0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Apropo de antigel. Voi ce solutie folositi ? Orice mizerie gasita in hypermarket sau vreo marca anume ?
Mizerie = 3 ron litrul. Am vazut si Castrol la 15 ron litrul.De aceea intreb. E posibil ca mizeria de 3 ron sa ma tina doar pana la -10 grade fata de ce scrie pe ambalaj, adica -30.Inauntru in rezervor este albastru sau verde, o sa ma uit mai atent data viitoare.Scuze de intrebare, daca stiam ca se basica lumea asa repede, intrebam pe alte forumuri.
prietenul lui sixtelu cred ca nu facea mai mult de 5 k km pe an cu masina daca antigelul si a pastrat 100% proprietatile in 8 ( opt ) ani !
1. Eu am înlocuit cerneala din fabrică cu acest produs.2. Din păcate nu a putut determina dacă și capacitatea de lubrifiere - un alt parametru important al lichidului de răcire - rămâne în valori corespunzătoare.
Coby, daca pe parcursul anilor nu ai pierdere din instalatia de racire care sa necesite o completare cu apa distilata (ceea ce inseamna DILUARE si cresterea temperaturii de inghet), antigelul ramine in parametrii.....
As fi curios sa stiu si eu de unde poti cumpara antigel cu 3 ron litrul ( imi trebuie vreo 60 de litri la o instalatie de incalzire la cabana si crede ma ca nu am gasit asa ieftin , poate ma ajuti tu cu o " mizerie " de asta te rog .