SUA si China au discuții...si asta vine după amenințarea Chinei, parca copiata după a lui Putin, ca iese rău daca cineva se baga in treaba lor cu Taiwan...Știți vorba aia care spune "cum ii crești, așa ii ai"? Ei, decenii de spălare pe creier încep sa își arate rezultatele. Si nu este numai chestia asta internațională...O spun de ceva vreme ca civlizatia democratică de tip occidental este pe ducă fara șanse de recuperare din prea multe motive...Si prăbușirea Ucrainei este doar un exemplu al acestui lucru.
Eu nu cred ca Rusia se oprește pana nu leagă Armata a 14-a direct de Rusia, nu are de ce. De când spune Băsescu ca vor să ajungă la Dunăre? Si sa nu ma gândesc ca cei care l-au tocat mediatic si nu numai au lucrat pentru rusi?
Orice spune internetul eu pe harta nu vad decât ca ocupa încet dar sigur. Bombardarea bazei de lângă Polonia a fost o palma cu dedicație, acela fiind locul unde se antrenau cu instructori străini. In 5 ani iar fac toți afaceri cu Rusia, la vremea aia fiind si "buni vecini"...
De când v-am spus ca Biden este absolut nepotrivit pentru postul sau, ca Hollywoodul, sindicatele si media si-a obținut președintele, ei au câștigat si restul lumii a pierdut? Ei, nu cred ca trece anul si vedem același lucru in Taiwan la cum merg lucrurile... Daca Xi a spus in congres ca nu poate lasă problema generațiilor viitoare, este mult mai groasa decât credem. De fapt se pare ca si sferele de influentă se redefinesc si sa te ții...caci peste vine si dispariția vitalității vestului distrus din interior si prin fluxurile migratorii...