răspuns #290 : 20.Mar.2022, 03:31:52 p.m. »
Dupa cum foarte bine a spus cineva mai sus, conteaza "nivelul de educatie si civilizatie al respectivei societati."
In Romania a fost si este o gaura enorma in educatie, conjugata cu lipsa de interes a statului...
(a tuturor politicienilor vremelnici sau nu, cu un scop evident, prostii si mai ales saracii sunt foarte usor de manipulat la votare)
Din pacate eu vad generatiile de sub mine foarte putin dezvoltate, psihic si mental.
Cu telefoane scumpe luate in rate neplatibile, modele de viata lipsa sau absurde, legende despre cistiguri la pacanele si fotografii cu bonuri la pariuri sportive.
Probabil ca fiecare generatie este dezamagita de urmatoarele (eu am invatat la lumina electrica, nu la lampa cu gaz, gen)
Rusia s-a inpotmolit in Ucraina definitiv. Asta a fost norocul nostru, al tuturor, pentru ca nu mai au resurse sa intre in Moldova.
Iar vestul va fi inca o data linistit, pentru ca de 1000 de ani sunt safe si isi pot face in continuare scoli, catedrale si gazon datorita estului, care rezista barbarilor.
  • Suzuki SX4 S-Cross 1.4 All Grip 2016

Offline hugbear

« Răspuns #291 : 20.Mar.2022, 03:53:39 p.m. »
Rusia s-a inpotmolit in Ucraina definitiv. Asta a fost norocul nostru, al tuturor, pentru ca nu mai au resurse sa intre in Moldova.
Nu subestima capacitatea unui psihopat de a-și condamna propriul tineret la moarte doar pentru a păstra aparențele.
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

The following users thanked this post: piticu

Offline piticu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 11
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti
« Răspuns #292 : 20.Mar.2022, 04:07:40 p.m. »
Asa vad eu astazi, este impotriva oricarei logici militare, (si mai ales a firii) sa mai deschida un al doilea front in sud, chiar daca are tiraspolenii aia dispusi la orice, si inarmati pina in dinti. Nu mai are cu ce sa inainteze in Ucraina, darmite sa deschida un nou alt conflict.
Sunt sigur ca isi doreste sa incheie macelul asta cu un acord, cit mai repede.
Cred ca vizita lui Iohannis la Maya nu a fost doar de curtoazie, sunt sigur ca acum, cind vorbim noi doi, exista multi soldati moldoveni (aia putinii ;)) care se familiarizeaza cu javelinele si cu pilotatul de drone (de data asta, nu bayraktare ;))

• Suzuki SX4 S-Cross 1.4 All Grip 2016

Offline ariciul

« Răspuns #293 : 20.Mar.2022, 09:15:00 p.m. »
Nu stiu ce sa zic, sunt si foarte multi rusofoni in Moldova, din pacate multi ar fi bucurosi sa vina rusii.
In al doilea rand armata Moldovei nu are cum sa faca fata si nici relieful nu ajuta. In 48 de ore ar cam ocupa-o.
Partea buna e ca asta se poate intampla doar daca Ucraina cedeaza de tot. Rusii nu vor deschide front in Moldova atata timp cat nu e rezolvata situatia in Ucraina.
Si nici atunci nu o pot face imediat pentru ca deja au si ei niste pierderi, iar Putin s-a aruncat deja o data cu capul inainte. Pentru alta tara s-ar putea sa se mai gandeasca.
Dar depinde mult de ce se intampla in Ucraina.
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #294 : 20.Mar.2022, 09:20:31 p.m. »
Nu cred că Moldova e in vizorul nebunului de la Moscova. Dacă îi ies planurile cu Ucraina, Moldova e irelevantă din punct de vedere geo-strategic.

Offline ariciul

« Răspuns #295 : 20.Mar.2022, 09:26:21 p.m. »
Zici? Da ai vazut ce cantau pe stadionul ala la concertul lui Putin?
https://alba24.ro/neliniste-in-moldova-zeci-de-mii-de-rusi-au-cantat-in-fata-lui-putin-ucraina-si-crimeea-belarus-si-moldova-totul-este-tara-mea-906453.html
In plus Transnistria si-a declarat independenta cand a auzit ca Moldova depune cerere de aderare in UE. Ce crezi ca o sa faca Putin? O recunoaste sau nu? Si daca o recunoaste cam ce crezi ca urmeaza?
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #296 : 20.Mar.2022, 09:32:47 p.m. »
Da. Iar dacă nu îi ies calculele în Ucraina și războiul se extinde e oricum irelevant. Vom avea toți de suferit.

Offline ntire2000

« Răspuns #297 : 20.Mar.2022, 09:38:05 p.m. »
Au început sa arunce prin Ucraina cu rachete d-alea scumpe, asta e deja o dovada ca socoteala de acasa nu prea s-a potrivit cu cea din târg.

PS: apropo, n-am gasit nicaieri "how much costs" o asemenea jucarie; cel mai probabil le e rusine sa zica, în timp ce imbecilii aia de rusi spalati pe creier care-l ovationeaza pe Putin saliveaza online la Coca-Cola, McDonalds, KFC..... si ling reviste tiparite ca-n anii '90 ca sa vada si alte curve decât ale lor.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #298 : 20.Mar.2022, 09:49:42 p.m. »
E clar că nu se potrivește, dar asta nu înseamnă că renunță. Și sincer nu cred că o fac prea curând. Atâta timp căt nu atacă o țară NATO nu văd ce îi poate face să înceteze.

Offline ntire2000

« Răspuns #299 : 21.Mar.2022, 09:30:56 a.m. »

Cum naiba sa pierzi un razboi când ai asemenea propaganda?
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: Costique