Autor Subiect: Experiente in service-urile din Bucuresti, placute sau neplacute dar obiective  (Citit de 9604 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Este cel mai nou dealer Suzuki din Bucuresti si probabil nu au fost multi useri SCR la service-ul lor. Asteptam feedback.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline aleksanders

Cauta pe forum citroen - sunt dealeri mai vechi citroen
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline shogunu65

Salut! recomanda careva un service sau mecanic ok in Bucuresti? nu ma intereseaza pentru chestii dificile, in principal schimb filtre / ulei / placute pentru un suzuki ignis si sx4. Nu vreau factura, dar vreau sa ma pot duce eu cu piesele, sau macar cu uleiul.

merci!

Offline bogdanzarnescu

Dă un search cu service bucuresti. S-a mai pus întrebarea de 15 ori. Minim  :-))
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

Offline shogunu65

Mulțumesc de sugestie. Am făcut deja asta și nu am obținut rezultatul dorit.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Ai PM de la mine.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline ElPolloLoco

Am gasit masina cu o zgarietura mai pronuntata pe portiera dreapta spate(cineva a atins-o in parcare, "a se citi marginea drumului") si am fost cu ea la constatare la CASCO.
Nenea de acolo a constatat ca trebuie reparata si schimbat ornament-ul de la roata. Eu nici nu il sesizasem pe ala ....avea o zgarietura insesizabila....dar in fine.
Acum trebuie sa merg la un service.
M-as duce la Dageco ca sunt langa mine. Ce ziceti? Se pricep sa repare o zgarietura de 5 cm?
Sa incerc in alta parte.
Merci in avans.
  • New Vitara

Offline gabi males

Din experientele avute, ti-as recomanda DAB. Lucreaza foarte bine.
  • Ex-Suzuki Baleno 1,2 GLX,acum Suzuki Vitara 1,4, allgrip,AT,luxus,2019

Offline lai

In mod normal ti-as zice sa fugi de Dageco ca de dracu'.
Da' fix pentru ce ai tu nevoie as zice ca sunt ok. Am reparat si revopsit la ei (oarecum pe sub mana) bara spate si aripa fata de la masina veche (Civic) si am fost multumit.

In rest, pentru revizii/chestii de mecanica nu as mai calca pe acolo, chiar daca sunt fix sub nasu' meu.
O.o

Offline gelum

Si eu recomand DAB, am avut aripa spate infundata si pe fata stanga la fel...au fost remediate perfect. Si colegul @enicky a fost la ei si se pare ca a fost multumit.
  • Suzuki Vitara Passion 1,6 Allgrip