Autor Subiect: Cum scapam de frunzele din canalul de sub parbriz ?  (Citit de 7733 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline NicNic

Re: Cum scapam de frunzele din canalul de sub parbriz ?
« Răspuns #30 : 01.Oct.2014, 06:23:26 a.m. »
Pentru mine rămâne un mister cu ți-ai dat tu seama că mașina ta e la fel cu a lui. :)

@rexkrokiDAU: Posibil ca cineva sa creada ca daca postezi in sectiunea "Diverse SX4", atunci ai un SX4 si ceri informatii despre aceasta masina.

Insa, intrebarea este daca cineva a reusit sa curete zona de sub parbriz fara demontarea grilei.
Din pacate, nu am auzit sa fie posibil.
Sau ar fi o pacaleala sa spuna cineva ca sufla cu aer, aspira sau spala cu apa prin fantele grilei ....
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #31 : 01.Oct.2014, 07:18:38 a.m. »
Ai dreptate, asa e logic. Eu ma opresc aici, desi ideea era alta. :)

Offline NicNic

« Răspuns #32 : 01.Oct.2014, 07:52:13 a.m. »
 :good:
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline Laurentiu

« Răspuns #33 : 01.Oct.2014, 09:27:26 a.m. »
Pentru mine rămâne un mister cu ți-ai dat tu seama că mașina ta e la fel cu a lui. :)

Nu vad de unde rezulta ca are o alta marca sau tip de masina din sectiunea "profil".

Respectivul postind intr-o sectiune de "SX4" (Suzuki Club ROMANIA » Suzuki - discutii TEHNICE » Suzuki SX4 » Diverse Suzuki SX4 » Cum scapam de frunzele din canalul de sub parbriz ?) e normal sa trag concluzia ca asta e si masina lui.

P.S.
...ideea era alta. :)
Tu daca ai avea un autobuz, ai posta la sectiunea de motociclete cum sa-ti cureti grila de sub parbriz ? De fapt asta era ideea.
« Ultima Modificare: 01.Oct.2014, 09:31:42 a.m. de Laurentiu »
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline Muttley

« Răspuns #34 : 03.Oct.2014, 07:21:42 a.m. »
Aoleu, plin de pasiune topicul asta.
Laurentiu, desfa te rog grila si pune poze clare cu zonele incriminate, sa ma ierti da' n-am inteles cu balamale si lufturi despre ce-i vorba.
N-am SX4, da' am vazut ca imparte frecvent arhitectura cu Stiftu'.

Desi n-o sa fie multa lume interesata, zic: personal am (avut) problema la Dacia 1310. Fantele de admisie a aerului sunt imense acolo, intra si vrabii. La capetele cutiei de apa sunt scurgeri simetrice care dau in pasajele de roata fata. Eu, la masina mea, am inchis pasajele de roata cu carenaje de fibra de sticla (nostalgicii si batranii poate stiu la ce ma refer), astfel facand sa se adune frunze si noroi fix in capatul din fata al pragului, jos, intr-o incinta inchisa. Rezolvat-am cu plasa de aluminiu tip "tiunnnnning" fixata pe interiorul grilei cu silicon + demontare periodica (o data la cativa ani) a pasajelor de roata + garaj.
Dar...!!! Laurentiu, desi masina are 26 de ani, si e fabricata-ntr-o era nefasta a uzinei Dacia, NU ARE niciun puncticel de rugina in cutia de apa, adica sub grila, ce sa mai zic de gauri de rugina. Asta ma face sa cred ca esti putin prapastios cand spui ca un Suzuki, cu tratamente anticorozive mult mai elaborate, dupa 6-7 ani va fi svaiter in zona aia.

Deci poze te rog!
  • Dacia 1310, Impreza WRX, Ignis Sport

Offline Laurentiu

« Răspuns #35 : 03.Oct.2014, 09:35:20 a.m. »
Aoleu, plin de pasiune topicul asta.
Laurentiu [...]pune poze clare cu zonele incriminate ...
Voi pune si poze cu toate ca nu sint prea multi (nici unul) interesati de problema. Topicul a ajuns sa fie o simpla discutie in lipsa altor subiecte ca si cel de aici: http://www.suzuki-club.ro/forum/tutoriale-tipstricks/problema-scurgere-lichid-parbriz-pe-geamurile-laterale/msg153728/#msg153728.

As mai fi vrut sa deschid un topic cu eliminarea sau diminuarea stratului de zapada adunat in canalul superior al haionului de la SX4 care are o deschidere destul de mare (cind e inchis) insa ma abtin.
« Ultima Modificare: 03.Oct.2014, 09:36:58 a.m. de Laurentiu »
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline Laurentiu

« Răspuns #36 : 03.Oct.2014, 01:10:11 p.m. »
Voi pune si poze ...
Poze cu zonele incriminate:

« Ultima Modificare: 03.Oct.2014, 01:20:58 p.m. de Laurentiu »
  • Suzuki SX4

Offline Muttley

« Răspuns #37 : 03.Oct.2014, 11:29:38 p.m. »
Demontezi o data la 2-3 ani si speli. Nu-i ok?
  • Dacia 1310, Impreza WRX, Ignis Sport

Offline Laurentiu

« Răspuns #38 : 04.Oct.2014, 08:11:36 a.m. »
Demontezi o data la 2-3 ani si speli.
De ce sa fac asta cind pot demonta doar cind am de lucru la partea superioara a suspensiilor ?
  • Suzuki SX4