Autor Subiect: O fi razboi Ucraina sau e doar o alta varianta de Razboi Rece ?  (Citit de 30204 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline gabi males

Re: O fi razboi Ucraina sau e doar o alta varianta de Razboi Rece ?
« Răspuns #130 : 01.Mar.2022, 02:14:35 p.m. »
Se pare ca acest razboi va dura. Bielorusia a trimis trupe in sprijinul rusilor, statele membre UE au trimis armament,munitie, avioane ucrainienilor. Deci...tare imi este teama ca acest conflict va escalada in loc sa inceteze :-?
  • Ex-Suzuki Baleno 1,2 GLX,acum Suzuki Vitara 1,4, allgrip,AT,luxus,2019

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #131 : 01.Mar.2022, 02:24:34 p.m. »
Se aseamănă conflictul asta cu războiul din Vietnam? Nu cred, Ucraina toată este câmpie in partea estica, aia pe care vrea Putin sa pună mana (si grânarul Europei pe deasupra). Avioanele...pe lângă ca Bulgaria a sărit in sus ca nu, mai au nevoie și de piloți. Care sa știe să lupte, nu sa cada...
« Ultima Modificare: 01.Mar.2022, 02:41:59 p.m. de Costique »
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline VictorN

« Răspuns #132 : 01.Mar.2022, 03:49:10 p.m. »
Ucraina în UE înseamnă că Europa nu mai are nevoie de Rusia.
Din cauza asta vrea tovarășul Putin Ucraina, nu din cauza amenințării NATO.
NATO nu e o amenințare pt Rusia, e clar pentru toată lumea cred în afară de sângerosul Putin.

Chiar daca cucereste Ucraina, Rusia e terminată  moartă și îngropată.

Trimis de pe al meu KB2003 folosind Tapatalk

The following users thanked this post: hugbear

Online cristidav

« Răspuns #133 : 01.Mar.2022, 07:19:32 p.m. »
Ucraina în UE înseamnă că Europa nu mai are nevoie de Rusia.

Imi scapa mie ceva aici. Imi explici de ce nu mai are nevoie Rusia de Europa daca Ucraina e in UE ?
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

Offline VictorN

« Răspuns #134 : 01.Mar.2022, 07:33:45 p.m. »
Rusia era importanta pentru Europa grație gazului/petrolului și materiilor prime.

Ucraina are resursele necesare să înlocuiască Rusia, are zăcăminte de petrol și e practic o câmpie întinsă. De ce are nevoie Ucraina e capabilitatea de extragere a resurselor.

De asemenea, 40% din exporturile rusilor merg in Europa. Rusia fara Europa nu poate funcționa.

Trimis de pe al meu KB2003 folosind Tapatalk

The following users thanked this post: cristidav

Online ntire2000

« Răspuns #135 : 01.Mar.2022, 09:07:53 p.m. »
Si daca ocupa Ucraina dupa aceea n-au decât sa si-o bage în cwr.
La ce embargo vor fi supusi datorita acestui razboi absurd singurul lor client serios va mai fi doar China.
Iar aia au nevoie de o piata de desfacere la rahaturile lor produse 24x24, 7x7, deci pot fi "convinsi" sa respecte niste sanctiuni impuse asupra Rusiei.
(Oricum SUA avea de gând sa nu mai depinda economic în ultimul hal de China, deci n-ar fi o problema sa le impuna alora respectarea unor sanctiuni asupra Rusiei.)

Razboiul dus de Putin a depasit deja limita dementei.
De aici încolo, cretinul ala nu mai are loc de întors, a intrat deja pe un drum cu sens unic a carui capat se termina într-o râpa adânca, acolo unde la momentul oportun îl vor împinge chiar ai lui si se vor delimitat total de el, ca sa scuze cumva ororile comise.

PS: BMW a închis uzina din Rusia si a oprit orice relatii comerciale cu aceasta tara.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

« Răspuns #136 : 01.Mar.2022, 09:11:43 p.m. »
Rusia era importanta pentru Europa grație gazului/petrolului și materiilor prime.
Ucraina are resursele necesare să înlocuiască Rusia, are zăcăminte de petrol și e practic o câmpie întinsă.
De ce are nevoie Ucraina e capabilitatea de extragere a resurselor.
  Hai sa nu incurcam borcanele : Ucraina este tara de tranzit a gazelor din Rusia spre Europa. Ucraina nu poate inlocui Rusia asta este clar.
  Ucraina este intr-adevar un mare exportator de grane in Europa.
Problema e ca Ucraina a tot umflat taxa de tranzit si probabil asta e si(una din!) cauza conflictului.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Online ntire2000

« Răspuns #137 : 01.Mar.2022, 09:16:23 p.m. »
Ne putem lipsi de gazul rusesc, exista alternative.
Lumea se îndreapta tot mai mult spre o energie verde, iar ei stiu asta.
Fara sa mai fie nevoie de ei, o sa însemne ca foametea poporului rus va fi mai mare decât setea de vodca.

Rusia detine doar 17% din rezervele mondiale de gaze naturale, nu înseamna ca o sa murim fara ei.

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

« Răspuns #138 : 01.Mar.2022, 09:19:30 p.m. »
Ne putem lipsi de gazul rusesc, exista alternative.[/url]
  Exista alternative chiar aici in balta, doar ca trebuie sa ne miscam mai cu talent.

In alta ordine de idei, as vrea sa atrag atentia(chiar daca se banuieste/stie) ca am primit doua avertismente, pe surse diferite, dintre care unul de la un

producator tv(de la o televiziune cu acoperire nationala) ca exista un mare aflux de informatii false si ar fi bine sa nu credem ca tot ce este imagine

video sau foto din zonele de conflict sunt reale,
pe de-o parte, iar pe de alta parte info venit de la agentiile de presa care ar avea ca sursa una din tarile

beligerante sunt in mare parte manipulatoare, raspandite tocmai pentru a induce in eroare partea adversa.

Agentiile de presa de la noi si din tarile occidentale le preiau ca atare, neavand cum sa le verifice, le dau in "piata" raw.
« Ultima Modificare: 01.Mar.2022, 09:37:02 p.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline NicNic

« Răspuns #139 : 01.Mar.2022, 09:20:03 p.m. »
Uite ca ai nostri romani fac haz si din necazul ucrainean.

Ca sa le ridicam moralul.

• ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

The following users thanked this post: ntire2000