Autor Subiect: Swift Sport  (Citit de 109961 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Gen: Bărbat
  • Respect a man's car and the man respects you!
Re: Swift Sport
« Răspuns #30 : 24.Oct.2009, 03:19:46 p.m. »
Pai poate ne vedem cu totii diseara.. eu stau prin Aviatiei.. vine si Gabi..
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline gabin

« Răspuns #31 : 24.Oct.2009, 05:45:40 p.m. »
Pai hai stabiliti ceva pe la 8, 8 jumate maxim !! si ma prezint si eu, mai tarziu nu pot. :pardon:.
'08 Suzuki Swift Sport 1.6 VVT .:. Apex .:. Ferodo .:. Enkei
"Pe masura ce faci imbunatatiri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta."

Offline COLLECTOR

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
« Răspuns #32 : 25.Oct.2009, 04:08:43 p.m. »
In primul si primul rand multumesc mult de tot lu gabi..... :pardon:

In alta ordine de idei masina m-a impresionat sincer sa fiu,are foarte multe plusuri care nu m-au lasat sa gasesc nici un minus:D,este cu mult peste ce ma asteptam. Pur si simplu simti cum lucreaza masina ceea ce este foarte important cel putin pt mine pt ca asta amplifica foarte mult sentimentul de fun:D.Gabi a fost foarte dragutz si am si condus-o si este de am ramas fara cuvinte. Chiar daca fac trecerea de la fn2 tot imi place super mult masina ,mai ales ca pe viraje este mult mai stabila decat m-as fi asteptat si trage foarte liniar cu o oarecare explozie in treapta 3. Daca cineva se asteapta sa zic ceva de rau poate sa citeasca alt mesaj pt ca in asta in nici un caz. Masina s-a comportat foarte foarte bine.

SSS FREAK from now on:D
« Ultima Modificare: 26.Oct.2009, 10:07:35 a.m. de Andrei Suzuki »
EX-Type R fn2
VIITOR -SSS
CAUCIUCURI  ARSE  NU  SUFLETELE  NOASTRE BURN  RUBBER  NOT  YOUR  SOUL

Offline gabin

« Răspuns #33 : 25.Oct.2009, 05:31:22 p.m. »
N-ai pt ce, ramai tu dator :)) totusi trebuie sa iti spun ca in continuare vei ramane prieten cu Petrom-ul pt ca tocmai mi-am facut consumul pompa-pompa pe ultimii 60 km si mi-a iesit un veritabil 15.8% >:)

PS: ce culoare iti iei SSS?
"Pe masura ce faci imbunatatiri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta."

Offline COLLECTOR

• Newbie
  • *
« Răspuns #34 : 25.Oct.2009, 05:54:38 p.m. »
Oricum sunt sub consumul de la fn2....adica la ala nu scadea sub 16 decat la schimbat pana in 2300. SSS-ul as vrea sa il iau negru pt ca asa era si fn2-ul si as vrea sa il fac negru mat cu folie.Protejez si caroseria si cred ca ar da super bine:D
EX-Type R fn2
VIITOR -SSS

Offline COLLECTOR

• Newbie
  • *
« Răspuns #35 : 30.Oct.2009, 12:21:29 a.m. »
gaby am o veste super buna am gasit in anglia capota de carbon si un little extra de LSD >:) la niste preturi parerea mea foarte bune....http://images.google.ro/imgres?imgurl=http://www.lambodoorkits.co.uk/images/Image/Carbon_Designs_Suzuki_Swift_Vented_bonnet_water.jpg&imgrefurl=http://www.lambodoorkits.co.uk/carbon-designs-suzuki-swift-vented-carbon-bonnet-p-5165.html&usg=__gCBUT5fy1vGqraThvicSLcXz2Ds=&h=267&w=400&sz=59&hl=ro&start=138&um=1&tbnid=qJj7hI6Xy8MXSM:&tbnh=83&tbnw=124&prev=/images%3Fq%3Dsuzuki%2Bswift%2Bsport%2Btuning%26ndsp%3D18%26hl%3Dro%26sa%3DN%26start%3D126%26um%3D1              uite aici link-ul sa te uiti ca eu am salivat destul.Din nefericire este capota de carbon stil mini dar sper sa gasesc si celelalte.Transportul e undeva la 40de euro sau lire ceva de genu asta. ENJOY :D
EX-Type R fn2
VIITOR -SSS

Offline gabin

« Răspuns #36 : 30.Oct.2009, 06:15:07 p.m. »
LSD-ul la ce pret si ce firma man? 40 de lire pt o capota nu ai sa vezi, asta eu garantez :D

Cand iti iei masina? Ceva detalii?

Offline COLLECTOR

• Newbie
  • *
« Răspuns #37 : 30.Oct.2009, 10:47:21 p.m. »
Transportul e 40 de euro in afara UK....LSD e la vreo 500Euro cam asa din cate am vazut:D Acum abea astept sa imi vina banii de la asigurari si a doua zi dupa ce au virat banii sa si dau comanda.Din ce am inteles ar exista una neagra deja la unguri:D Momentan imi caut una alta pentru ea.si m-a tentat un body kit de pe site-ul asta  capota de carbon si lsd....si raman farurile si stopurile care le iau din tara. In rest la masina nu ii voi face decat infoliere completa negru mat si steagul japoniei design prorpiu pe plafon:D
« Ultima Modificare: 01.Nov.2009, 09:48:09 a.m. de Andrei Suzuki »
EX-Type R fn2
VIITOR -SSS

Offline 1nu

• Full Member
  • Mesaje postate: 167
« Răspuns #38 : 03.Nov.2009, 10:59:11 a.m. »
N-ai pt ce, ramai tu dator :)) totusi trebuie sa iti spun ca in continuare vei ramane prieten cu Petrom-ul pt ca tocmai mi-am facut consumul pompa-pompa pe ultimii 60 km si mi-a iesit un veritabil 15.8% >:)

PS: ce culoare iti iei SSS?

OMG, 15.8? :D Eu de cand l-am luat maxim am facut 13, in primele saptamani. Acum am 9.2, dar e dupa un drum lung, in general e vreo 10-11. Si de schimbat schimb destul de sus.

Offline gabin

« Răspuns #39 : 03.Nov.2009, 11:04:02 a.m. »
Pai in general si eu am tot 10-11%, dar acum a fost o ocazie speciala :D