0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.
hello guys,prietena mea a avut un suzuki swift 1.3 2009 ce a fost vandut in weekendul trecut.eu detin o honda accord 2.0 benzina modelul SSE.la suzuki am apreciat faptul ca masina este cinstita si iti da senzatia de bine inchegatala honda apreciez motorul de 2.0, sportivitatea si serviceul.datorita unor fenomene financiare ( fericite ) am decis sa vindeam ambele masini si mi-am indreptat pivirea catre un swift sport 2, marea majoritate a timpului suntem doar noi 2 in masina.pretul nu mi se pare mare, la dotari este un pic peste honda mea, dar ar mai fi de adus imbunatatir: scut motor, cotiera, senzori parcare.cateva intrebari punctuale:1. oglinda din interior este eletrocromatica?2. a pus cineva navi pe masina?3. aveti probleme cu gasirea cauciucurilor 195/45/17?4. daca are cineva amabilitatea de face o tura cu mine cu masina, intr-un regim de peste 4000rpm, as vrea sa fac o comparatie cu honda sa imi dau seama de puterea masiniiacest test drive este valabil de ambele parti - si cu honda si cu suzuki.
oki ms mult pt raspunsuri.nu ma grabesc f tare pt ca si cumparatorul masinii actuale va beneficia de ea prin iulie, so este timp din cauza swiftului il ai suspendat ?