Autor Subiect: Accesorii S-Cross  (Citit de 52204 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: Accesorii S-Cross
« Răspuns #160 : 08.Sep.2018, 04:33:20 p.m. »
   Super lucrarea si ce diferenta de pret !  Am observat demult ca DAB sunt ff scumpi(ca sa nu zic calici)! Cum te impaci cu șeaua, ca eu am schimbat-o p-amea?
    Sa le stăpânești sanatos !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline traian.rosoiu

« Răspuns #161 : 08.Sep.2018, 07:20:17 p.m. »
Mulțumesc enicky. Ma împac chiar bine, e o SqLab gândită de un urolog german, biciclist în timpul liber. I  cazul meu chiar și-a făcut treaba (nu ma dor '' oole'' sau popoul) , deși când am luat-o nu găseam prea multe review-uri, doar marketingul lor. E adevărat ca a costat 100 euro, dar bijuteriile (inclusiv alea din pantaloni) sunt scumpe  :)
  • Suzuki S-Cross Premium 1.6 benzina Allgrip

Offline traian.rosoiu

« Răspuns #162 : 08.Sep.2018, 11:31:45 p.m. »
Tocmai m-am întors de la Lacul Bolboci, suportul de biciclete s-a comportat exemplare, mai ales ca la Bolboci se intra doar din Moroeni pe un drum execrabil de aprox. 16 km. Revin mâine cu câteva poze în topicul dedicat. Noapte bună sa aveți.

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #163 : 08.Sep.2018, 11:41:17 p.m. »
Nu mai e deschis drumul pe la Cuibul dorului? Numai pe la sanatoriul moroeni?
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline traian.rosoiu

« Răspuns #164 : 08.Sep.2018, 11:57:28 p.m. »
E închis drumul asfaltat. La dus nu am știut ce mă așteaptă și m-am luat după waze. Cu aprox 3 km înainte de baraj am văzut bariera pusă înspre acel drum. Văzând ce am pătimit pe drumul din Moroeni,  la întoarcere am verificat bariera, și văzând ca lacătul era de formă, am întrat cu tupeu. După 5 km însă drumu se înfundat într-un șantier care betonata podurile pe acolo. Așa că am făcut cale întoarsă și tot pe drumul rău am venit. Cine știe cât mai durează reparațiile.

The following users thanked this post: Utilizator_Anonim

Offline traian.rosoiu

« Răspuns #165 : 10.Sep.2018, 03:01:57 p.m. »
Mergand pe drumul de care va ziceam, bicicletele si suportul s-au umplut de praf, iar colac peste pupaza, pe drumul de intoarcere a dat si o scurta ploaie.  Acum ca mi-a luat ceva sa curat bicicletele si suportul de glodul format, ma intreb daca nu ar fi indicata o husa/prelata subtire si ieftina pentru motocicleta (care ma astept sa cuprinda ambele biciclete). Singura grija ar fi ca la drum intains, s-ar putea sa cam "fluture".
Ce ziceti?

Offline steph

« Răspuns #166 : 04.Dec.2018, 03:58:45 p.m. »
Pentru ca protectia barii spate in zona de incarcare a plecat intr-o lume mai buna cu tot cu bara si cu haion acum m-am pricopsit cu o alta protectie, de data aceasta din catalogul de accesorii.

Arata mai bine dar lipiciul este mai slab ca la cea AM.
S-Cross `18 / Vitara `19 / ex Swift `14

Offline ManuP

« Răspuns #167 : 10.Dec.2018, 09:12:18 a.m. »
si eu tot pe cea originala din catalogul de accesorii o am - a facut anul de vreo 3 luni si sta foarte bine
  • SX4 S-Cross Passion 1.0 5MT AllGrip

Offline steph

« Răspuns #168 : 13.Dec.2018, 12:18:28 p.m. »
Dupa ce am incercat in vara sa o aduc din india si am cheltuit 100 de euro dar am primit piesa pentru modelul vechi, azi a ajuns in Ungaria ornamentul pentru bara fata pe argintiu. :D
S-Cross `18 / Vitara `19 / ex Swift `14

Offline matei86

« Răspuns #169 : 13.Dec.2018, 02:26:59 p.m. »
Dupa ce am incercat in vara sa o aduc din india si am cheltuit 100 de euro dar am primit piesa pentru modelul vechi, azi a ajuns in Ungaria ornamentul pentru bara fata pe argintiu. :D

In Ungaria sau din Ungaria? Ce cod are piesa si de unde se poate comanda? Multumim !
  • Suzuki S-Cross Passion 1.4 T AT Allgrip 2017