Autor Subiect: Senzori presiune anvelope  (Citit de 87215 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
Re: Senzori presiune anvelope
« Răspuns #70 : 02.Nov.2015, 09:01:17 p.m. »
Pe unde circuli preponderent (in timp de iarna)?
Eu am ales deja allseason stiind ca drumurile mele sunt majoritate in oras, putin pe DN-uri si fara intentii de off road, munte etc,
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14535
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #71 : 02.Nov.2015, 09:01:37 p.m. »
Uite aici un alt răspuns.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Marci

« Răspuns #72 : 02.Nov.2015, 09:14:43 p.m. »
Eu am  de urcat o panta iarna, evident si vara, dar ma gandesc ca anvelopele allseason coroborate cu tractiunea integrala ar trebui sa-si faca treaba. Ma mai gandesc la un aspect, consumul nu ar fi mai mare atat iarna cat si vara, anvelopele nefiind dedicate sezonului iarna/vara? Sau e ceva nesemnificatv. A, si ar mai fi un aspect legat de performantele masinii cu allseason. Cica nu sunt asa de performante, dar tin sa precizez ca nu am un stil foarte sportiv de condus,nu conduc la limita, mai degraba relaxat. M-am gandit la acest model: 205/50 R17 MICHELIN CROSSCLIMATE - 93 XL W. Are caracteristici bune.
« Ultima Modificare: 02.Nov.2015, 09:44:34 p.m. de MARCI »
  • S-Cross 1.4 AllGrip, ex. S-Cross1.6 Premium AllGrip

Offline vladdracul

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 73
  • S-Cross AllGrip DDIS Elegance

Offline sirsefu

« Răspuns #74 : 03.Nov.2015, 10:38:07 p.m. »
@alttab
saptamana asta ii montez. maine ar trebui sa imi soseasca si anvelopele comandate de pe gumi7. sunt mai ieftine decat pe alte site-uri, dar livrarea se face in 12 zile. noroc ca nu a nins inca :)
sper sa fie ok, revin cu feedback dedpre ei si despre anvelopele toyo comandate

am sunat la reprezentanta din mures daca au ceva aparat sa pot sa verific senzorii inainte de montaj si mi-au spus ca nu si ca verificarea se va face de catre cb-ul masinii dupa 10-15 km

Offline georgeek

« Răspuns #75 : 04.Nov.2015, 03:22:11 p.m. »
La 60 km rulați în total (ieri și azi) CB nu-mi arata presiunea roților. Sunt doar limiute în dreptul fiecărei roti. E normal?
  • Vitara Passion 1.6 ALLGRIP 5MT Savana Yvory / Black

Offline TVS

« Răspuns #76 : 04.Nov.2015, 06:47:42 p.m. »
Așa am pățit si eu. Fa asa : modifica in  computer bord din comfort in ECO.. Îți va da presiune scăzută si automat îți vor arată presiunea pe fiecare roata si astfel se vor seta ( regla).
  • vitara-spirit 1,6 VVT , 4x4, manual, white pearl, 2015

Offline Silfax

« Răspuns #77 : 06.Nov.2015, 01:07:59 p.m. »
Ati mai montat senzorii de pe OLX pe S Cross? Eu am avut surpriza ca pe cei originali sa nu-i citeasca scanerul de la Alcar. La momentul actual rulez cu ei pana ma decid ce voi pune in loc. Am aceeasi problema: sesizeaza senzorii, dar nu citeste valorile presiunii.
  • S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline Laurentiu

« Răspuns #78 : 06.Nov.2015, 02:01:25 p.m. »
sesizeaza senzorii, dar nu citeste valorile presiunii.
E bine pt rotile de iarna ca sa nu ai bordul "pom de Craciun"; iarna cam rar se face pana. Presiunea o verifici cu manometru.
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline vladdracul

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 73
  • S-Cross AllGrip DDIS Elegance
« Răspuns #79 : 06.Nov.2015, 02:46:48 p.m. »
Am inteles de la cineva care a testat la conti timisoara senzorii fix pt s-cross ca ar trebui sa se initilizeze singuri la montare.
Si ca ar trebui sa se prinda cand sunt schimbate rotile intre ele si sa se recalibreze. Partea asta asa pare sa fie eu miscat de 3 ori rotile de vara intre ele si pare ca inca indica bine.