Autor Subiect: Capac rezervor cu cheie  (Citit de 2568 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline andipk74

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 26
  • Gen: Bărbat
  • Viata-i complicata dar se termina repede...
Capac rezervor cu cheie
« : 07.Aug.2014, 05:46:54 a.m. »
Buna sa ca fie viata tuturor.
Am avut neplacuta surpriza sa gasesc ziua in amiaza mare capacul de la rezervor, masca metalica a acestuia, deschisa. Eram la 2 Mai in fata curtii unde aveam cazarea.  :baston:
Culmea este ca eram toti acasa, gazdele si noi, chiar luasem ceva din masina pe la 08.00 fara sa remarc deschiderea mastii metalice. La 14 cand am reusit sa strangem copii si sa plecam am observat cu stupoare ca cineva nu terminase de umblat la rezervor.
Neaparat vreau sa pun un capac cu cheie.
Ma poate ajuta cineva din comunitate cu oferte, idei, precizari?
Multumesc.
andipk74 ;-)

Offline migabi

Re: Capac rezervor cu cheie
« Răspuns #1 : 07.Aug.2014, 09:17:30 a.m. »
Pe niparts vad ca listeaza VALEO Cap, fuel tank (Fuel Supply System) #247519. Mi se pare incomoda cheia, nu au si cu cifru?
SX4 SE m16a awd 2011

Offline coby

« Răspuns #2 : 07.Aug.2014, 10:31:53 a.m. »
Pune o alarma si gata , nu te complici cu modificari ( iti mai pierzi cheia de la buson si stai cu ochii in soare la pompa ... )
auto si moto

Offline migabi

« Răspuns #3 : 07.Aug.2014, 02:04:03 p.m. »
M-am gandit si eu cu o alarma dar daca nu e in zona sa intervina, alarma o sa sune mult si bine.
SX4 SE m16a awd 2011

Offline hugbear

« Răspuns #4 : 07.Aug.2014, 06:18:31 p.m. »
Cine umbla si se pricepe sa fure din rezervor crezi ca se-ncurca de o incuietoare?
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline coby

« Răspuns #5 : 07.Aug.2014, 07:30:18 p.m. »
 O sa sune si o sa atraga priviri , a doua oara nu va mai incerca , dar daca pui lacat , tot ti o sparge - faza e ca ti mai face si ceva stricaciuni pe langa asta = exista o solutie ieftina de tot : il lasi deschis si scoti benzina si pui si un afis " pana de benzina " - o sa vezi ca nu mai intereseaza pe nimeni sa ti umble la rezervor  :-))
auto si moto

Offline Laurentiu

« Răspuns #6 : 08.Aug.2014, 12:24:35 p.m. »
Am avut neplacuta surpriza sa gasesc ziua in amiaza mare capacul de la rezervor, masca metalica a acestuia, deschisa.
Daca numai masca era deschisa, si-o fi dat drumul din inzavorire. Daca mai aveai busonul infiletat, eu zic sa nu-ti faci probleme. Pina acum nu am auzit pe nimeni care sa reuseasca sa sustraga dintr-o masina de noua generatie benzina din rezervor cu ajutorul unui furtun. Am incercat si eu la a mea insa nu am izbutit.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Online gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #7 : 08.Aug.2014, 01:10:48 p.m. »
Asa e, @Laurentiu. In urma cu cativa ani, un coleg posesor de Dacie 1410 ramasese fara benzina si mi-a cerut mie. I-am zis sa se serveasca, dar n-a reusit. L-am dus apoi cu o canistra la cea mai apropiata benzinarie.

Acum trebuie sa scriu ca si mie mi-a strambat cineva capacul acum ceva vreme. Dar cum se inchide inca, nu i-am dat importanta. La proxima revizie o sa le zic celor de la service sa dea un ochi.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline coby

« Răspuns #8 : 08.Aug.2014, 04:08:51 p.m. »
Modelele noi nu au o sita pe traseu ?
auto si moto