Autor Subiect: Accesorii S-Cross  (Citit de 52194 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Bar

Re: Accesorii S-Cross
« Răspuns #10 : 15.Nov.2015, 10:22:48 a.m. »
Cred ca am gasit ceva interesant pentru foarte multi dintre noi.
Oferă protecție la pietricelele din trafic si arată foarte bine.
Sunt făcute pentru orice model Suzuki.
Singura problema este ca se găsesc la vânzare doar in Australia si Noua Zeelanda.
- http://www.suzuki.co.nz/Automotive/Accessories/Accessory-Category/Exterior+Protection/Page/1/
- http://www.autowarehouse.com.au/suzuki/s-cross/2014/s-cross-gl/suzuki-s-cross-bonnet-protector-black-smoke/
Cod S-cross: 990AA-00323-SMK
Cod Vitara: 990AA-00325-SMK
Am încercat sa fac comanda singur, dar nu livrează in Romania.
Cred ca daca ne strângem mai multi, 20 de ex., si formulam o astfel de comanda ferma este imposibil sa nu o onoreze.
A doua varianta ar fi sa găsim pe cineva care petrece de revelion la Sydney sau asemanator si prin el sa cumpăram produsele dar cred ca este mai greu cu transportul lor.
Ce ziceți, ne asociem, dar acum nu dupa ce apar problemele la capota ?
  • X

Offline Bar

« Răspuns #11 : 15.Nov.2015, 11:16:48 p.m. »
Nimeni?
Mai bine citim pagini întregi despre consum conbustibil, dar nimeni nu este interesat de protejarea mașinii ?
« Ultima Modificare: 15.Nov.2015, 11:22:45 p.m. de Bar »
  • X

Offline sirsefu

« Răspuns #12 : 15.Nov.2015, 11:26:34 p.m. »
poate nu isi doreste lumea uratenia aia pe masina

The following users thanked this post: yeti

Offline Silfax

« Răspuns #13 : 16.Nov.2015, 09:57:32 a.m. »
Nimeni?
Mai bine citim pagini întregi despre consum conbustibil, dar nimeni nu este interesat de protejarea mașinii ?

Eu caut asa ceva, caci m-am saturat de rectificat ciupituri. Dar scriam si la cealalta postare a ta, ar fi ok daca gasim elementul mai aproape de casa... Pe un magazin virtual din EU sau State.
  • S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline Marci

« Răspuns #14 : 30.Nov.2015, 01:06:07 p.m. »
Din pacate la sectiunea S-Cross nu exista topic dedicat covoraselor din interior ca la New Vitara, si am considerat ca aici la accesorii ar fi bine sa postez poze cu modelul covoraselor achizitionate acum 2 saptamani. Sunt de foarte buna calitate,au un cauciuc moale, nu miros urat,dimpotriva inca mai miros a vanilie si se potrivesc perfect .
  • S-Cross 1.4 AllGrip, ex. S-Cross1.6 Premium AllGrip

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #15 : 30.Nov.2015, 01:08:54 p.m. »
Ai postat unde trebuie, nu cred ca e necesar un topic separat pentru fiecare accesoriu. :)
De unde au fost cumpărate?

Offline Marci

« Răspuns #16 : 30.Nov.2015, 01:22:27 p.m. »
Le-am comandat de la un magazin de piese auto, au venit intr-o zi si au costat 110 lei.

Offline sirsefu

« Răspuns #17 : 30.Nov.2015, 03:05:41 p.m. »
pai...tot cam atat costa si cele de la dealerul suzuki, din cauciuc. si sunt perforate pentru a se prinde cu gheara, au margini inaltate si sunt inscriprionate cu s-urile de la suzuki.
sunt pe site, la accesorii

Offline Marci

« Răspuns #18 : 30.Nov.2015, 03:17:29 p.m. »
Cand am luat eu masina nu aveau la reprezentanta covorase de interior. Aveau doar tavita portbagaj facuta dintr-un fel de spuma care e f. usoara si f. fragila, nu e din cauciuc. A fost ok pt. ca a fost cadou, daca trebuia sa platesc 1,2 miloane nu o faceam niciodata. Raportandu-ma la aceasta tavita nu cred ca niste covorase originale de cauciuc  erau aprox. 1 milion. Poate la Tg. Mures, nu la Cj. Referitor la covorasele pe care le-am luat, au si ele bordura si pe spate au numeroase tepuse care sa impidice alunecarea, stau ca lipite. Chiar sunt ok.
« Ultima Modificare: 30.Nov.2015, 03:22:05 p.m. de MARCI »

Offline sirsefu

« Răspuns #19 : 30.Nov.2015, 03:30:56 p.m. »
da, de la tg mures, de la hinode le-am luat. nu aveau nici ei pe stoc dar au comandat din timp si mi le-au montat cand a venit masina. trebuie sa ma uit pe factura din iunie, dar din ce imi aduc aminte preturile erau pe acolo. eu mi-am comandat si tavita de portbagaj de la ei. pare usoara dar nu e fragila, nu s-a rupt sau zgariat. presurile sunt din cauciuc, nu sunt din acelasi material precum tavita.