Nu cred ca ar fi deloc profi din partea noastra sa ne laudam ca cine stie ce are aplicatia noastra fata de auto.ro sau fata de alte aplicatii. Normal ar fi ca userii sa decida care aplicatie ii ajuta mai mult, care le place mai mult, care e mai utila, mai complexa etc.
Instaleaza si zi-ne tu
In speranta ca imi permiti un sfat: daca pe viitor veti dori sa castigati ceva - sub o forma sau alta - de pe urma aplicatiei asteia (sau alteia), punctul acesta de vedere este unul destul de pagubos; trecand peste respectul fata de client (la o adica, el are doar o nevoie care trebuie satisfacuta si trebuie 'agatat' cumva de produsul/serviciul tau, nu trimis la plimbare), nu este un punct de vedere tocmai 'profi'.
De ce spun asta ? 'Profi' ar insemna sa cunosc piata, sa accept ca exista si alte solutii decat ale mele (atunci cand este cazul, ca acum) si sa stiu de ce produsul meu e mai bun/mai slab/diferit fata de concurenta, pentru a putea promova/contracara acele diferente. Ai putea (cu accent pe acest 'ai putea', intrucat nici in aceste cazuri nu prea e adoptata o asemenea abordare) avea o asemenea abordare in cazul in care deja ai un brand puternic, cu o istorie solida in spate axata pe excelenta intr-un domeniu - de exemplu: Volvo in aria sigurantei auto, Apple prin calitatea produselor sale samd.
In cazul de fata, se putea macar 'mima' diferentierea produsului: par example, se putea spune ca baza de date cu POI-urile (points-of-interest) din JustDrive este mai mare decat cea a Auto.ro sau ca poti gestiona mai multe masini in JustDrive (hint: in Auto.ro nu se poate
).
Acestea fiind spuse, va urez - la modul cat mai serios - multa bafta cu aplicatia ! Chiar daca nu este prima de acest gen, mi se pare foarte tare sa dezvolti o aplicatie de la zero.
Toate cele bune !