Autor Subiect: problema inchidere portiere din telecomanda.  (Citit de 2963 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ciocoiconstantin

problema inchidere portiere din telecomanda.
« : 18.Oct.2014, 12:47:53 p.m. »
Am cumparat de citeva zile un sx4 1,6 4x4 din dec.2007,cu 130 000k.In afara de cloncanit la caseta totul pare in regula.Totusi cind inchid din telecomanda,pot deschide orice portiera fara sa actionez telecomanda doar apasind de doua ori butonul acela mic de pe minerul portierei.Exista setari pentru asa ceva? Unde sa ma adresez?
  • sx4 1,6 gs 4x4
sx4 1,6 4x4 2007

Offline sx4 sedan 2009

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 269
  • Gen: Bărbat
Re: problema inchidere portiere din telecomanda.
« Răspuns #1 : 18.Oct.2014, 12:55:01 p.m. »
Este normal sa se deschida. Daca apesi o data butonul din maner portiera sofer, iar daca apesi de doua ori se deschid toate portierele. care este problema? functioneaza corect.Daca astepti un timp si nu actionezi nici o comanada se inchid automat toate. Doar daca ai telecomanda la tine si esti in dreptul portierei stanga fata sau dreapta fata. :-j

Offline Laurentiu

« Răspuns #2 : 18.Oct.2014, 08:28:49 p.m. »
Dupa ce inchid usile din telecomanda,daca apas butonul cel mic de pe minerul portierei {de la sofer sau pasager} aceasta face clic si se descuie
Ai incercat sa lasi telecomanda ceva mai departe de tine in momentul cind apesi butonul mic de pe minerul portierei ?
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline Laurentiu

« Răspuns #3 : 18.Oct.2014, 08:31:12 p.m. »
Dupa ce inchid usile din telecomanda,daca apas butonul cel mic de pe minerul portierei {de la sofer sau pasager} aceasta face clic si se descuie
Ai incercat sa lasi telecomanda ceva mai departe de tine in momentul cind apesi butonul mic de pe minerul portierei ?
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline Laurentiu

« Răspuns #4 : 18.Oct.2014, 08:33:46 p.m. »
Incerca sa lasi telecomanda ceva mai departe de tine in momentul cind apesi butonul mic de pe minerul portierei si aceasta va ramine incuiata.  ;)
  • Suzuki SX4

Offline NicNic

« Răspuns #5 : 18.Oct.2014, 09:37:48 p.m. »
Dupa ce incui masina din telecomanda, fara sa mai apesi butonul cel mic de pe minerul portierei, usile raman incuiate?

Incearca aceasta varianta si apoi mai discutam.
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline coby

« Răspuns #6 : 19.Oct.2014, 01:46:10 a.m. »
Dupa ce inchizi usile din telecomanda , care ar fi motivul pt care mai apesi butonul de pe clanta  ??? Ca s o deschizi ?
Ori apesi butonul de pe clanta ori butonul de la telecomanda , nu amandoua !
auto si moto

Online gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #7 : 19.Oct.2014, 01:02:08 p.m. »
Masina mea nu are un asemenea buton. E drept ca nu e keyless go...
« Ultima Modificare: 19.Oct.2014, 01:12:52 p.m. de gabineg »
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #8 : 19.Oct.2014, 02:06:42 p.m. »
Am cumparat de o saptamina un sx 4 1.6 4x4 gs cu 130 000 km.Dupa ce inchid usile din telecomanda,daca apas butonul cel mic de pe minerul portierei {de la sofer sau pasager} aceasta face clic si se descuie   ca si din telecomanda.Cu cheia mecanica nu pot sa o incui pentru ca de intrat intra in pozitie verticala dar nu se suceste nici spre fata nici spre inapoi. Practic nu pot incuia masina. Ce pot face?

In mod normat trebuie sa se poata incuia/descuia si cu cheia mecanica. Mai incearca, poate e intepenita.

In rest functioneaza corect, nu ai ce sa reglezi. Poti descuia usa de la butonul telecomenzii sau de la butonul de pe usa/hayon, daca ai cheia la tine.

Sunt mai multe topicuri cu aceast titlu, rugam un moderator sa le uneasca. Dupa ce deschizi un topic nou iti apare o pagina alba, un bug al forumului cunoscut de cei mai vechi pe aici, dar colegii noi nu stiu de el.