Autor Subiect: O fi razboi Ucraina sau e doar o alta varianta de Razboi Rece ?  (Citit de 30213 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: O fi razboi Ucraina sau e doar o alta varianta de Razboi Rece ?
« Răspuns #150 : 02.Mar.2022, 01:06:02 p.m. »
"Mercenarii ceceni care vizau uciderea lui Volodimir Zelenski au fost anihilați cu ajutorul FSB, anunță un oficial ucrainean"
   Mamaa, ce le "inghiti" pe nerasuflate, mai ia si o gura de apa, sa alunece, ca altfel cine crede! :-))
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline miocrl

« Răspuns #151 : 02.Mar.2022, 01:44:19 p.m. »
Un prieten Ucrainean va ajunge in Iasi azi. are un geam spart. il putem ajuta sa il schimbe cat mai repede? pleaca spre vest.

Offline ntire2000

« Răspuns #152 : 02.Mar.2022, 02:32:28 p.m. »
   Mamaa, ce le "inghiti" pe nerasuflate, mai ia si o gura de apa, sa alunece, ca altfel cine crede! :-))

Stai relax ca nu le înghit cum o faci tu.  :-j
Pe de alta parte încep sa apara marturii ale soldatilor rusi care si-au împuscat rezervoarele tocmai ca sa nu mai poate înainta.
Daca Putin e nebun nu înseamna ca poporul îl urmeaza orbeste spre prapastia care se apropie.

PS: banuiesc ca NYTimes nu e fake news, nu-i asa?!?

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

« Răspuns #153 : 02.Mar.2022, 02:48:54 p.m. »
Stai relax ca nu le înghit cum o faci tu.  :-j

PS: banuiesc ca NYTimes nu e fake news, nu-i asa?!?
   :-)) , nici eu nu stiu cum inghit, o sa ma uit in oglinda. =))

Vai, da' cum sa dea NYT fake news, reporterul cred ca era chiar langa tanc cand rezervorul a fost impuscat mortal ! :-))

Pe asta se bazeaza si ei, ca noi ii vom crede, avand in vedere reputatia.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: NicNic

Online NicNic

« Răspuns #154 : 02.Mar.2022, 04:21:24 p.m. »
[...]

Pe asta se bazeaza si ei, ca noi ii vom crede, avand in vedere reputatia.

Asa gandeste  RT. Ori Sputnik.
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #155 : 02.Mar.2022, 05:51:00 p.m. »
Nu știu de ce v-ar bucura succesul războiului colonial rusesc. Pentru mine este doar pierdere, si așa nu am venit prin nord  din cauza ca Ucraina era cum era, când va fi din nou "rusească" toate tâmpeniile ce le făceau se întorc, si mai si. Am înțeles ca Yanukovici așteptă la Minsk sa-l ungă din nou Putin "președinte întors din exil"... Ai spune ca Putin trage pentru neamul lui. Doar ca tocmai neamul lui se duce de râpă dintre toate neamurile din Rusia...Pana acum îl aveau afurisit pe Stalin...acum a intrat si Putin...
A, ca ma gândisem la asta, una din ghidușii este ca Biserica Ucraineana nu se mai închina patriarhului Kiril al Moscovei, grav afront - numai asta si merita sa moara toți, nu?
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline enicky

« Răspuns #156 : 02.Mar.2022, 07:44:48 p.m. »
   Trebuie sa intelegem, mai ales ca avem deja o "mica" experienta de mai bine de 2(doi) ani, ca paralel cu razboiul facut cu trupe, exista razboiul informational, facut in scopul de a deruta/dezinforma inamicul(oricare ar fi el).

Romania, Europa nu este pregatita pentru acest "razboi"(ma refer la populatie), pentru simplul motiv ca este primul conflict armat purtat chiar in zona de varf a  tehnologiei informatiei, de aceea trebuie sa fim foarte circumspecti cu orice info primita/aflata, dar si cu distribuirea acesteia, pentru ca involuntar putem face jocul cuiva.

@Costique fa o pauza, relaxeaza-te, pentru ca eu n-am vazut/auzit pe nimeni bucuros ca langa noi este razboi(Nu știu de ce v-ar bucura succesul războiului colonial rusesc)
Lumea este ingrijorata, panicata, chiar daca n-o arata, dar toti despre asta(razboi) vorbim aici. Tu probabil esti foarte confortabil acolo, dar nu e si cazul nostru !
     Tu vorbesti de ghidusii, dar in Moldova(de unde ai plecat tu) sunt o gramada de refugiati, trupe NATO vin in tara, piata monetara e deja in criza si toate agentiile de presa, tv, site-uri ne "bombardeaza" cu fel-de-fel de informatii.

In speranta ca nu vom avea nevoie, am sa public totusi lista adaposturilor :
- https://www.scribd.com/document/557812960/Situatia-Adaposturilor-de-Protectie-Civila#fullscreen&from_embed
- http://gov.ro/ro/media/comunicate/comunicat-de-presa-edinta-de-guvern-statiile-de-metrou-au-fost-incluse-in-categoria-constructiilor-dotate-obligatoriu-cu-adaposturi-de-protectie-civila&page=5
- https://www.fanatik.ro/wp-content/uploads/2022/02/situatiaadaposturilordeprotectiecivila.pdf
- https://www.dcnews.ro/aplica-ia-dsu-imbunatatita-harta-cu-adaposturile-de-protec-ie-civila_546805.html

Offline saureign

« Răspuns #157 : 02.Mar.2022, 09:51:20 p.m. »
Sigur e că Rusia va lua în stăpânire Ucraina, cu costuri imense de ambele părți. Nu știu la ce i-o mai folosi, când deja Putin e un paria, iar a fi rus este o rușine ce va persista ani de zile. Măcar au căzut măștile și s-a văzut ipocrizia în toată splendoarea.
Vom trăi într-o lume principială sau nu vom mai trăi deloc.
  • S-cross 1.4 allgrip 2024 / ex-Swift 2019 allgrip / ex-Vitara Cool allgrip 2015

The following users thanked this post: toma

Offline ntire2000

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline saureign

« Răspuns #159 : 02.Mar.2022, 10:12:44 p.m. »
Din păcate, pe noi românii nu e nevoie să ne atace cineva, ne auto-distrugem eficient. După decenii de tâmpenie comunistă și trei decenii de neo-comunism amestecat cu democratură, statul român este praf. Ne mai ține în viață ca stat doar aderența la UE/NATO.
  • S-cross 1.4 allgrip 2024 / ex-Swift 2019 allgrip / ex-Vitara Cool allgrip 2015

The following users thanked this post: toma