Cred ca e OK asa. Pana se voteaza pentru reducerea listei ... cine stie cat mai trece. Eu ma gandeam ca poate e gata inainte de intalnirea de iarna. Chiar daca de printat nu e timp ... macar in format digital sa fie.
Eu zic sa le dau tipei cu care am vorbit si sa-i las mana libera. Ea e si artist ... analogic, ca sa zic asa, nu numai digital designer. Pictorita, cu alte cuvinte; chiar buna as zice, deci are habar de incadrari, cromatica, ... etc.
Am incredere ca o sa aleaga bine. In plus, nu are probleme de subiectivism, pentru ca nu are nimic de a face cu Suzuki in general sau cu Suzuki-Club Romania ... nici macar cu Romania nu prea mai are
, din pacate.
In alta ordine de idei, @cristidav ... mai faci un efort? Am incercat sa accesez pozele si nu toate se deschid pe site-ul (postimag) unde au fost upload-ate. Poti sa faci o arhiva si s-o pui pe un site de file sharing? Sau daca arhiva nu e mare, iti dau adresa de mail.
Evident, ce-am zis mai sus e o propunere. Daca vreti sa se voteze si sa se reduca lista, atunci mai asteptam, nu-i bai.