Autor Subiect: Swift Sport  (Citit de 109960 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Visatorul

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 73
Swift Sport
« : 25.Sep.2008, 03:13:22 p.m. »
Discutii diverse legate de Swift Sport
Suzuki Swift 1.3 GLX

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
Re: Swift Sport
« Răspuns #1 : 25.Sep.2008, 03:16:58 p.m. »
Din cate am inteles si varianta sport a Swift-ului are probleme cu termenul de livrare. Asa-i?
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline Visatorul

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 73
« Răspuns #2 : 25.Sep.2008, 03:34:30 p.m. »
Da, chiar mai mari decat Swift-ul standard. Am un coleg care a vrut sa isi cumpere la un moment dat, iar B&S Motors i-a dat un termen de 4 luni... Am inteles ca la Redtor si la Sara Motors se mai pot lua Swift-uri cu timp de asteptare mai mic. Asta pentru ca se pare ca au si alte surse decat cea oficiala. Din cate am inteles si Radacini, dealer-ul Suzuki proaspat infiintat are aceleasi probleme la livrarea Swift-ului ca si B&S Motors.
Probabil si din cauza faptului ca acum fabrica din Ungaria se axeaza pe noul Suzuki Splash.
Suzuki Swift 1.3 GLX

Offline mutulica_41

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
« Răspuns #3 : 29.Ian.2009, 07:21:39 p.m. »
Imi spune si mie cineva care este greutatea maxima remorcabila cu dispozitiv de franare trecuta in talon la modelul sport? Multumesc
swift 1,3

Offline andrei_a9

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 264
« Răspuns #4 : 31.Mar.2009, 02:43:29 p.m. »
1000 cu dispozitiv de franare si 400 fara

Offline Floyd

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 63
  • detailing & curatare profesionala la domiciliu
« Răspuns #5 : 30.Apr.2009, 10:42:40 p.m. »
   salutare baieti, sunt un posesor de swift sport.....asa caŞ hop si eu cu o dilema ...
   Swift+ul Sport vine din fabrica cu caucioace de 195/40/17 Goodyear Eagle F1........DE VARA....Ideea este ca as vrea intr-un viitor sa le schimb cu ceva mixt (all season), pentru ca sincer sa fiu cam "fuge" la unele manevre.....dimensiunile unde am mai mult loc de intors ar fi 205/40/17
  Intrebarea este din cate stiti voi in ce masura afecteaza performantele masinii sau partea mecanica. Daca ceva posesori de Sport au gasit solutii si pentru anotimpul rece.......astept numai decat sugestii.......Multam fain
www.dirtlock-detailing.ro (in curand)
dirtlock.detailing@gmail.com
www.google.com/+dirtlock-homes  0727 680 115 0754.470.161

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #6 : 30.Apr.2009, 10:53:55 p.m. »
Esti sigur ca vrei sa mergi permanent cu all-season?Din ce am auzit eu,nu exceleaza la nimic.Nici vara nici iarna.Mai bine iei un set de gume bune de iarna,chit ca le pui pe jantele originale.
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

razak

• Vizitator
« Răspuns #7 : 30.Apr.2009, 11:06:38 p.m. »
Andrei are dreptate :) eu am all season pe masina de la producator, imi vine sa-mi tai venele cu ele. Iarna asta mi-am luat gume de iarna, speram sa nu le mai dau jos de pe jantele stock dar lipsa de fonduri m-a facut sa trec iar la All Season pe ele :( oricum, sper sa iau in curand jantele de SSS cu gume de vara ca sa scap de grija asta :)

Nu fa pasul asta, ar fi o greseala.

Offline Floyd

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 63
  • detailing & curatare profesionala la domiciliu
« Răspuns #8 : 01.Mai.2009, 03:33:17 p.m. »
   Oki....vin cu o rectificare talonul cauciucului este de 45 nu 40 cat am scris initial. Asa ca am mai cautat odata pe net dupa dimensiunile reale....si ....   
   http://www.anvelonet.ro/?page=termek&kod=19545R17WEAGSD3
 348 ron per bucata eu zic ca e un pret rezonabil.........asa ca m-am decis sa imi fac un set separat cu "caucioace" de iarna ( pe alte jenti)

P.S: Apropo... cam cati posesori de SSS sunt pe ici?
www.dirtlock-detailing.ro (in curand)
dirtlock.detailing@gmail.com
www.google.com/+dirtlock-homes  0727 680 115 0754.470.161

razak

• Vizitator
« Răspuns #9 : 01.Mai.2009, 04:20:42 p.m. »
cu tot cu tine din cate stiu 4 , Andrei Suzuki, Gabin, Sherban and YOU ... iar eu o sa fiu SSS-line  =))