Autor Subiect: Experiente in service-urile din Bucuresti, placute sau neplacute dar obiective  (Citit de 9607 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline AT

Top Lac Auto Service (bd. Timisoara) , calitate foarte buna a serviciilor vopsitorie.
  • Suzi Quatro (spirit 1.6 vvt 4x4 2015) - Probably the first owner of New Vitara in Romania -

Offline Meltdown

Și prețuri pe măsură
  • 2017 SX4 S-Cross 1.4 TURBO 140CP 6MT AllGrip Passion Energetic Red Pearl

Offline ElPolloLoco

Gata am lasat-o la DAB.
Am fost acum 2 saptamani la ei la constarea initiala, m-au sunat ieri sa vin sa o las in service.
Vineri seara e gata. O sa revin cu before/after pictures, pareri si opinii personale privind serviciile prestate.
Pana acum, toate interactiunile cu ei au fost mai mult decat OK.
  • New Vitara

Offline Utilizator_Anonim

Mai adaug un service la DE EVITAT http://mecanero.ro/
Fostul  SC. GES RAPID SERVICE SRL actualul Mecanero de langa Idm, specializat in reparatii instalatii de aer conditionat, a decazut enorm in ultimul an ca profesionalism
Am fost cu o problema la clima saabului, pierduse freon, l-am umplut la ei in martie plus substanta de contrast si am fost azi sa vad pe unde scapa
Am dat de patroana- julieta la receptie, super aroganta, m-a mustruluit pe mine cand am pus diverse intrebari, a repezit o alta clienta care venisa tot la pomul laudat
Au facut constatarea superficial, verdict trebuie schimbat radiatorul de ac, fara sa desfaca nimic
Dupa care iarasi aroganta, ia talonul, o intreb ceva, ma repede sa nu stau pe capul ei etc, iar maximul -va facem un favor -nu mai reparam masini mai vechi de 2006, in conditiile in care pe site scrie ca fac restaurari
Am fost dupa aceea la un fost coleg de generala, de care mi-am amintit ca are service de radiatoare, am desfacut amandoi grila, ne-am uitat si era numai conducta fisurata
Vineri ii vine piesa si o schimb si revin cu reviw despre el.
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline wolfin

Top Lac Auto Service (bd. Timisoara) , calitate foarte buna a serviciilor vopsitorie.

vineri ce am ridicat masina de la ei. la prima impresie au fost ok...culoarea nimerita ..bine vopsit. dar...au lasat treaba neterminata.

Am asa o strangere sa ma duc inapoi...plus nu am timp..copii scoala after and co

oricum chiar placut surprins de interactiunea cu ei.

mai ales cum s au oferit sa corecteze. nota 10

« Ultima Modificare: 22.Mai.2019, 09:10:50 a.m. de wolfin »
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline boga81

La mine nu a fost asa problema... ciudat. Am fost super multumit de TopLac

Trimis de pe al meu SM-G960F folosind Tapatalk

• Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm

Offline Utilizator_Anonim

Revin cu review-ul promis privind reparatia instalatiei de aer conditionat de la saab.
Am rezolvat problema de la clima la un fost coleg de generala, care are un service specializat numai in clima auto http://www.reparatiiradiatoare.ro/
Radiatorul nu avea nimic, era intact, mi-a inlocuit conducta de inalta presiune si filtrul uscator
Ca o chestie pozitiva, conducta a confectionat-o el, pt ca dura 1 luna sa vina din Suedia.
Ceilalti vroiau sa ma prosteasca sa iau un radiator nou , cu toate ca avea 1 an 1/2
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

The following users thanked this post: shpeedy, croco

Offline enicky

...Ca o chestie pozitiva, conducta a confectionat-o el, pt ca dura 1 luna sa vina din Suedia.
Ceilalti vroiau sa ma prosteasca sa iau un radiator nou , cu toate ca avea 1 an 1/2
   N-ar fi prima data cand din incompetenta esti pus sa cumperi/inlocuiesti o piesa care este perfecta!
  Omul este meserias, a gasit si defectul (real) si a confectionat si piesa ! Deci nu este un simplu "inlocuitor de piese" ! :good:
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
În urma cu peste un an, am avut o experienta neplăcută  cu Suzie,  pe care am rezolvat-o pe Casco la Top Lac. Calitativ foarte bine.

În urma cu câteva zile am primit un telefon de la Top Lac, oferindu-mi o ceruire gratuită. Deoarece nu am apucat s-o fac eu însumi în această toamnă ca de obicei cu ceara de la Lidl, am acceptat oferta și m-am prezentat azi la operație. În 45 minute am preluat mașina,  pe care săreau stropii de ploaie ca boabele de orez la cununia civilă.
« Ultima Modificare: 09.Nov.2021, 05:33:30 p.m. de gabineg »
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline iordachec

Salut,
Proaspăt posesor de S Cross mild hibrid caut un service decent unde sa îmi fac reviziile.
Cel mai aproape de mine ar fi Rădăcini de vis a vis de înmatriculări in Pipera. A mai fost cineva acolo?
Aveți vreo recomandare?
Mulțumesc

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

• Suzuki S Cross hibrid