Autor Subiect: O fi razboi Ucraina sau e doar o alta varianta de Razboi Rece ?  (Citit de 30197 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
Re: O fi razboi Ucraina sau e doar o alta varianta de Razboi Rece ?
« Răspuns #270 : 14.Mar.2022, 11:52:56 a.m. »
SUA si China au discuții...si asta vine după amenințarea Chinei, parca copiata după a lui Putin, ca iese rău daca cineva se baga in treaba lor cu Taiwan...Știți vorba aia care spune "cum ii crești, așa ii ai"? Ei, decenii de spălare pe creier încep sa își arate rezultatele. Si nu este numai chestia asta internațională...O spun de ceva vreme ca civlizatia democratică de tip occidental este pe ducă fara șanse de recuperare din prea multe motive...Si prăbușirea Ucrainei este doar un exemplu al acestui lucru.
Eu nu cred ca Rusia se oprește pana nu leagă Armata a 14-a direct de Rusia, nu are de ce. De când spune Băsescu ca vor să ajungă la Dunăre? Si sa nu ma gândesc ca cei care l-au tocat mediatic si nu numai au lucrat pentru rusi? 
Orice spune internetul eu pe harta nu vad decât ca ocupa încet dar sigur. Bombardarea bazei de lângă Polonia a fost o palma cu dedicație, acela fiind locul unde se antrenau cu instructori străini. In 5 ani iar fac toți afaceri cu Rusia, la vremea aia fiind si "buni vecini"...

De când v-am spus ca Biden este absolut nepotrivit pentru postul sau, ca Hollywoodul, sindicatele si media si-a obținut președintele, ei au câștigat si restul lumii a pierdut? Ei, nu cred ca trece anul si vedem același lucru in Taiwan la cum merg lucrurile... Daca Xi a spus in congres ca nu poate lasă problema generațiilor viitoare, este mult mai groasa decât credem. De fapt se pare ca si sferele de influentă se redefinesc si sa te ții...caci peste vine si dispariția vitalității vestului distrus din interior si prin fluxurile migratorii...
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline ntire2000

« Răspuns #271 : 14.Mar.2022, 03:14:42 p.m. »
FOTO cu drona căzută la Tărpiu. Seamănă izbitor cu dronele folosite de ruși pentru recunoaștere

Momentan, baietii sunt în recunoastere.
Sa speram ca la cât de distrusi aratam de sus, o sa le piara cheful sa ne invadeze.

PS: ar mai fi speranta ca poate sunt atât de slab pregatiti încât nu-s în stare nici sa manevreze o drona.... sau ca ai nostri au sisteme de bruiaj performante...
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline ntire2000

« Răspuns #272 : 14.Mar.2022, 10:20:49 p.m. »
Nu stiu cât de bun e ca actor, dar aici interpreteaza rolul vietii lui.

"-Stop the war, begin to speak.
-And what if he doesn't?
-I think he will I think he sees that we are strong he will we need some time"

La momentul actual, noi avem un asemenea lider?
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: Costique

Offline Costique

• Hero Member
    • Göteborg
« Răspuns #273 : 15.Mar.2022, 08:56:18 a.m. »
Are destulă forță care sa ii cumpere timpul?

Offline ntire2000

« Răspuns #274 : 15.Mar.2022, 09:34:25 a.m. »
Eu cred ca da.
Oamenii aia care lupta în jurul lui puteau fi cumparati, dar n-au fost de vânzare.
Cred ca nu exista suficienti bani pentru a le înfrânge determinarea cu care lupta împotriva rusilor si prefera sa moara decât sa capituleze.
Iar faptul ca rezista de mai bine de 2 saptamâni spune multe despre cât de încapatânati sunt.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Costique

• Hero Member
    • Göteborg
« Răspuns #275 : 15.Mar.2022, 10:03:54 a.m. »
Au nevoie sa ii tina in loc măcar încă doua săptămâni...Dar ce au nevoie este o victorie...o ofensivă undeva reușită...Eu cred ca rusii nu vor să cedeze nimic din ce au plănuit si fac "discuții" doar pentru noi care ne uitam. Eu cred ca planul rușilor este sa ia toată Ucraina si s-o facă Rusia, sa aducă armata rusa 1500 km mai aproape de Europa centrala. Așa a fost de la început, Putin tocmai si-a etalat racheta hipersonica care ajunge la Londra in 5 minute ca sa ii sperie pe toți care s-ar gândi...
« Ultima Modificare: 15.Mar.2022, 10:17:12 a.m. de Costique »

The following users thanked this post: saureign

Offline ntire2000

« Răspuns #276 : 15.Mar.2022, 09:06:13 p.m. »
Rusia anunță că se retrage din Consiliul Europei

Vestea proasta: "Dmitri Medvedev, vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, a declarat că plecarea țării sale din organismul pentru drepturile omului va permite Rusiei să reintroducă pedeapsa cu moartea"
Vestea buna: Putin va putea fi executat chiar de ai lui pentru crime de razboi.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Costique

• Hero Member
    • Göteborg
« Răspuns #277 : 16.Mar.2022, 10:43:12 a.m. »
Instituirea unui adevărat stat represiv...rusii pot fi mândri, au reușit. Ma refer la moși...ca tot tinerii vor plăti. Cum era zicala cu prost dar fudul?

Offline CyborgSky00

« Răspuns #278 : 16.Mar.2022, 02:40:36 p.m. »
Ei, va trece ! in 40 de ani, cu nemtii ce sa intamplat ?!..acum ii pupa-n dos toti, si mai merg la ei si ca slugi. Se uita istoria, vin altii, tineret.
  • Suzy

Offline ntire2000

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού