Autor Subiect: Mitul mașinilor nemțești  (Citit de 5195 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
Mitul mașinilor nemțești
« : 09.Oct.2014, 09:48:59 p.m. »
Un articol "altfel", chiar daca autorul este usor frustrat.
In alta ordine de idei a uitat de Suzuki si eu sunt de părere ca... Suzuki chiar face masini care sa depășească cu bine perioada de garantie.

Sent from my 
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline coby

Re: Mitul mașinilor nemțești
« Răspuns #1 : 10.Oct.2014, 01:26:01 a.m. »
Pe undeva are dreptate " frustratul " insa , amaratul si a luat Polo ... ca a vrut sa fie si el in "trend " cu lumea si TzeaPa ; e clar ca " segmentul " german nu mai e ce a fost dar tendinta germana nu era sa ti cumperi o masina si s o ti o viata ci mereu sa schimbi cu ceva nou ; saracia romaneasca nu prea se " pupa " cu traiul occidental si de aici si problemele .
Majoritatea romanilor  sufera de grandomanie si de " imagine " , nu trebuie sa cauti prea mult pe google si sa vezi ca la un bloc de garsoniere confort 3 is parcate niste masini de zici ca e strada milionarilor ....
Pe o coreeana primesti garantie 7 ani +ca  optionalele de la vw , sunt standard la coreene si pana si pretul de achizitie e net inferior = acuma daca stai si judeci la rece poti face o alegere inteleapta ( zic eu ) , dar daca esti snob atunci taci si suferi :))
Prefer  grupul vw in detrimentul celorlalte dar doar pt o clasica ( fara electronice si " avioane " ) .
Ca sa nu mai zic ca ,  am vazut zilele astea o Cobra in stare impecabila si mi am rasucit capul dupa ea ...
auto si moto

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
Mitul mașinilor nemțești
« Răspuns #2 : 10.Oct.2014, 02:38:31 a.m. »
Eu conduc mașini din grupul mai sus amintit de când m-am despărțit de SUZUKI si.. Nu pot  sa-i dau dreptate 100%, deși anumite fragmente din textul lui sunt atat de aproape de realitate.
Totuși, când in Romania ajung mașini cu peste 300000km si pentru ele exista clienți care cred ca au doar 70000-80000 km, poate ca ne meritam soarta...

Sent from my 
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline fireburn

« Răspuns #3 : 10.Oct.2014, 10:53:07 a.m. »
Coby, nu-i poti spune omului snob pentru ca si-a luat Polo :).

Offline cristidav

« Răspuns #4 : 10.Oct.2014, 01:46:13 p.m. »
Si aici voi suferi eu, posesor de SX4 (masina cautata doar de noi, "prostii"...), cand o sa vreau s-o vand. Nu w WW si, ca sa vezi, va avea 7-80.000 km la bord cand o s-o vand, peste 8-10 ani.
Cine naiba m-a crede ? :(

Da, suntem o tara de oameni de fatada...
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

Offline fireburn

« Răspuns #5 : 10.Oct.2014, 01:50:26 p.m. »
Chill man !
Mai ai pana atunci.
Si atunci ca si acum, vor exista modalitati de testare/verificare (unele autorizate).

Offline shpeedy

« Răspuns #6 : 10.Oct.2014, 01:54:16 p.m. »
Chill man !
Mai ai pana atunci.
Si atunci ca si acum, vor exista modalitati de testare/verificare (unele autorizate).

@cristidav: in plus, tu ai un jurnal aici pe forum pe care un cumparator cat-de-cat interesat il poate verifica, vazand astfel nr. de km la diferite date, profilul de utilizare al masinii, frecventa interventiilor, precum si problemele intampinate in decursul timpului...  ;)
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline cristidav

« Răspuns #7 : 10.Oct.2014, 02:18:00 p.m. »
Da, dar tot sceptici is romanii, ca doar isi cunosc semenii :P
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

Offline coby

« Răspuns #8 : 10.Oct.2014, 03:07:19 p.m. »
Aaaa , deci : masinile nemtesti se impart in mai multe categorii - sa stim la ce se refera " mitul " masinilor germane ?! Ca , marcile germane " nu e " numai Vw ca mai sunt si alte cazaturi , alde Ford , Opel ....
auto si moto

Offline migabi

« Răspuns #9 : 10.Oct.2014, 03:17:22 p.m. »
Ala e un articol suparat de la posesorii de 1.2 tsi. Nu am condus VW dar cred ca articolul e cam polarizat.
SX4 SE m16a awd 2011