Autor Subiect: O fi razboi Ucraina sau e doar o alta varianta de Razboi Rece ?  (Citit de 30201 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline hugbear

Re: O fi razboi Ucraina sau e doar o alta varianta de Razboi Rece ?
« Răspuns #100 : 27.Feb.2022, 10:18:40 p.m. »
Am vazut declaratia halucinanta a cretinului ca scoate la aer armele nucleare.
Si din tot clipul respectiv mi-a ramas pe retina expresia de consternare a ministrului apararii la auzul ultimei nebunii.
Pentru că era și el săracul uimit de aberație: armele alea, așa-zisa „mână moartă”, sunt PERMANENT în „stare specială”.

Parerea mea e ca în maxim doua saptamâni Putin va sfârsi dramatic.

Deja doi oligarhi si-au manifestat public dezacordul cu ceea ce face el, iar pe masura ce zerourile averilor dispar din conturile celor din jurul lui acesta se va trezi tradat si împins în santul istoriei, acolo unde este locul cretinilor ca el.
Cum ziceam... Își dau și ei seama că toată oligarhia lor nu valorează nimic într-un morman de cenușă radioactivă.
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline Calin sb

« Răspuns #101 : 27.Feb.2022, 11:04:47 p.m. »
Susținerea lui Putin in Rusia era reala si multi sau bucurat când a revenit pe scaunul de președinte pentru vecie,
Regula celor doua mandate e de aur pentru democrație.
La multe din mutările lui lumea a închis ochii ,Georgia, Belarus ,Crimeea era ceva firesc  acum sa încerce ceva mare.
Sa speram ca va fi oprit.
Lupta Ucraina !

• Superb iV PHEV Style

“ Be first, be smarter, or cheat. Well, I don't cheat “ John Tuld ,Margin call

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #102 : 27.Feb.2022, 11:06:03 p.m. »
@Costique vezi filmuletul pus de @hugbear. Mi se pare ca explica foarte bine motivele invadării Ucrainei.

Pai tocmai, ca ma lasă rece explicațiile de tip "Putin vrea refacerea imperiului", ceva de gen colonial-imperialist. Nu înghit asta.
China devine din ce in ce mai agresiva si vrea să ia Taiwan-ul, Rusia are o problema. Ca nu vorbește nimeni de ea, nu înseamnă ca nu exista. Eu unul susțin ca nu se aștepta la opoziția asta in Ucraina care este parte pro-rusa. Nu asta era planul lui. Si problema chineza se agravează. De la istorie știu ca nemții au crezut ca trec ca prin brânză pana la Moscova după ce rusii si-au luat-o cu finlandezii urat, de au acceptat pacea cu finlandezii. Au fost foarte siguri pe ei. Nici măcar nu si-au făcut probleme sa afle ce tehnica de lupta au. Pana au dat de KV1 si T34 ...
Ghidușiile astea coloniale ce tot le rostogolesc unii pe YouTube...eu nu le consider reale. Puteți spune orice de Putin dar nu ca e tâmpit sau ca toți din jurul lui sunt tâmpiți. Nu analizați cu idei din filme. Nu uitați ca a apărut de nicăieri, Eltin vine si zice: "eu nu mai pot, asta e președinte 6 luni pana se termină mandatul", Eltin care a stat in fata blindatelor la puci...
PS: Cine credeți ca sunt mari susținători ai lui Putin? Indienii, care sunt la cuțite cu...China...Oare de ce cultiva relația cu India?
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline ntire2000

« Răspuns #103 : 27.Feb.2022, 11:14:02 p.m. »
Asa arata paranoia unui dement (Ceausescu umbla cu sticluta de spirt dupa el).
Asta nu mai are toate tiglele pe casa.

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Costique

• Hero Member
    • Göteborg

Offline ntire2000

« Răspuns #105 : 28.Feb.2022, 12:03:37 a.m. »
Razboiul se poarta si digital.

https://dnsc.ro/citeste/comunicat-dnsc-bitdefender-unesc-fortele-sustinere-ucraina-cyber

PS: eu, momentan, nu pot plati online.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline hugbear

« Răspuns #106 : 28.Feb.2022, 12:19:51 a.m. »
"Dar nu suntem în stare de război pentru că Rusia nu a declarat război în Ucraina, iar Ucraina nu a declarat război în Rusia."...
Dacă ăsta nu e război, atunci nu există noțiunea de „prizonier de război”. Putin i-a condamnat de două ori pe copiii ăia ruși trimiși acolo să fie măcelăriți.

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline hugbear

« Răspuns #107 : 28.Feb.2022, 12:38:18 a.m. »
In other news: Neutral Swiss poised to freeze Russian assets Sau cum demența unui singur om duce o țară întreagă în genunchi.

Offline Costique

• Hero Member
    • Göteborg
« Răspuns #108 : 28.Feb.2022, 12:19:45 p.m. »
Sunt câteva analize in ziare, încă de dinainte de atac. Rusia a devenit mult mai rezistenta la sancțiuni având in spate vreo 8 ani de sancțiuni pana acum. Apoi importurile rusești sunt ca valoare totala cam cat a exporturilor de petrol si gaze dar in afara lor Rusia exporta mărfuri industriale si astăzi are o balata pozitiva la export de vreo 40%. A, furnizarea de gaze naturala prin conducte către Europa de Vest se desfășoară normal...Iar China este bancherul ei, deși tot aștept prăbușirea aia care o tot anunță unii YouTube-ri. In realitate eu cred ca niciunul din ei nu știe ce înseamnă dictatura si ce poate face un dictator. De aici si credințele lor in prăbușirea Chinei sau Rusiei sub "sancțiuni". Si apoi economia Rusiei este ca valoare un pic peste Spania, la o populație de 3 ori mai mare si cu imensele resurse minerale aflate la dispoziție. Tocmai alea se scumpesc...
De aceea ma deranjează teribil pseudo-comparațiile referitoare la cheltuielile militare. Nu exista un echivalent, costurile sunt complet diferite in Rusia fata de SUA. La fel si cu China. Are 2, își mai face încă 3 si in total dau pe 5 portavioane cat dau americanii pe unul...
Întrebarea cea mare este daca Ucraina rezista, si daca rezista măcar o luna, nu doar o săptămână. Abia după aia cred ca rusii se recunosc impotenți si se retrag. Deja au apărut zvonurile ca si Minsk-ul a trimis soldați in Ucraina, ar fi in coloana aia de 5km care vine spre Kiev...Daca nu rezista, tare mi-e c-o sa vedem Ucraina rupta in doua si ocupata/repopulata de rusi după modelul Prusia Orientala/Moldova etc...

Offline CyborgSky00

« Răspuns #109 : 28.Feb.2022, 01:16:04 p.m. »
Rezista, la 40 mil. populatie , au o armata de cel putin 150.000 de activi, iar rezerva e mare peste 1 milion. la cat armament primesc-cumpara Ukraina, le pot tine piept. Populatia sufera, iar 3/4 din rusi nu sunt de acord cu Putin.
Daca ajung sa loveasca nuclear (tintit chirurcical), cu raza mica 2-5 km, incepe al III WW, atunci e jale. Oricum nu-i scoate nimeni din tara pe verii lor ukrainieni. Va fi de durata, uzura.
Putin poate pierde totul, ostilitatile nu decurs cum si-a dorit.
  • Suzy