Autor Subiect: Cauciucuri de iarna S-Cross  (Citit de 63316 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline jante.otel

Re: Cauciucuri de iarna S-Cross
« Răspuns #100 : 03.Dec.2017, 05:07:39 p.m. »
Ca sa fie respectate specificatiile producatorului ma astept ca si roata 6,5x17 de Vitara/S-Cross sa aiba ET-ul tot 50 (dar nu sunt sigur de loc).
@AdiT In cazul jantei de RAV4 ET-ul (39) este cam mic si, mai mult de atat, daca profilul discului e diferit de cel de Suzuki sunt ceva sanse sa loveasca janta in etrier.
@bekxy Atata timp cat ET-ul nu e trecut in anuntul de pe OLX n-ai cum sa fii sigur de nimic (sincer sa fiu, chiar de-ar fi trecut, tot ar exista o doza de risc din acelasi motiv pe care i l-am spus lui AdiT: profil disc diferit).
Si ca sa complicam si mai mult lucrurile, mai e vorba de sarcina de incarcare pt care e proiectata fiecare roata in parte, sa nu ai surpriza sa-ti cedeze roata dupa un nr. de km pt ca ea era destinata unei masini mai usoare, fiind exploatata in alte conditii (mai grele) decat cea pt care a fost destinata.
Mai bine mai dai 100 € in plus pe set (oare doar atat?) si-ti iei roti noi de 17", de aliaj, de Suzuki, dar esti sigur ca ai un produs de siguranta ce nu-ti va crea probleme in viitorul imediat sau... mai incolo
  • S-Cross
jante.otel@yahoo.ro

Tel: 0799354972

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #101 : 03.Dec.2017, 05:31:52 p.m. »
De ce toti dealerii au rotile de iarna pe R16 ?Este un avantaj, ca masina sa fie mai joasa iarna ?.
Cu anvelopa 215 60 R16, prevazuta in cartea masinii, este mai joasa cu 1,5 mm.
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #102 : 03.Dec.2017, 05:47:05 p.m. »
Dacă pui cauciucuri corespunzătoare nu scade garda la sol,   hai poate un mm, doi acolo.
Cat au gaura centrală jantele găsite de tine?

Offline AdiT

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
    • Voluntari
« Răspuns #103 : 03.Dec.2017, 08:28:02 p.m. »
Dimensiunea gaurii centrale este de 60.1.Am gasit si cu un ET mai mare ,45 (pentru Honda crv).
Cele care au ET de 50 au orificiul central de 64.1

• SUZUKI SX4 S-CROSS diesel

Offline Fedeles

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
    • Deva
« Răspuns #104 : 03.Dec.2017, 10:14:11 p.m. »
Fratilor ! Va rog sa ma ajutati si pe mine , cei care detin un suzuki s cross model 2016-2017 cu dimensiunile jantelor . Mie imi vine masina s cross in februarie 2018 si au anvelope de vara si as vrea sa cumpar jante, anvelope si senzori de presiune insa nu de la dealer deoarece sunt scumpe , asa ca dimensiunile cauciucurilor le stiu sunt 215/55/17 94V, la jante sunt 6,5j17 dar nu stiu PCD si ET -ul iar cei de la reprezentata nu au chef de discutii . Va multumesc ?
  • Suzuki S Cross

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #105 : 03.Dec.2017, 10:44:49 p.m. »
Fratilor ! Va rog sa ma ajutati si pe mine , cei care detin un suzuki s cross model 2016-2017 cu dimensiunile jantelor
Frățică!  :)
Inainte de a posta aceasta intrebare, ai incercat sa cauti informatia deja existenta in forum? La noi p'aicea asa este obiceiul (regulamentul, sectiunea 3).
Ia scrie in casuta de cautare "jante s-cross" si vezi daca te satisface primul rezultat din cele returnate.
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

Offline Fedeles

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
    • Deva
« Răspuns #106 : 04.Dec.2017, 08:58:25 a.m. »
Ba da , yeti ,sa sti ca m-am uitat insa sunt modele vechi de s cross ,inainte de modelul 2016,iar nu stiu daca vitara este la fel cu s cross, vorbesc de cele de dupa 2016. Daca vedeam sa nu crezi ca mai intrebam !  Te rog sa ma scuzi ca nu am vrut sa te deranjez cu intrebari poate care intra-adevar au  avut raspuns dar inca o data spun ca nu am gasit si inca nu stiu. Inca mai astept raspuns. Va multumesc.
  • Suzuki S Cross

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #107 : 04.Dec.2017, 09:25:23 a.m. »
Specificațiile tehnice ale jantelor pentru S-Cross nu s-au modificat de la lansarea inițială și până acum.

Offline AdiT

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
    • Voluntari
« Răspuns #108 : 04.Dec.2017, 08:33:34 p.m. »
pentru FEDELES
In situatia ta sunt si eu,poate mai rau.
Eu am apucat sa iau cauciucurile,pe R17 (asa cum sunt cele de vara) si acum caut cu disperare jante pe R17 din aliaj,din tabla nici nu poate fi vorba,asa ca atentie ce cumperi...Intr un final am gasit jante aliaj (un singur model),cu dimensiunea de :7x17/5x114,3/ET 50/diametru orificiului interior 60.1.Astea sunt dimensiunile corecte pe care le au jantele originale de la suzuki (foarte scumpe).
Azi am luat si senzorii de presiune 217 ron VDO.
succes!
  • SUZUKI SX4 S-CROSS diesel

Offline bekxy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1344
  • SX4 S-Cross '16 Spirit 1.4 4WD 6MT
    • Bucuresti
« Răspuns #109 : 04.Dec.2017, 08:39:59 p.m. »
Nu văd nicăieri în anunţ diametrul "găurii", dar s-ar putea să meargă şi astea: https://www.olx.ro/oferta/jante-originale-mitsubishi-17-5x114-3-ID9O8Jj.html
  • Suzuki SX4 S-Cross 2016 Spirit 1.4 Boosterjet 4WD 6MT