Autor Subiect: Janta originala Suzuki Ignis  (Citit de 14425 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline syberia

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
Janta originala Suzuki Ignis
« : 12.Apr.2009, 10:33:18 a.m. »
Salut,

Am cautat si tot cautat aici pe forum probleme cu jantele de la Ignis. Nu am gasit.

Problema e urmatoarea: anul trecut din cauza unui drum accidentat una din jantele lui Suke s-a rupt. S-a rupt astfel incat ne costa 360 Ron la Auto Soft sa o facem. Omul a spus ca mai bine cumparam alta.

Am cautat pe internet la dezmembrari, si cam oriunde m-a dus google sa gasesc una singura si nu am reusit.

Vreau sa-i fac cadou prietenului meu una noua sau macar second si nu stiu la cine sa apelez. B&S Motors nu este o solutie.

Ma poate ajuta cineva?

Offline danker

Re: Janta originala Suzuki Ignis
« Răspuns #1 : 12.Apr.2009, 10:55:01 a.m. »
- Bine ai venit pe forum! :) dupa cum ai vazut si eu vreau sa cumpar o janta (vezi topicul bursa auto) si eu am incercat sa cumpar una de la s.h. dar nimic, am gasit intr-un singur loc, dar trebuia sa iau 4..... nu ramane decat unul dintre distribuitori (era undeva o discutie cu unul din sibiu), evident una noua.    ;)
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline syberia

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
« Răspuns #2 : 12.Apr.2009, 11:05:23 a.m. »
Nu mai are nevoie cineva de inca 2 jante? punem bani si fiecare isi ia ce trebuie si e toata lumea fericita.

Zic si eu.

Offline danker

« Răspuns #3 : 12.Apr.2009, 11:08:54 a.m. »
Eu vreau una de tabla de 14" si.... oricum alaea 4 s-au dat  :(

Offline discovery

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 269
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti
« Răspuns #4 : 12.Apr.2009, 11:47:54 a.m. »
Cine le-o fi luat? :D Teoretic (si in functie de pret), m-ar fi interesat pe mine sa iau doua bucati, dar mai la toamna...
  • Ignis 2 din 2003, 1328 cm3, 2W
Ignis, 1328 cm3, 2WD - GLX+ din 06 2003, fara ABS.

Offline danker

« Răspuns #5 : 12.Apr.2009, 09:14:38 p.m. »
-  Hei, ai cam lipsit de la apel  discovery   :D  ramane si asta o problema de rezolvat la mine inca o janta, vreau sa am 2 de vara 2 all season( chiar daca se pare ca in loc de si, si, sunt de fapt nici, nici) si 2 de iarna, pentru asta mai am nevoie de 1 janta. Eu m-am hotarat, raman pe 14",
- In alta ordine de idei, vreau sa va zic ca am avut iar o oarece sperietura si m-am convins, cauciucurile de iarna, franeaza pe distanta mai lunga in perioada calda, le-am schimbat si diferenta va spun cu mana pe inima ca se simte  :( .... trebuie sa recunosc si faptul ca alea de vara sunt michelin iar cele de iarna sunt sava si...  probabil ca exista o diferenta de calitate dar.....
« Ultima Modificare: 12.Apr.2009, 09:23:38 p.m. de danker62 »

Offline discovery

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 269
    • Bucuresti
« Răspuns #6 : 13.Apr.2009, 10:01:40 a.m. »
Cam asa gandesc si eu... vreau doua jante de tabla (doar pt fata) pe care sa pun cauciucurile "hibernale"  :D (cauciucuri am deja, aproape noi, 4 buc - Kleber pe r14)... deci tot un r14. Cele de care ne-ai spus erau noi, sau sh? originale Ignis, sau doar "se potriveau"? ... si la ce pret?
  • Ignis 2 din 2003, 1328 cm3, 2W
Ignis, 1328 cm3, 2WD - GLX+ din 06 2003, fara ABS.

Offline danker

« Răspuns #7 : 13.Apr.2009, 10:20:17 a.m. »
- Cand am aflat ca s-au dat nu m-am mai interesat, dezmembrase cineva un ignis in ungaria, de unde am primit si geamurile ;) , probabil ca o sa caut un dealer si o sa-mi iau una noua, s-a mai discutat pe forum pe la sx4 parca si-au luat niste colegi de la sibiu..... cam 40`50e/buc

Offline bocancel

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 30
« Răspuns #8 : 24.Apr.2009, 08:21:26 a.m. »
Imi scapa ceva in discutia,janta...de care,de fier sau de alumniu ???
Ignis 1.3 VVT 93CP 2006-company car
Albea 1.4  77CP 2007-personal car
Nu cred ca in realitate un Ignis poate sari de 180,poate doar remorcat de un Ferrari sau la vale cu vantul in spate.

Offline danker

« Răspuns #9 : 24.Apr.2009, 08:52:58 a.m. »
Gasit eu 38e janta noua de otel. ;)