0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Ma, da voi numa SX-uri stiti cumpara ? Swiftul albastru trebuie sa apara, ca e singura poza decenta cu un Swift.Pentru diversitate, daca ar avea cineva o poza misto cu Teriosul lui Lucianer, ar fi perfect. Poate are chiar el )Pozele cu sunt frumoase, ar merita un loc in top 12.pozele cu "foarte " nu ar trebui sa lipseasca dupa parerea mea.Imi cer scuze tuturor daca am fost subiectiv. Pozele mele pur si simplu par mai profi facute... Dar nu ma supar daca sunt eliminate. Dimpotriva, diversitate = frumusete.Sunt cam 23, nu am putut efectiv sa mai sterg. Rog sa mai treaca prin filtru a inca 2 colegi de forum Restul pozelor neacceptate au fost fie blur, fie prea intunecate fara posibilitate de redresare decenta in editare, fie lipsa unui background sau chiar a unui subiect interesant.Parerile sunt pur personale si rog sa nu se supere nimeni.Va rog sa faceti rost careva de ele si sa mi le trimiteti la editare, caci nu am timp sa le caut sau sa le cer de la useri O sa urmaresc topicul pana apar ultimele 12 spre editare. foarte (dupa editare) foarte foarte foarte foarte foarte