Buna ziua. Am intrat in posesia masinii pe data de 04.05.2018 cu ajutorul deosebit acordat de dl. J.I. si dl. SRP de la SC IRMEX SA Braila
. Este vorba de un S-Cross 1.4 BoosterJet AllGrip - cool white pearl - grad de echipare Passion.
Am rulat aprox. 500 km cu primul rezervor, cam 400km extraurban si 100 km urban, avand inca o rezerva indicata de parcurs de 90 km. Sambata am iesit sa ma "falesc", dar ghinion, dupa nici 2-3 km parcursi in oras mi-a aparut "Low tyre pressure", semnalizandu-mi roata fata stanga. Curios, presiunea indicata initial in aceasta roata era 2,4, in timp ce pe fata dreapta era 2,3. M-am intors din drum, am oprit la o vulcanizare auto si am refacut cu precizie presiunea in toate rotile. Am bagat 2,6 cu 2,8 (conform indicatiilor de pe stalpul stanga al masinii pentru modul 'Eco'), masina fiind incarcata. Eroarea nu s-a stins. Am continuat sa rulez prin oras, apoi am oprit intr-o parcare. Am intrat destul de greu in menu-ul CB-ului pentru ca eroarea afisata imi bloca parca accesul si am constatat ca in toate rotile imi arata '---' ! Am plecat destul de catranit din loc, insa dupa cam 5 km eroarea din bord a disparut de la sine si nu a mai aparut.
V-ati mai confruntat cu asa ceva ? Exista in setarile CB posibilitatea resetarii sau verificarii erorilor de acest gen ? Daca eroarea va aparea din nou, ce trebuie facut ? Masina este in garantie..