Nu mai tin minte ce-mi spunea IP-istul meu, daca se mai poate face downgrade au ba de la 10 la 7, dar am zis ca atunci cand ma voi decide, voi face o imagine a win7 actual pe un stick si in caz ca nu-mi convine 10, reinstalez 7. Oricum, mergand pe firul evenimentelor, poate ar fi ok sa-mi instalez 10 acum cat mai este oferta de upgrade free, salvez imaginea si apoi trec inapoi la 7 pana se "coace" 10'ele. Eu am un Dell Inspiron 5110 si numai eu stiu cata bataie de cap am cu driverele la reinstalarea win'ului. Parca nu as vrea sa-mi testez acum abiliateta de a-mi face laptopul sa ruleze in 10 la parametrii normali. A, si mai este ceva... in modul normal de lucru, al meu win 7/64 are in lucru cam 90 de procese si ocupa 2,3 GB memorie din 4 disponibili. In mod cert ar fi ocupate resurse suplimentare la rularea win 10. Intrebarea mea catre cunoscatori este: de ce as face acest upgrade? Mai ales ca in general comentariile de pe net vis-a-vis de aceasta discutie, duc spre motto'ul "Ain’t broke, don’t fix"