Autor Subiect: Fie vreme buna, fie vreme rea.... Punem de o intalnire de iarna 20-22.02.2015  (Citit de 29582 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline rexkrokiDAU

Participarea la întâlniri nu e o obligație și nici un favor făcut cuiva, fiecare cu dorințele, așteptările și posibilitățile proprii.

Offline Silfax

Corect, ședințele de educație politică au dispărut de ceva vreme. Chiar și în aceste condiții, mă așteptam să fim mai mulți doritori .
  • S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Tot cam atati doritori cu avansul platit au fost si la intalnirea din toamna. Poate dupa ce sefu' afiseaza locatia definitiva si oferta financiara corespunzatoare se mai inscriu cativa...
« Ultima Modificare: 14.Ian.2015, 06:15:12 p.m. de gabineg »
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline rexkrokiDAU

Ai dreptate, locația și prețul sunt doua componente cheie în succesul unei întâlniri. Se adaugă și perioada desfășurării, cu cât e anunțată mai devreme cu atât mai bine.
Problema e că și cei ce închiriază pensiuni vor un avans, e de înțeles. O discuție prealabilă cu aceștia, un fel de preinchriere, cu stabilirea unei perioade rezonabile în avans pana la care sa le comunicam de câte camere avem nevoie, sa zicem o lună două, și apoi sa plătim avansul pe baza celor ce s-au trecut pe lista și au achitat un avans.
De exemplu pentru întâlnirea din septembrie anul asta sa se anunțe locația, perioada și un preț estimativ undeva pe la începutul lui mai. Doritorii pot sa achite avansul pana la sfârșitul lui iulie iar apoi se face rezervarea la pensiune și se plătește avansul cerut de aceștia pentru numărul de camere știut.
Știu, în teorie e simplu. :)

Offline fireburn

Eu cu toata buna vointa mea nu pot veni la intalnirea de iarna.
Am acelasi motiv ca in fiecare an. Pe 22.02 e ziua fiica-mi  :happy:
Deci nu pot veni pe motivul consumului de.....cafea(sa zicem) :D

Offline roberto

Daca tot sunteti putini, de ce nu va orientati catre alta locatie? Eu unul sunt satul de Zetevar, fiind oaspetele lor de prea multe ori.
SUZUKI JIMNY FL 2013
LAND ROVER DISCOVERY

Offline rexkrokiDAU

Hai cu o propunere, cat mai centrala. :)

Offline roberto

SUZUKI JIMNY FL 2013
LAND ROVER DISCOVERY

Offline rexkrokiDAU

Nu arata rau si cred ca va avea si zapada la data intalnirii.  :) Dar din ce spun cei ce au fost cazati acolo se pare ca e cam greu de ajuns pentru cei fara 4x4, mai ales pe timpul iernii.  :-/

Offline roberto

Am urcat fara probleme cu 6 Logan-uri si un Astra, in luna septembrie, pe umed. Cu Jimny fluier pe acolo.... :D  Partea plina a paharului este ca veti da de niste propietari minunati si de o zona de vis. Mancarea este deasemenea f. buna.
Noi am platit atunci 100lei/camera cu mic dejun si parca in jur de 50 lei/persoana pranzul si cina.
SUZUKI JIMNY FL 2013
LAND ROVER DISCOVERY