Autor Subiect: scut motor, diferential sx4  (Citit de 41002 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Sakura77

scut Sx4 GLX special edition
« Răspuns #70 : 18.Feb.2010, 12:18:19 p.m. »
INTREBARE

montarea scutului necesita gauri suplimentare in caroserie, sau este proiectat sa fie montat in gauri deja existente ?
Sx4 1.6 GS 4WD

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
Re: scut Sx4 GLX special edition
« Răspuns #71 : 18.Feb.2010, 12:33:26 p.m. »
Intrebare este de ce nu vine asa din fabrica? ...

Din fabrica vine cu scutul de plastic, nu este gol acolo!
Go Terios!!!:)

Offline Laurentiu

« Răspuns #72 : 18.Feb.2010, 12:57:37 p.m. »
montarea scutului necesita gauri suplimentare in caroserie...
NU; in caroserie sint deja gauri filetate pt  montare scut.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline cristian_ionescu

• Full Member
  • Mesaje postate: 236
« Răspuns #73 : 18.Feb.2010, 03:10:59 p.m. »
Nu vad de ce ar fi afectata racirea. In primul rand scutul este metalic, deci termoconductor. Aerul pt racire intra prin grila din fata in cea mai mare parte, iar de iesit are pe unde sa iasa el, nu neaparat pe sub masina. Si inca un lucru bun pe care l-am auzit despre prezenta scutului este ca mareste putin coeficientul aerodinamic al masinii.
Suzuki SX4, GS 1.6 4WD

Offline zamyx

• Full Member
  • Mesaje postate: 128
    • Constanta
« Răspuns #74 : 18.Feb.2010, 04:26:30 p.m. »
Sa o luam pe rand, in privinta montajului:
- scutul de la motor: Partea din Fata = se scot suruburile din spate de la ''Urechile'' de tractare, se monteaza dispozitivul de prinere al scutului dupa care se pun la loc si se strang suruburile scoase,se prinde scutul de dispozitiv ,(cat sa nu cada),apoi la partea din spate, se baga cele 2 plat-benzi cu filet prin lonjeroane, se baga suruburile prin gaurile de la scut si...se stang...unul cate unul, atat in spate cat si in fata.
- scutul de la diferential: se scot suruburile din partea din spate- sus, se monteaza sistemul de prindere si se strang la loc, apoi se scot 2 suruburi laterale (unul dreapta si altul stanga) de la diferantial, se monteaza cealalta parte a sistemului de prindere si se strang, apoi se prinde scutul de sistemul de prindere si gata...aventura poate incepe 
  • Mercedes
Mercedes ML W166  White Cirrus, 2015
Mercedes A 180 Sport Compact Green Elbaite, 2016
Crown Line 180 Bow Rider 135cp

Offline cristian_ionescu

• Full Member
  • Mesaje postate: 236
Re: Scut (motor + diferential) SX4
« Răspuns #75 : 19.Feb.2010, 07:46:47 p.m. »
Nu mai vrea nimeni scut?  :(
Suzuki SX4, GS 1.6 4WD

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #76 : 19.Apr.2010, 01:44:29 p.m. »
Saptamana trecuta s-a intors piticul responsabil de scuturile de motor si de diferential. Si am actionat in consecinta.  :)
Uite ce oferte am primit pe e-mail. Toate preturile in ron contin TVA.

scutauto.ro:  SM 350 ron, SD 170 ron, taxe postale 50 ron, manopera 0 ron           TOTAL 570 ron
autonet:       SM 750 ron, SD 110 euro + TVA, aprox 523 ron, manopera inclusa      TOTAL 1273 ron
radacini:        SM 481 ron, SD 260 ron, manopera 60 ron                                          TOTAL 801 ron
marshal:        SM 370 ron, SD 190 ron, manopera 60 ron                                          TOTAL 620 ron
trakia:           SM 1200 ron, SD nu aduc, manopera 77 ron                                        TOATL 1277 ron

Chiar daca nu era cea mai mica oferta am hotarat initial sa le iau de la radacini, fiindca sunt din Bucuresti si le aveau si pe stoc. Dupa intamplarea de aici cred insa ca ma reorientez spre Rm Valcea.

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
« Răspuns #77 : 19.Apr.2010, 01:51:39 p.m. »
"marshal:        SM 370 ron, SD 190 ron, manopera 60 ron                                          TOTAL 620 ron"

suna bine, din ce sunt facute scuturile astea ?

la banii astia cam merita

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #78 : 19.Apr.2010, 01:55:46 p.m. »
Nu stiu ce diferente constructive exista intre ele, adica daca unele au sau nu usita pentru schimbat uleiul si filtrul dar toate sunt din tabla groasa, nu stiu insa de cati mm. Eu nu am intrebat.
In afara de scutauto.ro unde le comanzi prin posta (dar din cate am citit pe aici pe forum sunt ok) pe celelalte poti sa le vezi inainte de montare si daca chiar nu esti multumit de cum arata poti sa renunti si sa nu le mai montezi.  :)

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
« Răspuns #79 : 19.Apr.2010, 01:57:53 p.m. »
eu intrebam asa de fantezie sa nu fie din carton, cat despre faza cu usita ulei etc .. nu ma intereseaza ca uleiul tot ei il schimba nu eu :D

merci astept sa vad la tine cum e  B-)