Autor Subiect: Experiente in service-urile din Bucuresti, placute sau neplacute dar obiective  (Citit de 9605 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline kellogs

simulatoare TPMS, pentru Suzuki si nu numai - https://spooftpms.com
adaptoare lumini frane/semnalizare SUA (rosu/rosu) -> EU (rosu/portocaliu) - https://rearlightsbox.eu/

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Azi, în timp ce așteptam cu masina pe elevator cauciucurile de iarnă de la Auto soft Militari, a venit un recepționer cu un scanner portabil și mi-a analizat cele 4 anvelope de vară cumparate tot de la ei în urma cu 6 luni.

La preluarea mașinii,  m-am trezit pe scaunul pasagerului cu
raportul atașat, și cu o lista de 4 pagini conținând oferta lor de anvelope la dimensiunea respectivă.

Și tehnicianul care a efectuat schimbarea cauciucurilor mi-a explicat în detaliu toate ofertele de care erau capabili.

Bravo Auto soft!

« Ultima Modificare: 24.Oct.2023, 06:21:10 p.m. de gabineg »
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline wolfin

de la autosoft anul asta am luat 2 seturi de anvelope prin sept si oct. primul set  le am montat la ei...din comoditate.....nu vulcanizasera 2 roti ca au inceput sa se bata intre ei...aruncau cu scule prin service.

rotile pe fata una a primit 75Grame int 35grame ext. au invartit anvelopa (pirelli) la ochi fara sa o noteze..lasa ca merge ...a ramas la 75g....boss sunt jantele strambe  :good: ...nu serios (cu anvelopele vechi nicio vibratie la viteza..testate cu o zi in urma)

m am intors la alt sediu in garantie  dupa 2..3 saptamani..ca vibra la 140..150. ....au refacut ..si s a ajuns la 35 g. jantele au zis ca sunt ok.....au masurat cu tableta....nu toceste..dar tot m a mancat sa fac geometria.

cand am plecat de acolo tragea stanga..tot trebuia sa corectez...in fine..rezolvat...dar tot trebuie sa ma mai duc cu rotile la un service de cartier sa le verifice..nu imi place.

episodul 2/2023
am luat al 2 lea set...si cand plateam ...intra un vulcanizator si se adreseana la un client...boss jantele sunt praf...trebuie indreptate...am multumit si montat in alta parte...

:P
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline wolfin

acum ca m-am uitat mai bine..pe monitor arata necesar 75g..si am numarat plumbii..sunt 14...adica 70 g  :x

5 grame dezechilibru  la 100km h inseamna cc 1.5 kg masa in plus pe roata....la 10g...2.5 kg...
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline teutzue

La coltul negru si eu am echilibrat rotile de iarna recent. In comparatie cu ce plumbi aveam, acum am de la 30 pana la 55g...

La fel ca si tie, si mie mi s-a spus ca am jantele indoite. Deja ma gandeam ca is f proaste calitativ. Anul trecut am gonit tare pe autostrada cu ele si nu au fost probleme.

Voi reface echilibrarea la un alt altelier.
  • Yaris Cross HEV 2024, Mitsubishi Colt 1.5 Ralliart 2009, 150 cp
Ex: S-Cross 2013, Mitsubishi Colt 1.1