0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.
multi nenici isi cumpara masina diesel ca e " trendy " insa in prostia lor nu si dau seama ce eroare fac cand utilizeaza motorul diesel in proportie de 90 % in oras si apoi se plang ca " lotul " era prost si mai stiu eu ce aberatii dar ei au diesel !!
- faza cu cartonul in fata la radiator (banuiesc ca e vorba de sezonul rece), consider ca are totusi un sambure mai mare de adevar - un exemplu simplu: ca multi altii am inceput si eu cu Oltcit (am avut chiar doua) si aceasta masina avea ca dotare din fabrica un calandru de plastic care se fixa in sezonul rece in fata motorului - poate era doar apanajul motorului racit cu aer, dar imi vine greu sa cred ca fabricantul nu a avut aceasta dotare in vedere cu un anumit scop;
...Repet inca ceva : multi nenici isi cumpara masina diesel ca e " trendy " insa in prostia lor nu si dau seama ce eroare fac cand utilizeaza motorul diesel in proportie de 90 % in oras si apoi se plang ca " lotul " era prost si mai stiu eu ce aberatii dar ei au diesel !! Sa fie sanatosi si sa nu umple site urile cu problemele masinilor lor caci principalii vinovati sunt soferii !...Daca aveti ceva de obiectat/completat/ intrebari , cred putem avea un dialog in care fiecare poate sa si spuna / impartaseasca experienta / parerea !