Autor Subiect: Windows 10  (Citit de 29893 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline hugbear

Re: Windows 10
« Răspuns #60 : 16.Ian.2016, 12:51:50 a.m. »
Paragon, cumva?

Eu nu mai folosesc Acronis de ceva ani, de cand am avut surpriza ca o versiune actuala a programului sa nu-mi citeasca un backup facut in urma cu 2 ani cu versiunea respectiva.

Solutii viabile:

Paragon Backup & Recovery Free
Citat
Complete Backup - create an exact copy of your PC including the operating system, applications, user settings and all data.
Differential Backup - backup only changed data.
Backup Scheduler - plan your regular backup.
Operations with Archives: create bootable archives, mount, unmount, add and delete archive to/from database and others.

Macrium Reflect Free
Citat
Differential Images - Differential Images for faster backups and reduced storage space.
Auto verification - Automatically verify images after creation to ensure integrity.
Pre-defined backup plan templates - Macrium Reflect backup templates allow for quick creation of scheduled backups.

DriveImage XML
Citat
Backup logical drives and partitions to image files
Browse images, view and extract files
Restore images to the same or a different drive
Copy directly from drive to drive
Schedule automatic backups
Image creation uses Microsoft's Volume Shadow Services (VSS), allowing you to create safe "hot images" even from drives currently in use. Images are stored in XML files, allowing you to process them with 3rd party tools. Never again be stuck with a useless backup! Restore images to drives without having to reboot.

Clonezilla  :)

P.S.: ... and more...
« Ultima Modificare: 16.Ian.2016, 12:56:07 a.m. de hugbear »
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Online bisti

« Răspuns #61 : 16.Ian.2016, 08:57:51 a.m. »
Folosiți Acronis 2013. Este ultima versiune capabila. Versiunile mai noi crapă din diverse motive.
Cu Ghost am avut surpriza sa nu îmi scrie sectorul de boot și trebuia sa îl refac manual cu stick/dvd de Windows.

Offline Silfax

« Răspuns #62 : 17.Ian.2016, 01:44:09 a.m. »
@hugbear; Paragon, asa este , tnx!
  • S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline ASZ

« Răspuns #63 : 18.Ian.2016, 12:53:08 p.m. »
La servici colegii preatehnici utilizeaza Cloenzilla.
Eu am utilizat in trecut Norton Ghost, dar in ultima vreme m-a dezamagit (nu am reusit nici o repunere a imaginilor .. din ceva motive se bloca)

Revenind la Windows, am o nedumerire legata de Windowsul meu actual (Win 7 Pro) si anume: daca trec la Windows 10 si nu-mi place, cum pot reinstala Windows 7 (nu vorbesc de imaginea facuta cu ceva utilitar, ci reinstalarea in curat a Win 7 Pro) daca nu am decat cheia de licenta (de pe site-ul Microsft nu am reusit sa descarc kit-ul de Windows 7, pt. ca imi spune ca pt. cheia mea, trebuie sa contactez furnizorul .. care daca acesta nu mai exista ??? sau nu vrea sa-mi dea un DVD cu kit-ul ? )
As vrea sa am un kit de Win 7 Pro .. insa nu am gasit sursa de incredere. Ceva idei ?

Offline migabi

« Răspuns #64 : 18.Ian.2016, 01:23:58 p.m. »
Eu folosesc Drivesnapshot. L-am folosit in combinatie cu WinPe pt restaurare si merge si cu PGP Whole Disk Encryption. La fostul loc de munca am cumparat o licenta fiindca merita: pot face imagine on-the-fly, pot monta imaginea mai tarziu si extrage doar anumite fisiere si nu am avut probleme cu raidul de pe servere. Singura bila neagra e ca nu are build de linux.
SX4 SE m16a awd 2011

Offline ASZ

« Răspuns #65 : 10.Feb.2016, 12:46:34 p.m. »
Am instalat si eu WIN 10 peste Win 7-le existent. Un driver de Dolby negasit si Nero Burning dezinstalat (ca cica nu merge pe Win 10 ..) au fost efectele. Pana ma obinuiesc cu Win 10 .. spun ca e mai alambicat decat Win 7.
Dupa instalare, am putut descarca kitul de Win 10 si pune pe un DVD, deci in caz de reinstalare, acum pot pune direct Windows 10 cu cheia de la Win 7.

Offline shpeedy

« Răspuns #66 : 22.Feb.2016, 12:51:33 p.m. »
HP Elite X3 - cine mai are nevoie de statie de lucru?
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #67 : 22.Feb.2016, 01:12:28 p.m. »
Unde mai pui ca este in trend, waterproof  :D
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline enicky

« Răspuns #68 : 04.Iul.2016, 10:44:22 p.m. »
  Ce sistem de operare folositi ?
  Ieri seara in timpul meciului mi-a aparut iar (pt. a nu stiu cata oara in ultimile 2-3 luni) pe ecranul laptopului invitatia de a instala gratuit W 10. Aveam 8.1, ma obisnuisem cu el, nu aveam nevoie de altul nou, asa ca i-am dat "no" din nou ! :)
   Spun "aveam" pt. ca peste aprox. 30min., laptopul fiind in stand by, se deachide, apoi ecranul devine negru cu un cerc alb in centru si cu 0,1% in dreapta plus avertizarea sa nu-l inchid : upgrade windows 10 apare scris mare in partea de sus a ecranului. Se pare ca incepuse singur sa-si faca upgrade. Nu stiu exact cat a durat, cam 2 ore, mi-a mai cerut niste accepturi, si gata, s-a instalat.
   Pana acum e ok, nu s-a pierdut nimic, am actualizat azi si office 2016, iar viteza a crescut substantial si la deschidere programe si la browser.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #69 : 04.Iul.2016, 11:04:43 p.m. »
Nu-ti face nici o grija cu acest upgrade. W10 este OK, rapid si stabil.
Singura chestie care are inca niste incompatibilitati este browserul Edge. Dar ai inca disponibil IE11. asta daca nu folosesti alte browsere third party.
« Ultima Modificare: 04.Iul.2016, 11:06:28 p.m. de yeti »
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka