Autor Subiect: Swift Sport  (Citit de 109981 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Muttley

Re: Swift Sport
« Răspuns #130 : 23.Mai.2014, 01:01:52 p.m. »
Nu m-am exprimat eu bine. Stiftu' Sport n-are optiuni de fabrica din care poti alege. Presuri, senzori Taiwan, breloc, nu la astea ma refer.
  • Dacia 1310, Impreza WRX, Ignis Sport

Offline skakiur

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 14
« Răspuns #131 : 23.Mai.2014, 01:45:25 p.m. »
DanSSS -- cu accordul in treapta 2 tot la 100km ajung in acelasi regim de turatii, so nu vreau sa fie mai racheta.
imi doresc reprize de acceleratii in treapta 2 & 3 suficient de potente cat sa depasesc in urcare spre bv sau spre sibiu.
iar in regim de autostrada sa nu ma tarasc pana la 180km/h.

nu ma intereseaza liniutele, timpi pe circuite, ci distanta dintre buc - bv sa se incadreze in maxim 2h.

Offline skakiur

• Newbie
  • *
« Răspuns #132 : 23.Mai.2014, 02:02:59 p.m. »
vreau sa mai mentionez ca ma feresc cat de mult pot de turbo.
apreciez un motor aspirat pt ca e fiabil si este cinstit cu tine si parca vad tot mai multi oameni care intreaba de suzuki de honda si alte masini asiatice, ceea ce e bine.
sa nu mai discutam de 2 ani garantie la opel si 5 la suzuki sau 7 la kia.

SSS2 este cam ceea ce imi doresc: aspirat, micut, arata bine, bine dotat, 6 trepte daca ai chef de cruising, evident sunt si lucrurile care ii lipsesc: cotiera, scut motor, trapa, parbriz incalzit.
are cumva si hill start assist?

Offline ronfrown

« Răspuns #133 : 23.Mai.2014, 03:02:53 p.m. »
Nu are hill start assist. Gasesti lista exhaustiva de dotari aici :

http://www.suzuki.ro/autoturisme/modele/noul-swift-sport-3-usi/noul-swift-sport-1-6-3-usi/

What you see is what you get, nu exista nimic care sa nu fie inclus acolo.
@Dan, dealerul mi-a vorbit de senzorii OEM, banuiesc ca se ocupau ei de instalare cand venea masina. Intr-adevar, nu era vorba de o optiune la lansarea comenzii, ci un montaj la livrare.
« Ultima Modificare: 23.Mai.2014, 03:06:23 p.m. de ronfrown »

Offline Dorin_P

• Newbie
  • *
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #134 : 02.Iun.2014, 01:40:52 p.m. »
Salutare

Cam in 2-3 luni sper sa ma numar si eu printre fericitii posesori de sss . Pana acuma tot ce am citit , forumuri + articole + youtube m-au facut sa ma indragostesc de masinuta asta . Am fost pe la autonet ca sa vad si eu bestiutza in carne si oase , dar se pare ca in tara nu au nici un exemplar pt a fi admirat si testat . Urmarind forumul , am vazut lume care s-a confruntat cu aceiasi problema si atunci indraznesc si eu sa rog pe un posesor de sss model 2012+  ,  daca ne-am putea intalni , macar sa vad cum arata in real life un sss, (  pozele de pe net cred ca leam vazut in proportie de 99 % :) ) , pt ca inainte sa o cumpar , sa imi fac o idee cu ce o sa ma aleg :) .
Cu multumiri

Dorin

Offline skakiur

• Newbie
  • *
« Răspuns #135 : 02.Iun.2014, 03:20:42 p.m. »
eu am vazut cateva pe strada...si cred ca negru este cel mai potrivit ( mai putin vara ).
eu stau pe langa muzeul taranului, daca are cineva drum intr-o zi pe kiseleff pt o tura mica, sa posteze si aici :)
m-ar interesa treapta nr 2 cum se comporta si de la rpm

Offline Muttley

« Răspuns #136 : 02.Iun.2014, 03:33:49 p.m. »
Al meu e in continuare disponibil in Soseaua Fundeni. Mai putin test-drive-ul timp de o luna (vezi ronfrown) :">
PS: cum ironia sortii chiar bate la ochi, tin sa precizez ca-n Kiseleff nu mai calc cu masina sub mine si volanu-n brate in viata mea  :-))

Offline shpeedy

« Răspuns #137 : 02.Iun.2014, 03:37:33 p.m. »
...si cred ca negru este cel mai potrivit ( mai putin vara ).

Negru ?! :-/

Fara suparare, dar nu e limuzina...

La ce culori are SSS-ul, ar fi pacat sa-l alegi negru (parerea mea :pardon:):

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline ronfrown

« Răspuns #138 : 02.Iun.2014, 08:36:16 p.m. »
@Dan: ai comis-o ?  :D
@shpeedy:din cele postate de tine doar albul e disponibil in Romania.
Al meu e disponibil pentru inspectie vizuala in zona Universitate. La test nu, mai am doua saptamani pana iau permisul si a expirat si RCA.

Offline Muttley

« Răspuns #139 : 02.Iun.2014, 09:09:35 p.m. »
Stifturi Sportache blocate la baza  =))
Da, de duminica pun prelata pe ea o luna si bicicleta de naveta trece la treaba.
Iar daca mai ajung la Arcul de Triumf vreodata, am sa stiu ca NU-i giratoriu.