Autor Subiect: Swift Sport  (Citit de 109962 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline andrei_a9

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 264
Re: Swift Sport
« Răspuns #20 : 20.Oct.2009, 01:14:38 p.m. »
merg sigur cele de 15
am si eu un set de iarna pe 15

Offline COLLECTOR

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #21 : 23.Oct.2009, 01:01:44 p.m. »
Cat de curand sper sa ma aleg si eu cu un sss....desi va fi o mica retrogadare am auzit ca masina este foarte fun....ceva sfaturi ,pareri dar cat mai obiective pls :D Ms mult

PS. AS fi vrut sa vd si eu cam cum merge un sss si vorbisem cu baietii de la auto net si mi-au zis ca pe forum s-ar putea rezolva o mica intrunire si o plimbarica acolo scurta sa imi hranesc si eu putin curiozitatea ;)
EX-Type R fn2
VIITOR -SSS
CAUCIUCURI  ARSE  NU  SUFLETELE  NOASTRE BURN  RUBBER  NOT  YOUR  SOUL

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #22 : 23.Oct.2009, 01:04:30 p.m. »
Salut si bine ai venit! De pe ce masina treci?
Cat despre plimbat..se rezolva.. ori cu mine,ori cu gabin..sau daca se mai ofera cineva de pe-aici..ca mai sunt cativa cu sss. Cred ca cel mai bine ar fi la o intalnire..sau in week-end,ca e mai liber.
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline COLLECTOR

• Newbie
  • *
« Răspuns #23 : 23.Oct.2009, 01:06:36 p.m. »
In weekand cred ca e cel mai ok....trec de pe un typer fn2 2008:D---daca e poate lasi un PM cu un nr de telefon stabilim eventualele detalii...MS mult
EX-Type R fn2
VIITOR -SSS

Offline gabin

« Răspuns #24 : 23.Oct.2009, 02:03:41 p.m. »
Ma chemati si pe mine cand ma vedeti :D
Cumva tu m-ai sunat astazi? Am masina pusa la vanzare, si am primit azi un telefon de la cineva care ma intreba this&that despre masina.

PS:esti user hondafan?
'08 Suzuki Swift Sport 1.6 VVT .:. Apex .:. Ferodo .:. Enkei
"Pe masura ce faci imbunatatiri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta."

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #25 : 23.Oct.2009, 04:36:48 p.m. »
....
PS. AS fi vrut sa vd si eu cam cum merge un sss si vorbisem cu baietii de la auto net si mi-au zis ca pe forum s-ar putea rezolva o mica intrunire si o plimbarica acolo scurta sa imi hranesc si eu putin curiozitatea ;)

Salut!
Cu mine ai discutat despre forum (cred). Bine ai venit in club!
Cat despre semnatura ta, suna mai bine replica originala : "Burn rubber not your soul" din Biker Boys.
Toate bune!

Mihai
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline COLLECTOR

• Newbie
  • *
« Răspuns #26 : 23.Oct.2009, 08:46:50 p.m. »
Sunt membru hondafan dar cu id de coyote86 si nu te-am sunat eu legat de masina pt ca vreau masina noua:D...pur si simplu e piticu meu pe creier ...

Legat de semnatura da stiu ca poate suna mai bine dar o sa le pun pe ambele atunci:P
EX-Type R fn2
VIITOR -SSS

Offline Floyd

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 63
  • detailing & curatare profesionala la domiciliu
« Răspuns #27 : 23.Oct.2009, 11:50:23 p.m. »

merg sigur cele de 15

Salut....eram curios, legat de diferenta la tinuta de drum cu cele pe 15.... consum, zgomot la rulare fata de 17.....etc.
iar...in principal...ma refer la gropi si denivelari ( care pe mie unul, ma termina psihic)

danke...
www.dirtlock-detailing.ro (in curand)
dirtlock.detailing@gmail.com
www.google.com/+dirtlock-homes  0727 680 115 0754.470.161

Offline gabin

« Răspuns #28 : 24.Oct.2009, 12:54:57 p.m. »
Sunt membru hondafan dar cu id de coyote86 si nu te-am sunat eu legat de masina pt ca vreau masina noua:D...pur si simplu e piticu meu pe creier ...

Legat de semnatura da stiu ca poate suna mai bine dar o sa le pun pe ambele atunci:P
Ahh, ok atunci! Sorry pt masina ta, o sa iti placa SSS-ul. Nu ofera aceasi putere, dar senzatiile sunt asemanatoare cu cele din CTR. Mai ales daca iti mai raman si niste bani pt niste modificari acolo este foarte misto.

Te asteptam in club!

LE: intereseaza-te sa nu cumva sa se potriveasca scaunele de CTR pe SSS, ar fi combo ;)

merg sigur cele de 15

Salut....eram curios, legat de diferenta la tinuta de drum cu cele pe 15.... consum, zgomot la rulare fata de 17.....etc.
iar...in principal...ma refer la gropi si denivelari ( care pe mie unul, ma termina psihic)

danke...
Ca zgomot de rulare nu stiu sa iti zic, dar cu siguranta la gropi si denivelari o sa fie mult mai ok! Fiind cauciuc mai mult, o sa amortizeze ceva mai bine socurile..
« Ultima Modificare: 24.Oct.2009, 12:58:14 p.m. de gabin »
'08 Suzuki Swift Sport 1.6 VVT .:. Apex .:. Ferodo .:. Enkei
"Pe masura ce faci imbunatatiri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta."

Offline COLLECTOR

• Newbie
  • *
« Răspuns #29 : 24.Oct.2009, 02:41:57 p.m. »
Chiar daca se potrivesc e ciudat ca scrie mare pe ele type r plus ca sunt foarte foarte grele si prefer sa le tin in casa si ma bate un cand sa le fac fotolii:D.....Stiu ca puterea este mai mica si o sa ii fac niste modificari atat estetic cat si la motor....dar pt motor nu prea stiu ce ar merge. As fi vrut in prima instantza sa pun filtru aer,evacuare...sau macar finala , si soft adica stage 1. Ulterior adica peste 2,3 ani ma gandeam chiar la un kit de turbo de la Greddy si sa vd cat de mult pot sa o urc mai sus.Momentan astept pret la o capota si un portbagaj de carbon sa o usurez si mai mult:D

Am putea sa ne vd maine sa vd cum merge masinutza?Eu stau in floreasca...dar in functie de unde stai si u putem stabili un loc de intalnire.Astept PM
EX-Type R fn2
VIITOR -SSS