Salutare. Având în vedere că s-a mai discutat în urma cu câteva topicuri, m-am gândit sa postez aici. Joi mi-am montat și eu cârlig de remorcare și instalație electrica la Royal Motors Pitești, prețul pentru montajul acestora fiind de 437 lei cu tot cu TVA. Ca idee, Dab Auto îmi ceruse pentru aceeași lucrare aprox 1000 lei.
S-a lucrat cu atenție și îngrijit și nu au fost probleme, motiv pentru care le mulțumesc oamenilor de acolo.
Cârligul este Auto-Hak semidemontabil, iar instalația e model WH-1 parca, cu modul de protecție a instalației mașinii, și au costat împreună 770 lei, incluzând un mic discount obținut telefonic.
Azi fac proba și a suportului de biciclete, un Cruce Stema , sper sa ajung pe la Lacul Bolboci pentru o plimbare.
Ca o prima observație, șurubul care are rolul de strângere finala a suportului pe maciulia cârligului cam atinge bara. Momentan am pus o bucata de polistiren, însa la prima montare, până să îmi dau seama, am zgâriat puțin plasticul de pe bara. Ideal ar fi fost sa fie cârligul puțin mai depărtat de bara.
În rest, toate bune, vă anunț cum s-a comportat la drum lung.
Spor.