0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
eu schimb destul de des la 6700 rot/min (turatia maxima la 1.3), altfel cum as putea sa depasesc pe unul care accelereaza cand eu m-am bagat in depasire???????Ce rost are sa-l turezi pana la 6700 rpm cand datele pentru motorul M13A sunt parca urmatoarele: 68 kW (91.2 hp) @5,800 rpm si 116 N·m (86 lb·ft) @4,200 rpm?Swift-ul meu are 98 000 km, nu i-am facut niciodata revizie si merge bine mersiNu cred ca nu i-ai schimbat niciodata uleiul. Sau tu ce intelegi prin revizie? Fara limitator, motoarele de swift ajung la 8000 rot/min iar cel de SSS chiar si mai multDe unde ai aceasta informatie?
pai eu depasirile numai asa le facam 80...dau a II-aam 120, dau a III-a
Am verificat vineri. Cu treapta I ajunge la 7200rot/min la 60km/h iar cu a 2-a la 110. Dar niciodata n-am schimbat asa sus pt ca nu are rost.
Mie mi se pare inutil ca la 80 sa dai a 2-a intr-o depasire. Pai in 2 sec trebuie sa dai a 3-a..si nu cred ca e foarte ok ca intr-o depasire la limita tu sa stai sa schimbi treptele. Eu la 80 intr-o depasire cu a 3-a ma descurc de minune..Acum,ca vorbim de depasiri,reprize si alte alea,ne-om iubi noi masinile si o-m fi noi multumiti de ele,dar pana la urma nu sunt niste rachete... Unii se entuziasmeaza prea tare.
Swift-ul meu are 98 000 km, nu i-am facut niciodata revizie si merge bine mersiNu cred ca nu i-ai schimbat niciodata uleiul. Sau tu ce intelegi prin revizie? Fara limitator, motoarele de swift ajung la 8000 rot/min iar cel de SSS chiar si mai multDe unde ai aceasta informatie?