Suzuki-Club.ro - My own "Way of Life"!
Bine ai venit,
Vizitator
. Te rugăm să
te autentifici
sau să
te înregistrezi
.
O Oră
O Zi
O Săptămână
O Lună
Pentru totdeauna
Logați-vă cu numele de utilizator, parola și durata sesiunii de logare
Pagina de Start
Forum
Ajutor
Căutare
Autentificare
Înregistrare
Suzuki Club ROMANIA
»
Discutii auto generale
»
Discutii despre service-uri si dealer-i
(Moderator:
gabineg
) »
Experiente in service-urile din Bucuresti, placute sau neplacute dar obiective
« precedentul
următorul »
Tipărire
Pagini: [
1
]
2
3
4
Mergi Jos
Autor
Subiect: Experiente in service-urile din Bucuresti, placute sau neplacute dar obiective (Citit de 9606 ori)
0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
woe
Full Member
Mesaje postate: 220
Gen:
Viata-i scurta si dup-aia mori..
Bucuresti
Experiente in service-urile din Bucuresti, placute sau neplacute dar obiective
«
:
16.Ian.2015, 04:31:35 p.m. »
Propun ca in acest topic sa detaliem experientele placute sau neplacute in service-urile din Bucuresti altele decat ale Suzuki, utilizatori cu minim 15 posturi (pentru antireclama).
Eu am un Grand Vitara din/fabricat in 2008 cu care nu am ajuns in service-uri decat pt. revizii sau inlocuit becuri&stuff. Pana acum n-am fost multumit de nici un service bucurestean al marcii(fost Cobalcescu, Autonet, Radacini, am apreciat Marshal Valcea la 2 revizii, pareau ca aveau mecanici experimentati).
Am fost la Dojo Motorsports, pe baza recomandarilor de pe 4x4forum, service de tuning offroad unde s-au rotit vreo doua zile pt. o problema de aprindere sau senzori si n-au rezolvat-o, au comandat piesa din ochi si-a trebuit retur, le-am platit si vreo trei ore de manopera degeaba, deci nu mai merg si nu recomand.
Vine vremea sa ii fac revizia de 6 ani, sa ii schimb si distributia si nu am nici un amic de incredere in domeniu, asa ca va doresc spor sa-mi dati idei unde sa merg fara relatii si sa fiu tratat ca si cum as avea.
memorat
Jurnal de bord
Suzuki Grand Vitara 11.2008, 2.0, 5 usi, negru.
migabi
Hero Member
Mesaje postate: 718
Gen:
Re: Experiente in service-urile din Bucuresti, placute sau neplacute dar obiective
«
Răspuns #1 :
16.Ian.2015, 05:36:24 p.m. »
Poti incerca si Arinovis Brasov, mi s-au parut destul de seriosi.
memorat
SX4 SE m16a awd 2011
NicNic
Hero Member
Mesaje postate: 6576
Gen:
Re: Experiente in service-urile din Bucuresti, placute sau neplacute dar obiective
«
Răspuns #2 :
16.Ian.2015, 08:35:15 p.m. »
Imi pare rau ca nu ai niciun service bucurestean de marca pe care sa il consideri adecvat.
Eu am aceeasi parere si despre service-urile multi-marca.
Asa ca din doua rele aleg pe cea mai putin rea: service de marca pentru ca macar au documentatie si piese de origine.. (adica mai scumpe
)
memorat
ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!
gala_suzuki
Jr. Member
Mesaje postate: 71
«
Răspuns #3 :
28.Mar.2015, 01:07:45 p.m. »
Poti sa iti spun sa nu mergi la Cobalcescu, sunt niste amatori, mai ales pe partea de vopsitorie.
Experiente cat de cat bune (adica una calda, una mai putin calda) eu am avut cu Radacini (acum Arian Motors), dar nu te astepta la calitate germana.
Nu cred ca pe tot teritoriul RO gasesti un service care chiar sa aibe mecanici priceputi.
«
Ultima Modificare: 28.Mar.2015, 01:18:48 p.m. de gala_suzuki
»
memorat
woe
Full Member
Mesaje postate: 220
Gen:
Viata-i scurta si dup-aia mori..
Bucuresti
«
Răspuns #4 :
17.Nov.2015, 04:55:36 p.m. »
Pt. partea de tinichigerie și vopsea am schimbat portiere dreapta în service de cartier în Crangași și a ieșit destul de bine. Cred ca pe privată pot oferi contact, sau să îmi permită un moderator.
memorat
Jurnal de bord
Suzuki Grand Vitara 11.2008, 2.0, 5 usi, negru.
gabineg
Global Moderator
Hero Member
Mesaje postate: 14537
Gen:
Suzuki SX4 GLX 4WD
Bucuresti
«
Răspuns #5 :
17.Nov.2015, 05:11:24 p.m. »
Intrucat sunt moderatorul de serviciu, te rog sa initiezi in aceasta arie un topic nou care sa contina numele service-lui si ce te-a multumit cand ai apelat la el. Apropo: au nimerit culoarea originala?
memorat
SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice
andukbh
Newbie
Mesaje postate: 1
Bucuresti
«
Răspuns #6 :
28.Ian.2016, 11:18:04 a.m. »
Folks, intentionez sa cumpar o masina Suzuki in curand si cum am de ales intre cativa dealeri in Bucuresti, un criteriu de departajare va fi nivelul de service pe care il ofera post-vanzare. Nu vreau sa merg cu masina la revizii la service-uri 'no-name', prefer service-ul unui dealer autorizat.
Din experientele voastre, unde ati fost multumiti? Ma intereseaza mai mult calificarea mecanicilor si mai putin costurile.
Multumesc!
memorat
Honda
boga81
Hero Member
Mesaje postate: 2277
Gen:
«
Răspuns #7 :
28.Ian.2016, 11:49:55 a.m. »
In Bucuresti am fost la service doar la autonet si am fost mereu muktumit. In afara am fost la rm valcea la marshal care e mult mai ieftin
memorat
Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm
gabineg
Global Moderator
Hero Member
Mesaje postate: 14537
Gen:
Suzuki SX4 GLX 4WD
Bucuresti
«
Răspuns #8 :
28.Ian.2016, 01:00:14 p.m. »
Idem ca si colegul @boga81. Vezi ca fiecare service are cate-un topic dedicat in aceasta arie, din care te poti informa.
memorat
SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice
promaa2002
Jr. Member
Mesaje postate: 54
bucuresti
«
Răspuns #9 :
26.Feb.2016, 07:36:36 p.m. »
nu am gasit nimic despre service Dageco, nici pozitiv nici negativ...
memorat
vitara
Tipărire
Pagini: [
1
]
2
3
4
Mergi Sus
« precedentul
următorul »