Autor Subiect: scut motor, diferential sx4  (Citit de 40986 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline hugbear

Re: scut motor, diferential sx4
« Răspuns #180 : 22.Apr.2018, 01:23:56 a.m. »
Mă bucur să aud că-s rezistente și că-și fac treaba bine. Firma de la care le-am cumpărat prin e-mag e tot din Harghita. O fi aceeasi...
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline sfichiu

« Răspuns #181 : 22.Apr.2018, 10:15:45 a.m. »
Eu am cumparat aceste scuturi de pe emag prin octombrie anul trecut si sunt multumit pana acu!
  • VITARA S ,Matiz

The following users thanked this post: hugbear

Offline laur

« Răspuns #182 : 22.Apr.2018, 12:26:15 p.m. »
Te scapa de multe probleme. Important este sa nu vibreze. La mine s-a intamplat lucrul asta dupa 9 ani si mai ales la motor rece, dar a vazut multe. Inclusiv am ramas fara nervurile de intarire antivibratie. Anul trecut am pus tampoate noi si este ok. Recomandare : incercati sa gresati sistemul de prindere ,,piulita''- surub la partea din spate, la fiecare revizie, precum si suruburile de la scutul de diferential (daca aveti). Eu  am avut ceva probleme dupa vreo 4 ani, de am zis ca se rup.
FIAT SEDICI 1.9 MULTIJET

Offline hugbear

« Răspuns #183 : 22.Apr.2018, 01:32:51 p.m. »
gresati sistemul de prindere ,,piulita''- surub
Obligatoriu! Să-mi vină întâi. Probabil mâine.

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline enicky

« Răspuns #184 : 22.Apr.2018, 01:40:12 p.m. »
  E o firma noua cea de pe emag(Scut Metalic srl./2017), concurenta lui Scut Protection srl./2009(de la care am luat eu), ambele din aceeasi localitate, dar prima are preturi mult mai mici.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline hugbear

« Răspuns #185 : 22.Apr.2018, 03:45:15 p.m. »
În comanda mea zice că e vândut de „Scut Protection”, cu sediul în Odorheiu Secuiesc. Nu că ar fi de importanță capitală, probabil toate firmele fac doar retail iar producătorul e cu totul altul...

Offline laur

« Răspuns #186 : 25.Apr.2018, 06:49:38 p.m. »
De unde am luat eu, ei sunt producatorii.
FIAT SEDICI 1.9 MULTIJET

The following users thanked this post: hugbear