Autor Subiect: Swift Sport  (Citit de 109982 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline shpeedy

Re: Swift Sport
« Răspuns #160 : 17.Feb.2015, 04:03:07 p.m. »
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline Don Napoleon

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 448
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki Swift Sport 2007 aka Red FURY
    • Bucuresti
« Răspuns #161 : 17.Feb.2015, 05:30:11 p.m. »
Servus,

Tinand cont de greutate si de puterea motorului as putea sa zic ca este un concurent putin mai slab pregatit.
Singurele dezavantaje pe care le gasesc sunt dimensiunile ( este un hatckback de clasa medie comparativ cu SSS care este de clasa mica) si ca va fi produs cel mai probabil in Maroc tinand cont ca in momentul de fata, Sandero se produce acolo.

Offline shpeedy

« Răspuns #162 : 17.Feb.2015, 06:02:08 p.m. »
Servus,

Tinand cont de greutate si de puterea motorului as putea sa zic ca este un concurent putin mai slab pregatit.
Singurele dezavantaje pe care le gasesc sunt dimensiunile ( este un hatckback de clasa medie comparativ cu SSS care este de clasa mica) si ca va fi produs cel mai probabil in Maroc tinand cont ca in momentul de fata, Sandero se produce acolo.

Greutatea e comparabila (~1050kg), puterea motorului poate fi de 115-125cp (in plaja astea e acum 1.2TCe-ul), dar vorbim de un motor turbo care are cuplu de 190-200Nm la jumate din turatia SSS-ului, dimensiunile sunt oarecum comparabile (+16cm la Sandero). Iar Sandero se produce SI in Maroc (pentru piata nord-africana), cele pentru Europa producandu-se in continuare la Mioveni.

Offline ff_2004_06

« Răspuns #163 : 17.Feb.2015, 06:21:34 p.m. »
Cand o sa inceapa Dacia sa faca masini... :)
Cred ca va fi un Sandero mai potent si atat. De aici si pana la a-l numi concurent pentru SSS mai e cale lunga. E ca si cum spune ca Sandero e concurent pentru SX4 2WD. :)
  • Suzuki Swift Sport 2008 - vandut in 2019

Offline NicNic

« Răspuns #164 : 17.Feb.2015, 06:26:02 p.m. »
E ca si cum spune ca Sandero e concurent pentru SX4 2WD. :)

Pai nu exista Stepway Sandero?

• ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline NicNic

« Răspuns #165 : 17.Feb.2015, 06:26:11 p.m. »
Cred ca va fi un Sandero mai potent si atat. De aici si pana la a-l numi concurent pentru SSS mai e cale lunga. E ca si cum spune ca Sandero e concurent pentru SX4 2WD. :)

O postare dubla, din ciclul  "Asa face toate, sefu' ".
 :pardon: Scuzati.
Desteapta-te romane!

Offline shpeedy

« Răspuns #166 : 17.Feb.2015, 06:33:38 p.m. »

Comparatia Sandero RS <> SSS, era o simpla observatie (retorica), bazandu-ma pe datele tehnice ale celor doua masini. Cu totii suntem constienti ca SSS-ul nu este apreciat nu numai pentru motor, cat si pentru trenul de rulare (mai precis feeling-ul oferit de acesta). Drept urmare, nu e suficient sa pui un motor pentru a face o masina sport, dar consider ca e o realizare de exceptie pentru Dacia...

E ca si cum spune ca Sandero e concurent pentru SX4 2WD. :)

Sandero simplu, nu; despre Sandero Stepway, lucrurile s-ar putea sa stea diferit - are o garda la sol mai mare decat SX4, portbagaj mai mare, navi...  ;)

Offline BXXENL

« Răspuns #167 : 17.Feb.2015, 09:44:18 p.m. »
3 stele. Dar oricum nu m-as urca in el la cat de oribil e interiorul.

• SX4 1.5
Alex

Offline ff_2004_06

« Răspuns #168 : 18.Feb.2015, 12:02:28 a.m. »
Pai nu exista Stepway Sandero?
Ba da, dar pentru mine nu poate fi concurent pentru SX4 2WD pentru ca mi se pare ca ofera mult mai putin (calitate in primul rand). La pret mai mic, e drept, dar e singurul avantaj pe care il vad. Daca e decisiv, ok, le putem considera concurente.

O postare dubla, din ciclul  "Asa face toate, sefu' ".
 :pardon: Scuzati.
Scuze, n-am inteles ce ai vrut sa spui, poti detalia te rog? Mersi.

... Drept urmare, nu e suficient sa pui un motor pentru a face o masina sport, dar consider ca e o realizare de exceptie pentru Dacia...
...
Fara nici o urma de ironie, care e realizarea? Ca au scos cativa CP (pe hartie) in plus dintr-un motor si l-au montat pe o caroserie de masina compacta modesta?

...
Sandero simplu, nu; despre Sandero Stepway, lucrurile s-ar putea sa stea diferit - are o garda la sol mai mare decat SX4, portbagaj mai mare, navi...  ;)
Cred ca actualii proprietari de SX4 pot sa dea o parere pertinenta, ati da Suzuki-ul (2WD) pe un Sandero Stepway? Eu nu vad de ce ar face cineva asta, nu exista Navi si posibilitate de inaltare la SX4? Portbagaj pe cupola se poate pune, deci nu vad nimic decisiv in avantajul Sandero.
  • Suzuki Swift Sport 2008 - vandut in 2019

Offline NicNic

« Răspuns #169 : 18.Feb.2015, 12:35:37 a.m. »

Scuze, n-am inteles ce ai vrut sa spui, poti detalia te rog? Mersi.

Nu e nimic spectaculos: am scris si am dat "post" la primul mesaj, dar nu a aparut imediat postarea mea, asa ca am mai dat inca odata "post". Apoi a  aparut mesajul stiut cu "Asa face toate sefu'!. Probabil ca a fost o eroare de functionare sau iar am dat eu prea repede click. Atat tot.
Desteapta-te romane!