Autor Subiect: Inaltare S-Cross  (Citit de 32507 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Online cristidav

Re: Inaltare S-Cross
« Răspuns #120 : 19.Sep.2022, 01:54:05 p.m. »
Sigur l-au ajutat, e centimetrul lipsa fata de rezultatul masuratorii la masina mea cu cauciucuri stock.  :P

Cu arcurile originale, daca pui 1-2 persoane pe bancheta din spate + ceva bagaje, masina pare ca se taraie cu fundul de asfal...
In sfarsit cineva confirma ceea ce pe mine ma râcâia la culme. Iar SCrossurile mai vechi, gen 2018, chiar si doar cu soferul in masina si sunt lasate vizibil pe fund. Am vazut in trafic cateva.
Economie la arcuri, categoric. Dar e noua tendinta, s-au prins producatorii ca nimeni nu observa asta la cumparare. La fel de lasata e si noua Sandero. Si am mai vazut ceva modele noi, dar nu mai stiu acum care anume. Asta e...
« Ultima Modificare: 19.Sep.2022, 02:18:01 p.m. de cristidav »
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

Offline Hoinar

« Răspuns #121 : 19.Sep.2022, 01:58:29 p.m. »
Referitor la masurare: pe fata sub scutul motor in puctul cel mai jos, am 19 cm, iar in spate, sub scutul de la diferential, am 20 cm.
  Poate te-a mai "ajutat" si gumele cele noi ! :)

Nope, sunt dimensiunile standard de pe masina. Asa cum ti-am mai spus de cateva ori, plus ca am si scris pe jurnal ...
« Ultima Modificare: 19.Sep.2022, 02:27:14 p.m. de Hoinar »
  • Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Hybrid 2021 Passion, Suzuki Grand Vitara 3, 2L benzina
Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!

Offline enicky

« Răspuns #122 : 19.Sep.2022, 08:16:40 p.m. »
Nope, sunt dimensiunile standard de pe masina. Asa cum ti-am mai spus de cateva ori, plus ca am si scris pe jurnal ...
   Recunosc ca am uitat, dar ar fi de ajutor daca ai pune adresa Jurnalului in semnatura, mai ales ca ai chestii interesante acolo. :)

...le-am luat de la cineva care si-a cumparat S-crosul SH 2017 si arcurile au fost bonus.
  Cred ca stiu de la cine le-ai luat, tipul de pe fb, care initial a cerut exact pretul de firma. Am incercat o negociere cu el, dar m-am lasat pagubas...
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline naenick

« Răspuns #123 : 20.Sep.2022, 12:03:44 a.m. »
Dupa ce le dau jos de pe masina,sper saptamana asta,in functie de programarea mecanicului as putea sa le dau cuiva care are modelul de s-cross dupa 2016
  • Suzuki sx4 s-cross

Online cristidav

« Răspuns #124 : 20.Sep.2022, 12:11:22 a.m. »
De ce ai crede ca pe modelul dupa 2016 sunt mai potrivite decat al tau si n-o sa faca la fel ?
Nu de alta, dar ai parut foarte ferm in ce ai afirmat... tu sau mecanicul tau.
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

Offline Hoinar

« Răspuns #125 : 20.Sep.2022, 07:44:02 a.m. »
Dupa ce le dau jos de pe masina,sper saptamana asta,in functie de programarea mecanicului as putea sa le dau cuiva care are modelul de s-cross dupa 2016

Accept donatii  :D
  • Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Hybrid 2021 Passion, Suzuki Grand Vitara 3, 2L benzina
Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!

The following users thanked this post: cristidav

Offline naenick

« Răspuns #126 : 20.Sep.2022, 08:42:26 a.m. »
Cele afirmate de mine sunt valabile pentru tipul de planetare si cutia de viteze pentru modelul s-cross 2014 1.6,88 kw,2WD.Daca la cele de dupa 2016 nu exista vibratii(asa cum am inteles de la ceilalti colegi de pe forum),tehnic vorbind,se datoreaza alinierii mai corecte a lanetarelor cu cutia.
Cat despre donatii... :-j
  • Suzuki sx4 s-cross

Offline enicky

« Răspuns #127 : 20.Sep.2022, 01:15:20 p.m. »
Cat despre donatii... :-j
    Nu donatie, dar  o promotie merge ! :)
Sa vedem daca si la mine vibreaza. :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: cristidav

Offline naenick

« Răspuns #128 : 20.Sep.2022, 04:12:17 p.m. »
Vorbim in privat
  • Suzuki sx4 s-cross

Offline naenick

« Răspuns #129 : 21.Sep.2022, 09:30:00 p.m. »
Salutare din nou! Azi am inlocuit arcurile MAD cu cele originale.M-a cam durut un pic dar pentru acea mica vibratie de care v-am povestit am luat decizia.Trei mecanici plus seful de service si-au dat cu parerea ajungand la asa zisa concluzie ca s-crosul acesta e cel mai usor dintre toate modelele,are numai 1080 kg si MAd-D-urile o inaltau peste cei 3.5 cm scrisi in brosura MAD de unde si planetarele lucrau in extensie intr-un unghi prea mare,simtita in special de cea de pe partea dreapta care este mai lunga.Doua saptamani a durat fericirea s-cross-ului meu.MAD-urile sunt inapoi in cutie asteptand cuminti un nou ,,propitar'' de S-cross sau vitara  mai tinere si mai grele.
  • Suzuki sx4 s-cross