Autor Subiect: Accesorii S-Cross  (Citit de 52211 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline adita80

Re: Accesorii S-Cross
« Răspuns #150 : 14.Iul.2018, 12:37:15 a.m. »
Ale mele sunt prinse doar in clipsuri si rezista si in ziua de azi , doar ca sunt flexibile montate de cei de la rădăcini ...
Sx4 S-cross Luxus 2017

Offline Garett

« Răspuns #151 : 14.Iul.2018, 10:41:53 p.m. »
Am avut si eu aparatori de pe ali, m-au tinut cam doua luni, asta iarna...
Le-am prins doar in clipsuri, au rezistat bine mersi in schimb s-au spart de la gheata.
  • S-Cross Luxus AT 2017 Cool White Pearl

Offline ManuP

« Răspuns #152 : 15.Iul.2018, 08:40:13 a.m. »
Eu le am pe cele originale, flexibile - montate la DAB in septembrie anul trecut (clipsuri si autofiletante)
Coafura rezista
  • SX4 S-Cross Passion 1.0 5MT AllGrip

Offline adita80

« Răspuns #153 : 17.Iul.2018, 12:43:40 p.m. »
Caută cineva ???     Look what I found on AliExpress
http://s.aliexpress.com/JzU3imEv
Sx4 S-cross Luxus 2017

Offline steph

« Răspuns #154 : 24.Iul.2018, 05:37:28 p.m. »
Tot timpul m-am intrebat de ce protectiile de praguri si diffuserul din spate vin pe argintiu iar fata nu... dar am lasat-o balta. Intre timp am vazut ca pe piata din India vine si protectia de la spoilerul fata argintie si acum ce avem noi mi se pare cam ... neterminat. 

Am incercat sa fac sapaturi dupa codul piesei dar fara succes. Cum vi se pare? Merita deranjul sa ma apuc de vopsit?

Revenind. In Europa nu am gasit. Cum nu se comercializeaza cu "skid plate-ul" argintiu pe batranul continent nu exista pe nicaieri.

Cu ajutorul unui prieten care are colegi in India o sa intru in posesia unei bucati. E deja cumparata. Amuzant a fost ca shop-ul nu a vrut sa vanda piesa pana nu s-au prezentat cu un S-Cross :))

Tinand cont de preturile de la noi (bugata argintie din spate pe care am schimbat-o pe casco e cam 600 de lei) costul a fost o gluma proasta. 405 rupee. Adica cam 5 euro. Piesa luata de la dealer Maruti Suzuki. Probabil o sa mai fie FedEx-ul cam 30 - 40 euro.
S-Cross `18 / Vitara `19 / ex Swift `14

Offline adita80

« Răspuns #155 : 24.Iul.2018, 10:40:53 p.m. »
Super , poza cand vine , poate ne comanzi si nouo :)) :baston:
Sx4 S-cross Luxus 2017

Offline steph

« Răspuns #156 : 01.Aug.2018, 12:45:05 p.m. »
Am gasit o protectie pentru buza portbagajului. 119 ron aici: https://www.tuning100.ro/protectii-pentru-bara-din-spate/bandou-protectie-bara-spate-n039-suzuki-sx4-ii-s-cross-2014

Arata si se muleaza pe bara foarte bine. Revin cu poze dupa ce o montez. Momentan e pusa doar de proba.
S-Cross `18 / Vitara `19 / ex Swift `14

The following users thanked this post: 36xxs, Sefer Jesirah

Offline traian.rosoiu

« Răspuns #157 : 08.Sep.2018, 12:16:37 p.m. »
Salutare. Având în vedere că s-a mai discutat în urma cu câteva topicuri, m-am gândit sa postez aici. Joi mi-am montat și eu cârlig de remorcare și instalație electrica la Royal Motors Pitești, prețul pentru montajul acestora fiind de 437 lei cu tot cu TVA. Ca idee, Dab Auto îmi ceruse pentru aceeași lucrare aprox 1000 lei.
S-a lucrat cu atenție și îngrijit și nu au fost probleme, motiv pentru care le mulțumesc oamenilor de acolo.
Cârligul este Auto-Hak semidemontabil, iar instalația e model WH-1 parca, cu modul de protecție a instalației mașinii, și au costat împreună 770 lei, incluzând un mic discount obținut telefonic.
Azi fac proba și a suportului de biciclete,  un Cruce Stema , sper sa ajung pe la Lacul Bolboci pentru o plimbare.
Ca o prima observație, șurubul care are rolul de strângere finala a suportului pe maciulia cârligului cam atinge bara. Momentan am pus o bucata de polistiren, însa la prima montare, până să îmi dau seama, am zgâriat puțin plasticul de pe bara. Ideal ar fi fost sa fie cârligul puțin mai depărtat de bara.
În rest, toate bune, vă anunț cum s-a comportat la drum lung.
Spor.
  • Suzuki S-Cross Premium 1.6 benzina Allgrip

Offline traian.rosoiu

« Răspuns #158 : 08.Sep.2018, 12:18:48 p.m. »
Corecție, suportul de biciclete e marca Cruze.

Offline traian.rosoiu

« Răspuns #159 : 08.Sep.2018, 12:20:00 p.m. »
Cam ciudat, o bicicleta Skoda pe o mașină Suzuki, nu-i asa?  :)